Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Windy S

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Windy 150 S
    arkadaşlar bende 700 kmde bi windy 150 s war. sabah motoru çalıştırdığımda sanki piston dönerken motoru kazıyomuş gibi bi ses gelio tarrrr die böle sanki bişeye sürtüo gibi. bu olay 3 defa başıma geldi we motor soukken oldu. hemen kapatıorum, geri açtığımda normal çalışıo. sanki durdurmasam motoru patlicak gibi ama her zamanda olmuo. çözemedim bu olayı. normal deil gibi. neden olur bu acaba başına gelen warmı? öle götürüp motoru serwise direk parçalattırmakta istemiorum. ilerde bi sıkıntı yaparmı bu olay bana? bi fikri olan warsa yardımcı olursa çok sewinicem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ayak marşını kontrol et. Yeteri kadar yukarda mı duruyor? Hatta birkaç sefer oradan çalıştır.
    112ciyiz

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    jikledende yapıyor olabilir bazen bende jikleyi yukarı çekince yada aşağı indirince öyle yapıyor.O şekilde yaptığında jiklenin yönünü değiştirmeyi dene.
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı yunusermre48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende 700 kmde bi windy 150 s war. sabah motoru çalıştırdığımda sanki piston dönerken motoru kazıyomuş gibi bi ses gelio tarrrr die böle sanki bişeye sürtüo gibi. bu olay 3 defa başıma geldi we motor soukken oldu. hemen kapatıorum, geri açtığımda normal çalışıo. sanki durdurmasam motoru patlicak gibi ama her zamanda olmuo. çözemedim bu olayı. normal deil gibi. neden olur bu acaba başına gelen warmı? öle götürüp motoru serwise direk parçalattırmakta istemiorum. ilerde bi sıkıntı yaparmı bu olay bana? bi fikri olan warsa yardımcı olursa çok sewinicem
    Motordan değildir o, motordan olsa o ses 1-2 kere çıktımı motor haşat olur, vites dişlilerinden geliyordur o ses bence. yolda giderken gaz kesince hırr diye bi ses geliyosa dediğim gibi dişlilerden o ses. Benim motorumda da 1000km bakımından sonra bir süre motor soğukken o ses oldu.

Motosikleti
    Windy 150 S
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayak marşını kontrol et. Yeteri kadar yukarda mı duruyor? Hatta birkaç sefer oradan çalıştır.
    benim daha ilk motorum pek anlamam. yani ayak marşı orda duruo sağlam gibi öle sallanma derdi falanda yok ama bilmemki yeteri kadar yukardamı:(

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jikledende yapıyor olabilir bazen bende jikleyi yukarı çekince yada aşağı indirince öyle yapıyor.O şekilde yaptığında jiklenin yönünü değiştirmeyi dene.
    cikleyi çalıştırıken hep kullanıorum yoksa soukta sıkıntı yapıo ama zırıltı çok yüksek geldiği için direk motoru stop ettiriom. sonra çalıştırdığımda saten bi problem çıkarmıo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motordan değildir o, motordan olsa o ses 1-2 kere çıktımı motor haşat olur, vites dişlilerinden geliyordur o ses bence. yolda giderken gaz kesince hırr diye bi ses geliyosa dediğim gibi dişlilerden o ses. Benim motorumda da 1000km bakımından sonra bir süre motor soğukken o ses oldu.
    gaz kesince normal bi ses war öle antipatik bi hırıltı yok. ama belki wardır ben anlamıorumdur. peki bu durumda ne yapmam gerekio? ilk defa bu sesi, 200 km ciwarında yapmıştı daha 2. günü falandı motorun. bide 600 de yaptı. şimdi 750 ciwarıyım hala biniorum motora bi sıkıntı yok. marş basarken ciğerim parçalanıo bişe olcak die:(

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

bide motoru vites boşta çalıştırırım her zaman we ses sanki benzin deposunun içinden gelio gibiydi. wites dişlisyle nasıl bi alakası olabilirki? ama ayak marşını kontrol edicem birazdan acaba oynuyomu, aşağı kayıyo olabilirmi die

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    dayılar yeni windys 150 yii nasıl buldunuz hemen size foto da atıyım ben [IMG][/IMG] fiyatı 3.060 tl dir ve 150 cc dir diye biliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

[IMG][/IMG]

arka tekerlek kalın ve büyük ön tekerlerk ince ve küçük tvs apache ye benziyor :D (ÖNCEDENDE ÖYLEYDİ LATİKLER AMA GÖZE PEK BATMIYORDU RENGİNDNE DOLAYI BATTIYOR HERALDE)

[IMG][/IMG]

ARKADAN GÖRÜNÜMÜ

[IMG][/IMG]

ÖNDEN GÖRÜNÜMÜ

[IMG][/IMG]

SELE...

[IMG][/IMG]

Sele üstünden görünümü

[IMG][/IMG]

VE GÖSTERGELERİ ... ÖNCEK GİBİ DİJİTAL VİTES GÖSTERGESİ YOK PEK BİR DEĞİŞİM YOK ASLINDA GÖRÜNÜŞÜNDE BİRDE ŞIK GÖRÜNSÜN DİYE FAR KORUMASI TAKILMIŞ BNCE GÜZEL BİR GÖRÜNTÜSÜ WAR.. YORUM SİZİN (ÖNCEDEN 11 BİN DEVİRDİ BU 12 BİN DEVİR OLARAK DEĞİŞMİŞ)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------

Benzin göstergesi ortada olması bnce çok daha iyi olmuş göz önünde
    En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.:mrgreen::mrgreen:

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vites göstergesi var.
    112ciyiz

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    pardon warda dijital değil onu kastetmiştim önceki gibi dijital değil..

