cantı ve lastiği değiştir. Kaynak yapılıyo ama orjinalini tutmaz.
cantı ve lastiği değiştir. Kaynak yapılıyo ama orjinalini tutmaz.
valla o kadar windy i incelemedim tusubasa.
yeşilyurt motorda yedek parça fiyatı 175 lira gözüküyor en uygun istanbuldan nerden alabilirim lastikler zaten değişecekti de jant ekstra masraf oldu
Moped > Mondial 150 Zat > Kanuni Windy S 150 > Kymco Agility 125 > TVS Apache RTR > Yamaha Ybr 125 ESD
öncelikle geçmiş olsun kardeş,hemen yenisi al derim nedenmi,aynı kazayı benim arkadaş cbf ile yaptı ,jantı düzelltirdik boyadık cilaladık taktık fakat olmadı balans bir türlü düzelmedi ve virajlarda sıkıntı yaşadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:41 ----------
beyler 2012 windy si olanlar yada 2011 benim motor 6. devirde çok şiddetli titreme yapıyor diğer devirlerde yok ,far granajının sesinden çok rahatsız oluyorum bu devirde sizin motorlardada varmı bilgi verirseniz sevinirim.
4 teker insanın bedenini taşır...... 2 teker ise ruhunu taşır........
jantın durumu bu içten baktığımda tam lastiğin tırnaklarının tuttuğu kısımda hafif bi çatlak var
duruma göre bakacağım orjinal jantı şuanda karşılayamam uydurabilirsem başka bir modelin jantını deneyeceğim
şimdilik jantı ısıtıp kaynattırayım gittiği yere kadar artık
Moped > Mondial 150 Zat > Kanuni Windy S 150 > Kymco Agility 125 > TVS Apache RTR > Yamaha Ybr 125 ESD
Beyler haftaya windy s 150 alıyorum üstten eksantrikliymiş doğrumu titreşim yok deniyor ama varmı
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
bugün dudulluya gittim siyah arka jant + irc ön lastik + markası duyulmamış bi arka lastik + debriyaj balataları + zincir dişli seti + gösterge + tankpad toplamda 315 lira ödedim yarın hepsini tanıdık bir tamircide yaptıracağım bana çok ucuz geldi
arkadaslar windy s 125 ile windy 150 liklerin arasinda guc farkndan baska ne gibi degisiklikler vardr. bende 2010 var 125 lik windy ama 150 lik olan daha basit duruyo rengndn mi acaba bordoydu 150 lik olan. benimkide mavi.
arakadşlar bende 2011 winyds vardı kaza yapmıştım ön takımda biraz arıza vardı o şekilde sattım motorumu,siyah jant dışardan güzel duruyor ama ah bide temizlemesi yokmu hele bide zinciri yağladıysanız tamam o jant 1 hafta kirli duruyodu ))
https://www.facebook.com/gencal1
sirkecıde motorcuların oldugu yerde kafkas gecıdı ıdı sanırım adı o sokakda kanunı parca satan adam var 75 tl ye aldım on jantı bılgın olsun!ilk fırsatta dublex yap lastıgı ben para bulsam beklemem
ASIM'ın nesli diyordun ya nesilmiş gercek,çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek...
Titreşim yok diyen bir Kanuni yetkilisi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
7000 devirden sonra titreşim hissedilir dereceye gelmeye başlıyor bende
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)