Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Windy S

Motovento
    REKLAM ALANI
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı Kanuni123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor gzelmiş ama biraz araştırma yapmak lazm 17 lt mi yakıt deposu baya büyükmüş

genede Windy S 150 derim ya
    kardeş araştır bak windy s 150 yi bilmem ama acil112 vardı bilirsiniz windy s 125 i vardı onunla gezdik o sürdü aynı ybr diyordu titremiyor dedi birde şu var ybrnin silinidr sekman şanzuman bire bir uyuyor çünkü ybr ye kendi silindir takımının orjinali 450 lira onuca salcanonun sekman silindir piston takımını taktılar orjinal ve sürüyor şimdilik sıkıntı yok dediler gerisini siz düşünün
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    silindir blogu piston segman hepsi uyuyormu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

Bu arada Windys lerde Kaç tane supap var

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

Alıntı cumoni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle...

Kanuninin yerli tasarımcılarını yakalarsam döveceğim... Gitmişler de İTÜ ile 1 yıl çalışmışlar... Ulan neyi nasıl çalıştınız? İTÜ'de bu çalışmayı yaptığınız kişilerin kaç tanesi motorcu idi?

Zincirlikuyu Geçidinin altında bol miktarda bulunan kuryelerle yapın bu tür çalışmaları. Yani gelip kuryelere sorun bakalım, nasıl bir alet istiyorlar? Sormuşlar mıdır dersiniz? Hiiiç sanmıyorum. Çünkü amaç TR'nin iklim ve yol şartlarına uygun bir model geliştirip, onu en az 10 yıl boyunca üreterek, ekonomik bir modelin piyasaya egemen olmasını sağlamak değil. Amaç, 2-3 yılda bir yeni modelleri piyasaya çıkartarak eskileri yok etmek ve motorculara parça sıkıntısı yaşatmak... Yani benim şu anki görüşüm bu!

Umarım bu model, benim yukarıdaki görüşümü çürütmek için yaratılmıştır ve umarım bu model teknolojik ilaveler dışında fazla değişime uğramadan uzun yıllar piyasada bulunur!
    konuyu tekrar okuyum dedim ve bu yazıyla karşılaştım bnce windysi bi kaç sene daha değiştirmezler yaklaşık 4 sene olmuş ztn sitede konu açılalı bundan öncede windy di değişti biraz ama parça olarak ayıdır amortisörlei fln değişti ön ibre koruması fln çıkaırldı gözle görüle bilir olarak daha 10 sene gider bence kanuni ürettiği motoru 10 sene kullanıyor en az eski mz lere bile parça war hala parça sıkıntıısı çekmeyiz heralde
    En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.:mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
    silindir blogu piston segman hepsi uyuyormu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

Bu arada Windys lerde Kaç tane supap var

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

konuyu tekrar okuyum dedim ve bu yazıyla karşılaştım bnce windysi bi kaç sene daha değiştirmezler yaklaşık 4 sene olmuş ztn sitede konu açılalı bundan öncede windy di değişti biraz ama parça olarak ayıdır amortisörlei fln değişti ön ibre koruması fln çıkaırldı gözle görüle bilir olarak daha 10 sene gider bence kanuni ürettiği motoru 10 sene kullanıyor en az eski mz lere bile parça war hala parça sıkıntıısı çekmeyiz heralde
    herşeyi hava filtresi ön amortisör arka amortisör gidon ön maşa bağlantıları arka mafsal açıkcası ybrnin %80 parçalarının hepsi uyuyor %20 de kaporta sadece değişik şasesi bile aynı

bu arada 2 siboblu windy

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herşeyi hava filtresi ön amortisör arka amortisör gidon ön maşa bağlantıları arka mafsal açıkcası ybrnin %80 parçalarının hepsi uyuyor %20 de kaporta sadece değişik şasesi bile aynı

bu arada 2 siboblu windy
    görünüşüde güzel wolfun aslında performansı nasıl ya ybr yede bi altarnesif olabilir diyosun yani

Motosikleti
    görünüşüde güzel wolfun aslında performansı nasıl ya ybr yede bi altarnesif olabilir diyosun yani
    aynen caner birde 17 lt lik deposu sayesinde kalıplı duruyor ve seleside çok geniş öğle cılız flanda durmuyor ybr ye altarnetif parası olmayana

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Windy S çilerin Zaten hiç sesi çıkmıyor :D

Motosikleti
    Windy 150 S

asd

ya o deilde bu motoru alırken bi a4 weriolarmış bakım kuponlu falan. şimdi bana böle bişe wermediler. burdaki serwis o kağıt olmadan bakıma almadı motoru. ilerdede garantiden de yararlanamazsın o kağıdı almazsan falan dedi usta beni tedirgin etti. cidden böle bişe warmı? o kağıdı almadan ilerde bi sıkıntı yaşarsam isterlermi o kağıdı? sonra bu adam haklımı benim motoru bakıma almamakta? o kağıdı nasıl temin edebilirim? yardımcı olursanız sewinicem:(

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    o kağıt motorun garanti belgesi gibi bişey,ona 0-500,2500-3000 vs. arası bakım yapıldığı zaman yapan bayinin kaşesi ve imzası atılıyo o olmadan senin motoru almamakla haklı servis.