Motosikleti
    Windy 150 S
    bu tip kafa grenajlarını ben sewmiorum. ben gene benim 150 s i alırdım. ama genede österge paneli on numara olmuş. bide ya şu cantlar siyah olsaymış benim motorun siyah yapmanın bi yolu yokmukine

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Ben beğendim valla satışa unuldumu türkiyede acaba sitesinde özellikleri yok almayı düşünüyoru ztn 150 cc windys almayı düşünüyordum kısmet bunaymı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Alıntı yunusermre48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tip kafa grenajlarını ben sewmiorum. ben gene benim 150 s i alırdım. ama genede österge paneli on numara olmuş. bide ya şu cantlar siyah olsaymış benim motorun siyah yapmanın bi yolu yokmukine
    o kafa grenajı çıkartılıyor isteren çıkarırsın ama far sorun olur bunda bnce böyle daha güzel yan yana koyduğuna motoru bin devir fark war bide bin devir bin devirdir :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Kontağın altına kara kutu koymuşlar sanki :D

cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Güzelmiş arkadaslar benım motor yata yata yata egzoz iyice pas tuttu ayrıca aküm bitmişti daha yeni gelmiş garantiden bugun taktıracam. Egzoz iiçin ısıya dayanıklı sprey boyaları nerden temin edebilirim?

Motosikleti
    Windy 150 S
    Alıntı Kanuni123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben beğendim valla satışa unuldumu türkiyede acaba sitesinde özellikleri yok almayı düşünüyoru ztn 150 cc windys almayı düşünüyordum kısmet bunaymı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

o kafa grenajı çıkartılıyor isteren çıkarırsın ama far sorun olur bunda bnce böyle daha güzel yan yana koyduğuna motoru bin devir fark war bide bin devir bin devirdir :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

http://<a href="http://bit.ly/c25MCx...nm.jpg</a></a>

http://<a href="http://bit.ly/c25MCx...nt.jpg</a></a>
    kafayı çıkardıktana kadar motorun her parçasınıda deiştirirsin. 150 lik bi motordan bahsedioruz 1000 dewir bence hissedilir bi deişiklik yapmaz. he olsa fena olmaz ama olmasada üzülmem. terry tip açısından güzel olmuş ama windinin performansı iyi. işallah kanuni hep böle gitsin ama piyasada daha fazla yer alsa şahsım adına sewinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

hakkaten şu boya işinde bilgisi olan warsa bizi bi aydınlatsın. bende motor korumasını siyaha boyamak isyiyorum o olurmuki? siyahını bulamadım burda, eldeki küflenmeye başladı azıcık bakalım motorada dağ olmasın

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    arkadaşlar siz bu 1000 devir fazla yaptığını nerden çıkartıyorsunuz devir saatindense yanılıyorsunuz diyelim adamlar 18 bin devirlik devir saati taksalar hemen motor 18 bin devir mi yapıyor diyeceksiniz o sadece km saatinin yapısına bağlı eski km saati 11 binlik koymuşlar buna 12 lik motor gene aynı devrini yapıyor motorun motor aksamında değişiklik yok ki
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    ya 1000 deviri bn öylesine söyledim motorunda değişiklik olsada olmasada bnce motorunun perfrmansı iyi ama tipi bnce daha çekici olmuş eskisinin yerine bunu tercih ederim bn kafa çok yakışmış bana kalırsa far daha cix durmuş hem :D

arkadaşlar bende bu motordan var titreme sorunu yok ibresi 140 ben 137 ye kadar çıktım yakıt tüketimi biraz fazla 3.2 ltrede 100 km gidiyor

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    şuan bu motor satıştamıdır acaba heryerde yoktur heralde daha

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı Kanuni123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya 1000 deviri bn öylesine söyledim motorunda değişiklik olsada olmasada bnce motorunun perfrmansı iyi ama tipi bnce daha çekici olmuş eskisinin yerine bunu tercih ederim bn kafa çok yakışmış bana kalırsa far daha cix durmuş hem :D
    anladım tipide tabi çncesinden daha iyi olmuş kafalık dediğin gibi güzel pumanın farı var galiba bundada :D
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Merhaba Arkadaşlar bende 2010 model winy s 125 sahibiyim , Motosikletim 10000 Km de. Askerde olduğum için eskisi gibi sayfayı fazla takip edemiyorum . Yeni katılan arkadaşlar var aramıza gördüğüm kadarıyla, Motorlarınız hayırlı uğurlu olsun diyeyim

Alacak olan Arkadaşlara yardımcı olur diye izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.Winy s 125 parasına göre iyi bir motosiklet bunu öncelikle belirteyim. Diğer çinli markalara göre titreşimi daha az, belli devirler arasında titreşim kendini belli ediyor. Ybr 125 sürmüş biri olarak , iki motoru karşılaştırdığımızda ybr de titreşim daha az tabi bu beraberinde ybr ye konforuda getiriyor.

Ben Windy s 125' imle Milas-Alanya-Milas gezisi yaptım, tam 1220 Km lik güzel zevkli bir geziydi. Sorunsuz bir şekilde gittim ve geldim . Bu geziyi 2 motor yaptık. Diğer arkadaşımın altında ybr 125 city vardı. Yaptığım gezide bol bol fotoğraf çekip burada ve bir kaç motosiklet sitesinde yayınladım. Eğer bakmak isteyen arkadaşım varsa bu adresten ulaşabilir

http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-1220-km.html

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

arkadaşlar merhaba sahibinden de bi motor var fikrinizi almak istiyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
    alınırmı wındy s ciler lütfen yardım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler