baya bir garip doğru orjinal haliyle düz yolda 110 yapıyordu şimdi daha seri ama 100 de takılıp kalıyor kasmada yok motorda ama hiç bir şey anlamadım
baya bir garip doğru orjinal haliyle düz yolda 110 yapıyordu şimdi daha seri ama 100 de takılıp kalıyor kasmada yok motorda ama hiç bir şey anlamadım
orjinal dişli 15 vardı
Bende anlamadım nedenini
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
motorun orjinal parcalarını geri taktırdım üstünde sadece performans egzozu kaldı şimdi 4 vitesde 100 diyor 5 atamadım heralde taktıkları parçada sorun vardı
arkadaşım 125 cc lik windy s motoruma bende senin gibi 150 cc silindir 16 dişli 150 lik karbüratör ,piston seğman ne varsa taktık nafile 105 km hızı geçmedi ,sadece torku yükseldi fakat nalet olsun çok pişman oldum ,motorda iğrenç vibrasyon başladı motorumdan nefret etmeğe başlamıştım iyi bir ustaya götürdüm tüm orjinal parçalrını taktırdım şimdi ilk aldığım gibi moralimde motor zevkimde yerine geldi burdan tüm arkadaşlara sesleniyorum orjinali asla bozmayın ben 2 marka silindir denedim olmadı oldu ama motor motorluk çıktı ses gürültü titreşim yakıt herşey berbat oldu illaki 150 olsun diyorsan sat windyde şecenek çok 150 al ama windydende vazgeçme bu paraya bu motordan daha iyisi yok tartışmasız on numara .selamlar cümleden tüm arkadaşlara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
performans egzozunuda çıkar orjinalini tak derim motorlar üretilirken motordaki şıkıştırmayı yakıtı performansı egzoza göre ayrlıyorlar her zman tam performans tam orjinal parça deyişmez kural .
katılıyorum kardeş
Arkadaşlar benim motor 4 te 120 5 de 140 kendi ibresinde sadece dişliler farkılı. ön16 arka38 atiklik azaldı ama gidiş gayet güzel.Tabi araba ibresinde tam olarak bilmıorum ama. 105 km geçmesi lasım normal şartlarda :S
Bende orjinalden yanayım
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
orjinal tabiki güzel ama insan oğluyuz ya illaki birazdaha hızlı gitsin istiyoruz burda herkes yapıyor ama windy s her marka silinidiri uyum sağlamıyor sadece honda titan silindiri uyum sağlıyor sebebi krank kolunun piston piminin yatağa ufak o yüzden sadece honda titan silindiri uyum sağlıyor burda yapan arkadaşlarım var debriyajıda 6 balata 6 yaylı debriyaj balatası takılıyor motor 140 yapıyor cekiş serilik on numara oluyor ama yakıt tabiki biraz artıyor abartılacak kadar değil ama benim motorda sadece debriyaj balatası kaldı 6 balata 6 yaylı o bile az da olsa fark ettiriyor
bu link te kimse kalmadı heralde motor sibob yatağını dağıttı benim motoruda zorlamdım hiç
2009 kanuni windys almak üzereyim bi de size sorayım dedim ne diyorsunuz bi sıkıntınız varmı 1.800 diyoda 1.500e almaya çalışacam çokmu az mı nasıl titreşim felan varmı en son hız kaç yaptınız ???
Alacağın motor internette ilanı varsa linkini verin.Bence 2009 model için 1800 tl çok.
Benim motorumda 2009 gözüm kibi baktım motora satmak istesem yazacağım fiyat 1500 tl
---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:22 ----------
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Bencede 2009 modele o fiyat çok,bende 2011 var şuan satmıyorum gerçi ama satıcağım zaman aksesuarlarıyla 1800-2000 arası bi fiyata vericem,yani o fiyat çok.
anlaşamadıkzaten kanuni windys vazgeçtim mondial 150 mc var 2011 model oda 2300 felan istiyor büyük ihtimal onu alacam tabi hayırlısı mavi windys olan arkadaş motorun güzelmiş maşallah yokuş aşağı 2 kişi kanuni windysle 140i gördük ibre yerinden fırlayacaktı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)