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Alıntı yunusermre48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya o deilde bu motoru alırken bi a4 weriolarmış bakım kuponlu falan. şimdi bana böle bişe wermediler. burdaki serwis o kağıt olmadan bakıma almadı motoru. ilerdede garantiden de yararlanamazsın o kağıdı almazsan falan dedi usta beni tedirgin etti. cidden böle bişe warmı? o kağıdı almadan ilerde bi sıkıntı yaşarsam isterlermi o kağıdı? sonra bu adam haklımı benim motoru bakıma almamakta? o kağıdı nasıl temin edebilirim? yardımcı olursanız sewinicem:(
    sein motor kaç km de ki bi 500 fln olduysa o adar zamandır hiç bilgin oladımı gidip motoru aldığın yere söyle kağıdı vermediniz diye werme k zorundalar bnce

Motosikleti
    Windy 150 S
    ya arkadaş ben nerden biliyim böle bişe olduunu? 500 km bakımına gittiğimde öğrendim bunu. şimdi 600 kmde motor. bayiyi 50 kere aradım monte edilen serwise gittim o ona gönderio o ona. küfretmem için uğraşıolar die tahmin ediorum ben. bidaha gitcem müsait olunca başka bi ilçeden almıştımda. o samanda sorun çıkarırlarsa arayıp hepsini edebildiğim heryere şikayet etcem. sıkıntı olur diosunuz yani:(

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    ben hiç bakıma götüredim motoru başkaları lgilendi ne iş yapıyolar bakımda ki

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yunusermre48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş ben nerden biliyim böle bişe olduunu? 500 km bakımına gittiğimde öğrendim bunu. şimdi 600 kmde motor. bayiyi 50 kere aradım monte edilen serwise gittim o ona gönderio o ona. küfretmem için uğraşıolar die tahmin ediorum ben. bidaha gitcem müsait olunca başka bi ilçeden almıştımda. o samanda sorun çıkarırlarsa arayıp hepsini edebildiğim heryere şikayet etcem. sıkıntı olur diosunuz yani:(
    Neden uğraşıyorsunuz ki? Arayın Kanuni Satış Sonrası Hizmetler'i
    Onlar ne yapmanız gerektiğini söyler.
    112ciyiz

Motosikleti
    Windy 150 S
    onları bi kere aradım. bilgisayarlı sisteme geçti diolar. motorun bakımı yapıldığında bilgisayara girecekler, zaten senn motor şase numarası ile sistemde kayıtlı diolar ama serwislerin bundan haberi yok. hala kulakcıklı kağıt istio serwisler

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    konu biraz canlansın ya

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Konuyu takip eden kalmadı heralDe

Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    bu 125 windylerin fabrika cıkışı dişli sayıları nedir acaba...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı mekan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu 125 windylerin fabrika cıkışı dişli sayıları nedir acaba...
    Sele altında yada o civarda şase üzerinde bir plaka üzerinde yazıyor olabilir. Motor ve arka tekerlek resmi var, kolay anlaşılır bir şema halinde yazmışlar. benim mondial motorumda var böyle bişey.

Motosikleti
    mondial 150 mr vulture
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sele altında yada o civarda şase üzerinde bir plaka üzerinde yazıyor olabilir. Motor ve arka tekerlek resmi var, kolay anlaşılır bir şema halinde yazmışlar. benim mondial motorumda var böyle bişey.
    hiç dikkat etmedim doğrusu

Motosikleti
    kanuni windy s
    selam arkadaşlar windy s performans egzosu takan arkadas varmı varsa kaç paraya taktırdı ve performans da ne kadar fark ediyor bilgilendirirse sevinirim teşekkürler

cem.dinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM XS125K (200cc)-DESTRO250-ZZR250-Windy s 150
    _redfox_
    Karbüratörünün hava ayar civatasını gevşet biraz. Şu anda zengin karışım yapmakta va aşırı yakıt yakmaktadır. Servisine götür bence.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler