Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
90. sayfa BirinciBirinci ... 40808889909192 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Windy S

REKLAM ALANI
    cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende kanuni windy s ile mondial grumble arasında kaldım, hangisi sizce ? 85 kiloyum, beni hangisi daha iyi çeker acaba ?
    Dostum şimdi windy s 150cc yi diyorsanız biraz daha güçlü ama titreşim olduğunu söylüyorlar. Grumle ise 125 cc ama balansör sisteminden bahsetmişler. Yani titreşimin daha az olması için bir sistem olduğundan bahsediyorlar. Tabiki bunu kullanıcılara sormak lazım.

Yalnız kağıt üzerinde windy s 150 daha iyi gibi . Araştırmak lazım.
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Desperado12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    ben arkadaşa biniyorum sürekli ben 65 kiloyum arkadaş 80 çekisi biraz azalıyor ama çok rahat gidiyor 80 falan yaptım arkadamdayken arkadaş bayır yukarı üstelik dahada açılmadı motor yani 510 km de markası windyS 150 lx

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum şimdi windy s 150cc yi diyorsanız biraz daha güçlü ama titreşim olduğunu söylüyorlar. Grumle ise 125 cc ama balansör sisteminden bahsetmişler. Yani titreşimin daha az olması için bir sistem olduğundan bahsediyorlar. Tabiki bunu kullanıcılara sormak lazım.

Yalnız kağıt üzerinde windy s 150 daha iyi gibi . Araştırmak lazım.
    Memnunmusun sen windy s'ten ? 125'likten bahsediyorum, diğeri bütçeyi aşıyor. Birde salcano wolf önermişsin o kaç lira ? Attığım mesajda gelmedi sanırım sinir oldum sisteme..

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Memnunmusun sen windy s'ten ? 125'likten bahsediyorum, diğeri bütçeyi aşıyor. Birde salcano wolf önermişsin o kaç lira ? Attığım mesajda gelmedi sanırım sinir oldum sisteme..
    Özelden msj attım
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Windys150 te titreşim ne seviyede

Ben siparişini vermek üzereyken kredim onaylanmadı ama simdi param birikti diyebilirim şu an cbf 150var aklımda ama dip gaz gitme sıkıştırmaya gelmez deniliyor yakın arkadaşımda bretonS var hatta 70 km kadar yol gittik 2 kişi dip gaz her hangi bir sorun olmadı

Ama artçıya acayip bir titreşim vardı sürcüye hic titresim yoktu diyebilirim

Bir kaç motorcudan duydugum suydu Kanuni gider ama titrer

Üstten eksantrikli ama merak ediyorum150 teki vibrasyon meselesini

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    vites arttıkça titreme azalıyor benim windys 150 lx te 2. viteste 6 binde başlıyor titremeye 3 te 6 binde okadarda titremiyor ama o titreme motorun gücünden kaynaklanıyor biraz hızlı veriyorum gazı 6 binden sonra uçak gibi gidiyor 8 bine kadar getiriyorum deviri hızlıca sonra vites atıyorum öyle bi seri gidiyorki cbf ile kafa kafaya gidiyor rahatlıkla

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Lx ten bahsetmiyorum yahu şu yuvarlak farlı olanından bahsediyorum mobilden link atamıyorum ama sitesinde windy s 150 yazıyor önümde 2 ay kadar bi zaman dilimi var 2 el almak istemiyorum cbf ile arasında 1.800 tl fark var muhtemelen plaka sigorta masraflarıda olacak

Ayrıca koruma ekipmanlarınada para ayırmak gerekiyor ilk motorum cbf 150 olsada 2 el almak istemiyorum hayırlısı bakalım 2 sene beni rahat götürür sonrasında bir 250 cc düşünürüz artık

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sürdünmü grumble'yi ?

Alıntı komançi1478 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakın grumble alma ,berbat motor ,kanuni iyidir ,mondial drift olur,ama ben windy alderim,10 sene bindim kanunilere,iyi bilirim.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    lx i falan hepsi aynı onların bene o var ondan bahsediyorum bende sana uzun yol da yapabilirsin 80-90 la git istediğin kadar

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx

Biraz resim atıyım dedim
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx

Kanuni windys lx 150 800 km

komançi1478 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni leopart 150
    Alıntı Desperado12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vites arttıkça titreme azalıyor benim windys 150 lx te 2. viteste 6 binde başlıyor titremeye 3 te 6 binde okadarda titremiyor ama o titreme motorun gücünden kaynaklanıyor biraz hızlı veriyorum gazı 6 binden sonra uçak gibi gidiyor 8 bine kadar getiriyorum deviri hızlıca sonra vites atıyorum öyle bi seri gidiyorki cbf ile kafa kafaya gidiyor rahatlıkla
    cbf,i gecer ben her zaman windy s 150 limle geçmişimdir benim kankaların 4 tanesnde vardı ,125 i raht görüyordum,bu arada titreşimazalsın vitesler uzasın diyorsanız ön dişliyi 16 t yapın ,hem hız artar hemde vites araları uzar ,titreşim azalır.sakın şunu sormayın peşin yazıyorum ranpada felan çeki düşmez rahat olun bir an önce ön dişiliyi 16 yapın.
    cesaretin yoksa!!!!!seyret

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    Alıntı komançi1478 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf,i gecer ben her zaman windy s 150 limle geçmişimdir benim kankaların 4 tanesnde vardı ,125 i raht görüyordum,bu arada titreşimazalsın vitesler uzasın diyorsanız ön dişliyi 16 t yapın ,hem hız artar hemde vites araları uzar ,titreşim azalır.sakın şunu sormayın peşin yazıyorum ranpada felan çeki düşmez rahat olun bir an önce ön dişiliyi 16 yapın.
    sadece ön ü mü değiştiricez arka kalıcakmı ya öyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

bu arada benim zincir de gevişedi ya giderken vuruyor sürtüyor korumalığa

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Selenin naylonunu niye sökmüyorsunuz ben daha bayide aküyü bağlarlarken naylonu söküp attırıyorum

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selenin naylonunu niye sökmüyorsunuz ben daha bayide aküyü bağlarlarken naylonu söküp attırıyorum
    hiç öyle kalsın işte şimdilik biraz havalar ısınınca sökerim yoksa sıcaktan yapışıyor
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    Sizce bu motor 140 görebilir mi?

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    bugun motor bakıma gitti kafa grenajı flaan çok titriyordu ses yapıyordu giderken o giderildi zincir gevişekti gidrildi fren zayıf falan tutuyordu giderildi ama motorda hiç titreme yoktu onlar gitti titreme geldi ben hiç birşey hissemezken şimdi sarsılıoyrum bikere koruma demiri falan takıldı aynası yamulmuştu düzeltildi falana am hepsi düzeldi titreme geldi ya

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx

Koruma demiri taktırdım böyle oldu

çok titrek motor

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150 Lx
    ilk bakımdan geliğinde çok titriyordu ama şimdi azaldı o titreme fazla fark edilmiyor rahatsız edicek kadar

90. sayfa BirinciBirinci ... 40808889909192 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler