Saçmala kardes adamlar her türlü yardımcı oluolar bi sıkıntı cıkarsa gidiyorum en fazla 5 günde yedek parçası gelio motorun senin yaşadığın yerde bi problem var
Saçmala kardes adamlar her türlü yardımcı oluolar bi sıkıntı cıkarsa gidiyorum en fazla 5 günde yedek parçası gelio motorun senin yaşadığın yerde bi problem var
cümleten s.a arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum.size bi sorum olacak bu temmuzun ortaları gibi 150 cc 0 bi makina almayı düşünüyorum.aklımda 2 model var.max 3000 tl de param var.sizce kanuni winys 150 mi yoksa kuba cg150 mi önerilerinizi bekliyorum
aleykum selam şahin kardeş,kuba nerde kanuni nerde tabiki tercihin windy 150 olmalı .
Ne kadar kanuni motorumdan artık soğumayada başlasam kuba mı kanuni mi desen kanuni derim. En azından bi süre başın ağrımaz..
abi bende aslında windy s ten yanayım.bi arkadaşımda var çok hoşumada gitti.yalnız acemi olmam i sorun yaratır die korkuyorum 3000 tl lik motora yazık etmek istemem.
bende windy1 war arkadaşımla beraber aldım yıl 2006 sıfır aldım arkadaşımda yamaha ybr aldı sıfırından biz uzun yola falan çok gideriz yıl 2012 benim kanuni 42000 kilometrede alt takıma debraj balatası hariç anahtar degmedi yamaha ybr 41000 kilometrede şuan tamircinin kıllı kollarında
Arkadaşlar windys'in egzosunu boyadım link burda http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post2636580
sağol allah lastigine çöp batırmasın
Herkese Merhaba:2 gün önce Çanakkaleden Kanuni Windy s 150 aldım.Motor daha 4000kmde.İkinci el aldım aldığım kişi çok temiz bakmış.
Kapalı garaj motoruydu.250 km yol geldim.Yolda 3 kez dinlendim.Sigara molası verdi.Motor gerçekten harika verdiğiniz paranın hakkını veriyor.Ben 1900e aldım.Bu kadar parada alınacak en güzel gezi motoru.hız maksimum 125 gördüm.Yakıtta çok düşük.100 kmde 3 litre- 3,5 litre civarında.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Resimleride ekleyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
sevgili arkadaş şahin44. Sana windy s 150 tavsiye ederim.Başın ağrımaz problem yaşamazsın.Motoru dene kullan çok zevkli bir makina.Titreşim yok yakıt düşük.
hacı abi ben çoktaan aşık oldum windy s'e...haziranda aldığım gibi hatay turu yapacam inşallah
Şahin44 tavsiye ederim.Motor harika.Güç var hız var.Problemsiz titreşimsiz bir makina.Temiz ve bakımlı kullanırsan problem yaşamazsın.150 s al.Yakıt gerçekten mükemmel.Alır almaz koruma demiri ve kappa çanta taktırmalısın.Motor verilen paranın hakkını veriyor.Ayrıca motorla ilgili hertürlü konuda da yardımcı olabilirim.
Hayırlı olsun motosikletiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
teşekkür ederim cesur509.Saygılar sunarım
kanuni windy modelinin hepsi saglam serii zaten honda yamaha snra kanuni commuter tarzının kralları
arkadaşlar bu konuda birisi windye led sinyal takmıştı bulamadım onu o mesajı atan kimdi acaba o resmi tekrar yükleye bilirmi ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
dostum motorun 125likmi ve 95 oktanlamı bastın bide kaç model 130 kmh gördn?
125 evet.Motor şuanda 3. yılını doldurdur önceden düz yolda 130'u görüyordu şimdi 120'ye zor geliyor Rampa aşağıya heralde yine 130 görür.
130 bastığımda benzinini hayırlamıyorum.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)