Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
88. sayfa BirinciBirinci ... 38788687888990 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Windy S

Motovento
    REKLAM ALANI
    cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Desperado12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cesur sen muğlada yaşamıyormusn orası sıcak olur aslında neden kaldırdınki motoru biz burda -3 derecede bile geziyoruz bazen :D sizin orası şu gunlerde kaç derecedir ki . 10 falan vardır herhalde
    Evet Muğla'nın kışı sizin oralara göre biraz daha ılık geçiyor fakat soğukta da motor sürmeyi pek sevmiyorum. O yüzden bende kaldırıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göstergelere su tutma sen de, ben de tutmuyorum basınçlı suyu göstergeleri hani su geliyosada 1-2 saniyeliğine falan gelip geçiyodur oralardan. Ama stickerlara hiç bişey olmaz korkma onların üzerine vernik atıyolar elinle kazıyarak bile çıkaramazsın.
    Böyle evin önünde yavaş yavaş yıkamak daha çok hoşuma gidiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Benim windy s 125 yukardaki siyahın aynısı ve benim çok hoşuma gidiyor tipi
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Desperado12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    ilk windy den arkadaşta var şu yukardaki mavi olan o da çok güzel ama onun kafa grenajı yoktu kendi yaptırdı siyah o da hoşuma gidiyor belki hala öyle üretiliyor olsa ondan alırdım ama lx daha iyi ya
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    Yakıt sanki biraz çok ya 180 km oldu yakıt full iken buraya düştü hatta daha bile aşşağısında

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

şehir içinde kullandım genellikle şehir dışındada 40-50 km anca gitmiştir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Gitse gitse 250 gider normalinde 350-400 olması gerekmezmiydi.

Motosikleti
    Çok yakında...
    O göstergelere fazla güvenme. En güzeli benzinini fulle , sonra KM ' ni sıfırla . Gez kullan motorunu azaldıktan sonra tekrar fulle . Fulledikten sonra kaç km ' de ne kadar litre benzin kullandığına bak . Aşağı yukarı 100 KM ' de 3 Lt civarı yakar. Tabi motorun daha rodajda olduğundan 2 bin km' ye kadar birazcık fazla yakabilir
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Yakıt sanki biraz çok ya 180 km oldu yakıt full iken buraya düştü hatta daha bile aşşağısında http://e1302.hizliresim.com/16/3/jqnu6.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

şehir içinde kullandım genellikle şehir dışındada 40-50 km anca gitmiştir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Gitse gitse 250 gider normalinde 350-400 olması gerekmezmiydi.
    Kontağı kapamışsın depo full olsa bile sıfır gösterir.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kontağı kapamışsın depo full olsa bile sıfır gösterir.
    Hayır benzin göstergesine siyah bir çizgi çekmiş ,tabi ince olduğu için pek görünmüyor
    Desperado12 bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Zaten foto kanuninin sitesinden alınmış da mesajı attıktan sonra fark ettim, değiştirsem de saçma olacaktı kaldı öyle
    cesur509 ve Desperado12 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    zaten motoru fullediğimde motor da 20 tl lik benzn vardı henüz daha 30 km deydi bi devi 0 lanmış gibi birşey birdaha ki fullediğimdede sıfırlarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

3.2 olarak gösteriyor 100 km deki yakıt sarfiyatı 400 ile 450 km gitmesi gerekiyor 14 litre benzin ile.

