yaw arkadslar bısey sorucam su camurlukların kenarlarına metal bi serıt cekıyolarya nerde bulabılırım onu bılen var mı..
sen sevdi isen sorun yok ama ben olsam kırmızı ya da siyaha bıyatırdım yarın lacivert öze hoş gelmıo
saygı değer windy s sahibi arkadaşlar neden yazmıyorsunuz artık (benim bi windy s olsaydı neler neler yazardım )
artiiist kardes hayırlı olsun bıraz gec oldu ama kusura bakma sorun yok degılmı motorda
Evet dayım (Cengiz Gedik) 'te Silifke Derya Motor'dan siyah bir windy aldı.Rodajı henüz tamamlandı.Şu anda memnun bir problem çıkarmadığını söylüyor...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
teşekkür ederim cihan2121..valla şimdilik sorun yok..gayet güzel yakında da balık zamanı gelecek ve o zaman belli edecek kendini..bakacaz ne kadar dayanıklı
by mükemmel yeni motorun hayırlı olsun siyahsında bir fotosunu koysanız
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
bu eski windy yeni kasalar böyle değil yinede teşşükürler
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Bu gün ben de siyah windy s aldım bakalım nasıl bi motor görecegim.sonra yazacağım
hayırlı olsun resim eklemeyi unutma
Konuyla alakalı değil sadcece ilk sayfayı okudum başka sayfa okumadım. Ama birarkadaşın dediği gibi uzun yıllardır böyle bir motosiklet üreten bir firma madem ayaktaysa hitap ettiği kesim vardır muhakkak.
İllaki marka fanatikliği yapmanın alemi yok.
Onun yerine yerli üretime destek çıkıp eksiklerini güzel bir dille anlatmaya çalışmalıyız.
Ama nerde o vatanseverlik...
arkadaşlar topik son sayfalarına doğru içeriği biraz değişmiş gibi ama ben ilk sayfalarda çok sinirlendim arkadaşlar elbetteki hoysungdan hondadan bmw den iyi olamaz bu kadar da mantıksız kelimeler kullanılmaz yani önyargı denen şey o kadar kötü ki ALLAH kimseye vermesin ben sadece görünüşünden anladığım kadarıyla taş gibi motor doğru çinde üretiliyor ama dikkatinizi çekerim honda da yamahada çinde üretim yaptırıyor istediğiniz kalite istadiğiniz sağlamlık sadece işçilik ucuz bu bir ayıp veya dezavantaj değil ucuza yaptırılırsa tabiiki çok kötü oluyor ama ben bir kanuni kullanıcısı olarak size söylüyorum kanuni haketmediği kadar kötüleniyor bunun sebebi ise gözü sürekli en iyisinde olan maddi sorunu olmayan hadi bi cbr alalım deyince alabilen kesimler
ayrıca kanuni neden ybr yi geçemeyecekmiş böyle bir yasa kanun teorem yoktur heralde ... windy s çok oturaklı şık bi motor
herkes sizin gözünüzle eleştiri yapacak olsa ortaya şöyle cümleler çıkardı heralde
aaa rengi kırmızı bu kanuni 5 para etmez 2 gün sonra dökülür
olamaz yinemi elcik ısıtma yok çinli değilmi hepsi aynı eşşek
kanuni yazısının fontu hiç güzel değil bu motoru alanda hiç akıl yok heralde
egzozun ucu neden siyah da nikelaj değil ben bu motora para vermem
pheh bmw nin lastiği olamaz
şakayla karışık iyi konuştum :D ilgili arkadaşların dikkatine
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Arkadaşlar bu model Yamaha YBR125'in Resmen Çakması.
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
hala şu taklitçilik işinden vazgeçemiyoruz ya.. ulen bi sefer olsun bizim mühendisler çıkıp demiyor ki "ahanda bu bizim eserimiz çizgisi şu.. falanı şu fişmanı bu diye... yok arkıdeşş.taklitci bunlaa ..sizi gidi taklitciler sizi.. ( len ben bu lafı bir yerden tanıyom gibi ya.. )
arkdslr bnde yni windys aldım 2009 model siyah resim nasıl eklicm bilemiorum...motordan cok memnunum...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)