boluda 15-50 25 tl fat kardeş
boluda 15-50 25 tl fat kardeş
4 teker insanın bedenini taşır...... 2 teker ise ruhunu taşır........
Ben 15tl ye aliyorum, mavi kutu 15-50, on yuzundeki etiketin sol alt kisminda mineral oil yaziyor... Daha once mobil ve castrolun tam sentetik yaglarindan kullandim, ama hicbirinden bu yagdan aldigim verimi alamadim nedense..
selam arkadaslar sitede yeniyim 2011 model kırmızı windy m var gerçekten güzel ve dayanıklı motor üretmiş kanuni hafta sonu akşehir-bodrum-kuşadası-izmir-akşehir i kapsayan 1270 km lik gezi yaptım en ufak bir sorun çıkarmadı çok rahat gittim geldim yolculuğun akşehir-bodrum ve izmir akşehir etaplarını gece yaptım kanuni düşünen özellikle uzun yol yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiye edererim tşkler
hoşgeldin sheqlche.. 1270 km kaç gün sürdü ? :D
hoş geldin
arkadasım 17 ranpada sıkıntı yasatır ku£lanım zevkini kacırır duzde tamamda .birde ranpada iki dahada kötu olur bence 16 yap keyfine bak
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
iki derken artcıyla demek istedım cepten yazınca böle eksik yazıyorum
tskler arkadaslar hoşbulduk 1270 km yi 2 günde yaptım çalıştığım için gezmeye pek vaktim olmuyor işyerinden cumartesi için izin aldım cuma günü akşam 9 da yola çıktım sabah 5 30 da bodruma vardım öğleden sonra 3 30 da kardeşimi alıp bodrumdan izmir e geçtik vardığımızda 9 du bu arada kuşadasına uğrayıp 1 30 saat denize girdik ) ve son olarak pazar günü izmir de şiddetli yağmurdan dolayı gece 1 de yola çıkabildim ve sabah 7.20 de akşehir e vardım
kardeş seni tebrik ediyorum 1270 km bizim motorlarla cok iyi .honda yamaha kullanıcılarına kapak olsun bana bu kadar km lerde şiser kalır diyorlardı
Kardeş kazasız belasız bitirmene sevindim . Bende benzer uzunlukta bir gezi yapmıştım 1200 km lik . Tabi ben gündüz yaptım 2 motor olarak . Seninki gece yolculuğuda olduğu için daha maceralı geçmiştir . Evet bizim motorlar bakımlı ise uzun yolda sorun çıkarmıyor. Tekeriniz düz bassın .
arkadaşlar motorlarınızdan korkmayın ben günde 400-500-600 km aralarında yol yapıyorum sorunsuz gidiyor benimki de çin malı önemli olan bakımını düzgün yapın ve aşırı zorlamayın yolda
fatih arkadaşa katılıyorum yağıda dikkat edildimi birde problem çıkaran parçayı zamanında deyiştirdinmi vizana gidilir bu motorlarla
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:05 ----------
arkadaşlar kişisel mesajımı deyiştiremiyorum nasıl yapılıyor profilden yapamıyorum
Vala 2010 model benım motorum sunu ıtıraf edıyım kı su zamana kadar hıc sevmemeıstım motorumu ama su son 2 haftadır motorun ustunden ınmıyorum yakında yataga sokucam
arkadaşlar gezi ile ilgili fotolar yüklleyeceğim ama olmuyor sürekli hata oluştu diyor yardım edin lütfen...
muhammet tekerin duz bassın kardes sevilmeyecek motor deyil windy
arkadaşlar fotoları yükledim gece yolculuğu olduğu için fazla çekemedim idare edin artık etkinlik gezi fotoğrafları bölümünden takip edebilirsiniz
arkadaşlar dün akşam çamurlu bir yola girmek durumunda kaldım ön teker çamurluk yüzünden kitledi çamurluk sacı şıkıştırınca tekeride yedi aynı zamanda çamurluğun maşaya bağlı noktalarından biri kırıldı siz siz olun bizim motorlarla aşırı çamurlu yola girmeyin
windy s ıme kavustum 1 hafta oldu ama ruhsat ısını halletmedıgımden yollara cıkamıyorum muayene kagıdı da kayıp aldıgım kısı tarıhı de bılmıo kaldım oyle sımdı sorularım olacak.
durum su:abım ankarada ogrencı arkadasının motorunu satın aldım,arkadası abıme satıs vekaletı verdı ama ruhsatı unutmus bır kac gune elımde olacak muayene kagıdı da kayıpmısş.şimdi;ruhsat gelınce motoru ustume alabılırm demı veye ustume almadan o vekaletle kullansam sorun olmaz sanırım.aracı muayeneye goturecegım satıl almadan goturebılır mıyımxs abım yurt dısında on gune gelecek abımın ustunde vekalaet o olmadan ustume alamam motoru demıxs karısık durum of
ASIM'ın nesli diyordun ya nesilmiş gercek,çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)