Motosikleti
    Çok yakında...
    zaten motoru fullediğimde motor da 20 tl lik benzn vardı henüz daha 30 km deydi bi devi 0 lanmış gibi birşey birdaha ki fullediğimdede sıfırlarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

3.2 olarak gösteriyor 100 km deki yakıt sarfiyatı 400 ile 450 km gitmesi gerekiyor 14 litre benzin ile.
    Genelde şehir içinde kullandığından bahsetmişsin ve rodajda olduğu için yakıt değerleri normal gibi gözüküyor
    Desperado12 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    Motor 300 km oldu arka fren sanki az tutuyo çok basmak lazım bazen balata ötüyo basınca arka frenin 2. viteste hiç gitmiyor motor ya çok titriyor bağırıyor 2 de 30 da falan daha vites istiyor.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Motor 300 km oldu arka fren sanki az tutuyo çok basmak lazım bazen balata ötüyo basınca arka frenin 2. viteste hiç gitmiyor motor ya çok titriyor bağırıyor 2 de 30 da falan daha vites istiyor.
    Nedense benim arka firen de aldığımdan beri çok zayıf tutuyor.Heralde bu modellerde arka firen pek güçlü değil

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hey gidi günler hey...
    cesur509 bunu beğendi.
    112ciyiz

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    ya o değilde :D benzin çabuk bitiyordu ya benim depo kauağı bastırılarak kapanıyormuş tık diye ses geliyomuş hatta ben kapandı sanıyormuşum benzin aradan uçup gidiyomuş :D :D sonrada bu motor çok yakıyo 110 tl lik benzin koydum 360 km de düşün :D ne kadar uçmuş benzin ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

benzin hemen bitiyo çok yakıyo bu diyorum o gene benzin uçar gidermiş ya :D

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    400 km oldu 100 km sonra bakıma gitcek arka fren az tutuyor ötüyo motor geçen gün rüzgardan düştü ayaklık üerindeyken ayna ayarı bozuldu havşekti sıktım tam sıkılmadım ama onu ayarlattırcam sol kolu oynuyo aşşağı yukarı ışıkların olduğu yer o da tam sıkılmamış bir ses geliyor hep supap vurması gibi ama daha az bi ses şıkır şıkırda yapmıyor o sesi sorucam bakalım derdi neymiş şuana kadar hiç bi sıkınıtı yaratmadı motor gayet iyi yani almak istiyenlere tavsiye ederim.

Motorun kötü yanını sorarsanız arka fren az tutuyo herhalde bütün hepsinde birde aynaları kötü geldi bana çok ufak yapmışlar sonra 6 binden sonra bi titreme oluyo ama o motorun gücündden oluyo çnku 6 bin 6500 den sonra motor uzamaya başlıyo atıyo kendini yola onun dışında far sanki biraz kötü ama ampulu değiştirince birşeyi kalmaz onun oda idare eder ya çokta kötü değül yetiyo ama daha iyide olabilir.

WİNDY S 125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 125
    BEN WİNDY S 125 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM PARAM BU MOTORA YETİYOR FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM.WİNDY S 125 KULLANANLAR BİRAZ YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUM.

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    88 sayfa bilgi var okuyup aradığınız her bilgiyi bulabilirsiniz
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 125
    mondial mcx 150 ile windy s 125 arasında kaldım hangisini önerirsiniz acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

karar verdim windy s ;) mondial 150 cbx formda okudum 250 küsür sayfalık formu iyi diyenleri çok az fakat windy s formunda çok az kişiden şikayet duydum o kadarda abartılıcak şikayetler değiller. WİNDY S 125 KISMETDE BENİMDİR.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    Alabilirsen 150 lik al 242 lira falan fark var ama o parayı bir kere alıcan 125 likler daha çabuk şişiyo 150 alırsan daha rahat edersin derim ama sana kalmış.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 125
    şişme olayı sadece 125lik motorlar için deil herhangi bir motoruda çabucacık şişerebilirsin.Bu senin motoru zorlayıp zorlamadığına bağlı fakat sanki 125 likler daha yakışıklı geliyor gözüme sizcede öyle değil mi ?

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    Bende olsam 125 alırım 150 tipsiz.Ayrıca 30.000 km yol yaptım daha bir kere şişme falan olmadı.Günde 300-400 km yolda yaptık.
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

REKLAM ALANI
88. sayfa BirinciBirinci ... 38788687888990 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler