istediginiz mc yi getirın hodrı meydan tek kelime tokatlayıyorum mc leri
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
espiri guzel .windy s 200 de cıkar bence bir gün
istediginiz mc yi getirın hodrı meydan tek kelime tokatlayıyorum mc leri
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
espiri guzel .windy s 200 de cıkar bence bir gün
ya o kadar tartısmısınız bı motorlarınızın fotolarını atamadınız mı
[IMG][/IMG]
buda benim windy m
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Ortaki resimdeki gibi motor dolu oldugunda çok mükemmel gözüküyor
Windy s 200 olursa olmaz abi, windy s ler iyice karisir o zaman .. Windy sx olmali, windy slx de olabilir :D
arkadaşlar fotoları foruma yükledim sayfada paylaşamıyorum yardım lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
fotolar on numara kardeş emeğine yüreğine sağlık
4 teker insanın bedenini taşır...... 2 teker ise ruhunu taşır........
eyvallah o resimde bodruma varmıştım 560 km sonunda yorgunluğun resmi birazda )
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html bu sana yardımcı olacaktır
resimleri imegeshak a yüklüyorsun önce sonra mt de altta cevap yazdığın yerde resim ekle var orayı tıklıyorsun url yeri çıkıyor sonra imegeshac a yüklediğin resmi açıp url sini kopyalayıp mt de ki url ye yapıştırıyorsun bu kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:37 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:48 ----------
buda 125 lik geçen sene satmak durumunda kalmıştım ,ilk foto deneyimim daha güzel yakın fotoları paylaşcam dostlar
@bolcadarbe kardes o yan çantaları nereden temın ettın eger hala bıldıgın yer varsa bızde temın edelım ya ??
tamam kardesim ben bayiye gelmiş ordan almiştım nerden aldıgını ögrenır paylasırım zaten bende takacam tekrar adamın elınde kırmızı kalmış .motoru dolu gösterıyor hemde gerekli techizatını surekli yanında tasıyorsun
arkadaşlar bendede 18bide wndy s var bugün dikkatiimi çekti ayaklıklarda çok fazla titreşim var gibi geldi uzun yolda .. pimler gevşek duruyo tüm ayaklıklarda bu titreşimi kesebilme şansımız var mı acaba .. normalde de pimlerin gevşek mi olması gerekiyor.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
gevsek olmaması gerekir malisef kanuni ayakları dandik yapmış benımkıde aynı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)