o zaman 500 bakımına gidice baktırırım herşeyine daha 110 km de sürekli yağmur yağıyor gezemiyoruz ki
o zaman 500 bakımına gidice baktırırım herşeyine daha 110 km de sürekli yağmur yağıyor gezemiyoruz ki
WindyS 150 lx modelince jikle yokmu acaba aradım aradım bulamadım malesef :D soğuklarda aragaz yapmadan hemen stop ediyoda ısıtması uzun sürüyor
hani onn-off res var yedek depoya falan alıyorsun onun altında mı diyorsun yani
3 konumu var ortada duruyor yukarı aşşağı fln çekiliyo yukarı doğru ok işareti var hatta öyle birşey var karbüratöre bağlı
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
İşte yedek depoya alma yerinin hemen altında bulunuyor bu bugun buldum böyle çalıştırdım
Evet işte o dediğin jikle Ben ilk çalıştırmada en yukarı konumuna getiriyorum , hemen ilk marşta çalışıyor . Yalnız ısınana kadar gaz vermek lazım yoksa stop ediyor . Isındıktan sonrada jikleyi eski konumuna getirmen gerekiyor yoksa rolantiye bırakınca motor anında stop eder
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Hava çok soğukki bugun 5-6 km gezdim hemen eve geldim ellerim dondu yapıcak birşey yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Birde motor çok çamur atıyor gezilmiyor ya her yerim çamur oluyor gezdiğimde yollarda kötü burda motorda çamur içinde her yerini hortum ile yıkasam birşey olurmu ki ?
Bende oyüzden kışın motoru kaldırıyorum , Mart ayının ortası gibi çıkarıyorum. Çıkardıktan sonra gerekli bakımları yaptıktan sonra tekrar binmeye devam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Motor biraz soğuduktan sonra yıkayabilirsin hiçbir şey olmaz
o zaman yarın çıkartıp yıkıym motora su falan kaçar diye biraz Endişeleniyorumda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
aslında motordan falanda anlıyorumda insan kendi malı olunca ürkek oluyo :D
Bende basınçlı suyla yıkatmıyorum ;göstergelere , stickerlara filan zarar verir diye . Hortuma devam
Şuana kaar 5. vitese bile takmadım rodaj alana kadar zorlamıyorum motoru kaç km den sonra yavaş yavaş gazlamaya başlıym ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
Cesur sen muğlada yaşamıyormusn orası sıcak olur aslında neden kaldırdınki motoru biz burda -3 derecede bile geziyoruz bazen :D sizin orası şu gunlerde kaç derecedir ki . 10 falan vardır herhalde
stickerler yırtıla biliyor ama basınçlı sudan bizim servis arabası var onun yanlarındada vardı biraz yaklaştırdık leke çıksın diye yırtılmıştı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)