Aynen arka ayaklıklar çok dandik biri kapanmıyor diğeri çok gevşek.
Aynen arka ayaklıklar çok dandik biri kapanmıyor diğeri çok gevşek.
arka ayaklıklar benimde öyle.. peki bir çaresini bulabilirmiyiz acaba ? bugünde bakıma bıraktım motoru subab karburator vs. ayaklıklara bakıcak bakalım ..
Birde arkadaşlar fren pedalı çok yukarda üstüne ayağımı koydugum zaman fren lambası sürekli yanıyor .. koymayıncada rahatsızz oluyorum.. acaba ybr gibi dümdüz bir fren pedalı takabilir miyiz yada bu pedala o şekli verdirebilirmiyiz.?
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Beyler windy s 150 motorumu satılıga cıkardım cok üzgünüm gercekten o benim ilk şahsi motorumdu Yeni motosiklet alıcagım icin windy yi satıcam 2150 km de 2.350 tlye ilan verdim bakalım hayırlısı neyse olsun
hayırlısı kardeş .satarsın inşaallah ne almayı dusunuyorsun satınca
selam beyler bu sabah gelibolu sezerler aş kanuni bayisinden windyS150 satın aldım inşallah güvenimi boşa çıkarmaz.
Çanakkale Aşığı..
hayırlı ugurlu olsun kardesım tekerın duz bassın bende bugun ls2 deamond kask aldım xd muayeneye gıdecegım motor u daha trafıge cıkaramadım yaxs
ASIM'ın nesli diyordun ya nesilmiş gercek,çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek...
Çok sağol seninde kask hayırlı olsun =)
Çanakkale Aşığı..
gumus.sahibinden.com GÜMÜŞ GRUP KANUNİ MOTOSİKLET BAYİ İSTANBUL ESENYURT TA AÇILDIK servis yedek parça herhangi bir problemi olana yardımcı oluruz
Gecen gun motoru kurcalarken karbüratördeki hava ayarını bozdum. Sizden ricem siz baksanız sizin karbüratördeki hava ayar vidasının kac dişi gözüküyor bende öyle iyi kötü ayarlamayı düşünüyorum
sağol usta titreşim rahatsız etmiyor bütçemiz buna yetiyordu bunu aldık memnunum allaha şükür moturu sevdikten sonra ufak tefek şeyler rahatsız etmiyor.
yan ayaklığa güvenip bırakamıyorum hafif bi oynamada kapanıyor ona bi çare lazım başka derdim yok
Çanakkale Aşığı..
Kanuni Motor Fiyatlarınımı Değiştircek Acaba Daha 2 gün once sitede motorların fiyatları yazıyordu şuan yok
En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.:mrgreen::mrgreen:
Muhammet; bildigim kadariyla karburator uzerinde iki ayar vidasi var,, bunlarlardan birisi yan taraftaki elle kolayca cevrilip ayar yapilabilen rolanti vidasi,, digeri ilk bakista fark edilmeyen karburatorun altinda asagi dogru bakan hava ayar vidasi... Hava ayari genelde tam olarak sıkılıp 3-3.5tur gevsetilerek ayarlaniyor.. Sen bence hic yapmadiysan elleme, iyi bir ustaya goster o baksin...
s.a arkdasLar benim windy s haftada bir kere Egzoz vidalarnı kırlıyo her hafta egzoz vidası degstiryoz. Ama motor her gün 25 km yol yapıyo işe gidip geliyorum 120 ile gidyrum 120 ile geliyorum bunun bi etkisi olurmu bilmiyorum ama birseydaha farketım windy egzoz deligi küçük diger 125 lik motorlara gore 100lük motrlrın egzoz deligi daha büyük bunu yüzünden Ola bilirmi bnm ki sadece bi düşünce we bide yamaha ybrnin egzozu windye olurmu bi fikriniz Varmı ?
Egzos vidalarının kırılması sanırım bizim motorlarda kronik bir problem, benim başıma gelmedi ama dostum 2 arkadaşımın kırıldı.. Isıya dayanıklı vidalar varmış, arkadaşım ısıya dayanıklı vida bulup taktı bir daha tekrarlamadı..
Merhaba arkadaşlar. Bizim windy s 125 lere 2006 ybr siperliği uyarmı ? Takan veya bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
meraba beyler benim windy e two bros egzoz alıcam 150 cc den olağan üstü bi ses beklemiyorum ama hoş duracağına eminim fakat uyum durumu nedir bilen varmı
Çanakkale Aşığı..
selam arkadaşlar bende 2006 windy war kasaya göre silindiri ufak 125cc ama torku dewri yüksek bi motor 125kmh kadar gördüm ben bugün ustaya werdim motoru 200cc silindir segman piston falan attıracam bence kaldırabilecek bi motor sizce?
Benim motor gecen sene 0.12 krş civarı yakıyordu kardeşim.. bu sene ön dişli büyüttüm ve tabi gelen zamlarda var 0.135 krş civarındadır diye tahmin ediyorum, ama kesin ölçmedim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
motodriftt; bu silindir büyütme işlemini bende çok düşündüm, hatta burda bandırmada tanıdık iyi bir ustam 400tl herşey dahil fiyat çıkardı (karbüratör ve 6 yaylı devriyaj dahil).. Fakat hiç silindir büyütülmüş bir motoru kullanma fırsatım olmadığı için teredütte kaldım.. sonuçlarını burda paylaşırsan seviniriz kardeş, birde krank kolunuda değiştiriyomusun?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)