hafta sonu muhtemelen rüzgarlı ve soğuk olacak. Hayırlısı.
c.tesi izin kullanabilirsem, hava iyi, sağlıkta yerinde olursa bana uyar.
Muratta orayı merak ediyordu , güzel olur Gün yaklaşsın hava kötü olmazsa süper olur
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Oooo Öreni çok merak ediyorum, pazar güzel diyorlar belli olmaz.Ama güzel olursa hertürlü bana uyar Antalya'ya kadar yolu var
http://www.accuweather.com/tr/tr/bod...t/319472?day=6
http://dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=BODRUM
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
aksilik çıkmazsa, hava güzel olursa gelebilirim. Tam karar c.tesi akşam veririm.
Beyler windy s 125 te subap degistiren varmi ? subaplarin ömrü ortalama kaç bin km gider?
motorum 16000de, sadece hafta sonlari gezi amacli kullaniorum, hep tam sentetik yag kullandim. su an yakittan veya performansla ilgili, kisaca motorla ilgili hic bi sıkıntım yok. bu hafta sonu 120yi gördüm, sadece son zamanlarda yuksek suratlerde eskiye göre cok bagiriyor..
gecen hafta motoru kontrol eden ustam pedala basarak; ' bunun kompresyonu azalmis, ileri dogru getir subaplari degiselim' dedi. usta bi problemim yok, gazi salinca fren yapar gibi yavasliyorum desemde bana normal oldugunu, subaplarin bittiğini söyledi..
kafam karişik, anlayan arkadaşlarin yorumlarini bekliyorum..
Tabi başka ustalara göstermekte fayda var. Çünkü nedense birinin söylediği diğerini tutmuyo
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Merhaba Arkadaşlar
Dün Adem(adem80) ve Murat (Murat48/30) ile gerçekleştirdiğimiz , çok güzel geçen gezimizden bir kaç resim paylaşmak istiyorum
Uploaded with ImageShack.us
Kazasız belasız sürüşler dilerim
:-) çok güzel, en son resimdeki kuşbakisi yukardan görülen manzara neresi?
Celal Abi bundan sonra gezi yazılarını sana mı göndersek.Güzel özet olmuş
Adige mekan Muğla/Milas/Ören.Alatepe köyünü geçince yol bitimi.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Hayırlı olsun yakışıklı olacak zaten yakışıklı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)