az önce yolda giderken hız gösterkesi bozuldu baktım 70 ten aşşa iniyor gitti durup dururken
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Km/s teli ya koptu yada çıktı
az önce yolda giderken hız gösterkesi bozuldu baktım 70 ten aşşa iniyor gitti durup dururken
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Km/s teli ya koptu yada çıktı
ne hız göstergesi çalışıyor ne km yükseliyor şimdi motor 970 km de takılı kaldı tamir ettirince o km 970 ten mi devam edicek gezdiğim yükselicekmi yada ne kaar gezdiğimi anlaya bilme bi şansım varmı çunki 1500 bakımı var bakımıda geciktirmek istemiyorum
koruma demirini taktırdım serviste çamurluğun arkasının boyalarını maf etmiş adamlar kalkmış takarken direksiyon fazla sıkılmış zor dönüyo falan
tekerleğin ordan söktüm kilo metre kablosunu baktım içinde teli yok bitane tel aldım kendim taktım şimdi çalışıyorda dediler keşke sökmeseydin garantisi iptal oldu şimdi tornavida vurdun diye grenaja varmı öyle bişey
Arkadaşlar bende satılık WindyS 150 var 2012 model 1500 km'de isteyen varsa benimle iletişime geçsin
ilanı yokmu? Koyda görelim. Alıcısı çıkar belkim. Üye olmayanlarda okuyor bu sayfaları. Nasıl iletişime geçsin?
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
sağol arkadaşım. Geçmiş sayfalardada msjlarım mevcuttur. Titan es in ön farı windy farı mesela. O zamanlarda yazmıştım.windy ler fena motor değil. Bi test etmek isterim. Egzantriklimi, yoksa cg tarzı iteceklimi bu motor?
teşekürler arkadaşım hız denemeside yapabilirmiyim?
adem abi wolften sonra gitmez bu motor sana
titreşimli motor..
# motosikletle.blogspot
tsubasa 11 yıl titan bindim. Alışkınım yani. Beni etkilemez pek. Hatta titreşimi bile özledim.
yapma celal, 80 az. Bari 100 olsun
Ben artçı ile denedim 100 e rahat dayandı.Motor titrese bile verdinmiydi gidiyor Titremede Cb den farksız
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)