arkadaşlar ön camurlukla tekerlek mesafesi çok az arayı açmak için ne yapmalıyım,çukurlara girildiğinde saca sürtme yapıyor çart diye ses geliyor
arkadaşlar ön camurlukla tekerlek mesafesi çok az arayı açmak için ne yapmalıyım,çukurlara girildiğinde saca sürtme yapıyor çart diye ses geliyor
4 teker insanın bedenini taşır...... 2 teker ise ruhunu taşır........
Camurlugun amortisorlere bagli oldugu saci sokup, demircide ayni parcanin uzun olanini yaptirabilirsin.. Birde amortisor icindeki yag degistirilip kalin yag konulunca daha sertlestigini, sertlesincede esnemenin azaldigini duymustum. Tanidik bir motorcuya danisabilirsin..
Dün 3 yaşında ve 30 bindeki Windim ile düz yolda 125'i gördü ibre Windy bu şakaya gelmez
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
ruzgari arkana alinca vurur.. Diger turlu zor biraz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Arkadaslar mondialin yeni mh125 ve mc 150 modelleriyle kapisan varmi icimizde?
Ben ben ben Mc 150 ile ciddi ciddi kapışmıştık.
Mc 150 Ybr Seyhan Windiy ve Uag vardı kapışmada mc koptu gitti biz kendi aramızda kapıştık
Ama bu normal Mc tam 162 cc 14.7 bg windy ise 124 cc 11 beygir windy ile aralarında ciddi güç farkı var.Geçmesi mümkün değil zaten aynı katagoride de değiller windy ile
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
O kadar etkili bir motor yani.. Ben o motorla ehliyet sinavina girmistim, nedense anlayamadim bu farki, tabi kisa bi mesafe.. Mc lerin yeni cikan mc x leri var, aklimi celiyo bazen ama mondial oldugu icin guvenemiyorum.. Birde zaten hafta sonlari kullaninca, windy i degistirmek mantiksiz geliyor.. Keske bu motorum kanuni cikarsaymis :D
Bu forum cok sessiz kaldı :D
herkes kendi motorunun resmini atsın ilk ben başlıyorum gerisi sizden
Daha önce eklemiştim ben resimleri
Fena değilmiş sanki
Buda geçen hafta Bursaya giderken
arkadaşlar mondial dirift ve mc de devir diye bişey yok yani limit yok bizim motorlarda kesici var bu yüzden ve 162 cc mc,135 cc drift 150,125 deyil o otorlar fakat kalite yok bizim motorlar daha kaliteli gidiyor fakat geçenlerde mc kol çıkardı pistondan ,birde o koltuklar aşırı rahatsız ne özenin nede alın derim windy den vazgeçmeyin.bu arada ben 16 t yapınca mc yi tokatladım ,tabi duydu bizm mc ci o da taktı şimdilerde kafa kafaya gidiyoruz ,drift çok farklı ranpa aşağı o motor 135 görüyor .
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------
deneyen varmı memnuniyet derecesini öğreneblirsem yaparım tşk önerin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------
motorunda manzaralarda çok güzel kazasız belasız bin kardeş ,arka çanta kullanmıyormusun windylere yakışıyor ,kısa zamanda bende atacam fotoları
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
adige _10 kardeş aklını çelmesin illa 150 olsun diyorsanki gerek yok bende geçen sene 125 vardı ,windyninde 150 si var modiali tavsiye etmem.
@bolcadarbe; Aynen senin yorumladigin gibi dusunuyorum, bindigimdede arada cok titresim farki gormemistim, we windy in daha kaliteli olduguna inaniyorum.. Bakalim 2 sene kullanilip bir 30.000 cevirsinler o zaman binip bakmak lazim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Bu arada 16t hayirli olsun :D
125 likten degil, 150lik windy den bahsedioruz.. Bolcadarbenin motoru 150lik sanirim we 13bg.. Mc den hafif olabilir we daha alcak.. Mantikli beraber yurumesi.. On disli buyutmek farkadio zaten 5-10km..
adige kardeş gerekeni yazmış.bir degil bizim aramızda 3 tane var mc geçtim her turlu mc leyle kapısırım 150 ve 13.6 beygır benım motor .şunu da ilave edeyim gecen 150 yuvarlak far alan bir tanıdıgım motoru öle bir actıki düzde 130 görüyor ve km saatini araba ilede kalibre ettik sapma yok gps ilede ettik .birde ben lastiklerimi prelli duration yaptım dişli oldugundan 5 km kaybettim orjinallere göre mc miş x miş cbf .ybr .lifan.asya alayını tokatlıyorum 34 yaşındayım bu yaştan sonra sallama konuşmam.selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
bu arada dostlar fotoları foruma yükledim sayfada yayınlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
nereye ceviriyorlar 30.000 i motorda devir mevir anlamıyorki veriyorlar son devire kadar basmayı zaten kalite olrakta zayıf düzgün kullanan tamam sorun yaşamaz fakat tam gaz binen mondialciler zor görür o kmleri
Ben 14 ayda 42000km yaptım. Sattığım galeri, motoru 1500km'de diye başkasına satmış(motor yeni gibi duruyordu).
112ciyiz
Ben 125'lik sandım 150'lik geçebilir
Kanuni windy sx ne zaman cikar acaba :D 200luk!....
Beyler windy mi geçer mcx mi muhabbeti olmuş bnce kesinlikle mcx geçer çünkü kendimden biliyorum mcx koparıp gidiyor resmen mcx i bn windy 150 ile ancak o 2 kişi ben tek kişi öyle geçebildim gerçekten çok hızlı motor mcx kuba fastwind200 araro tiger200 felan hepsini geçiyor bizim arakadaş mcx ile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
Ama drift derseniz onu geçtim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)