Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Windy S

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    kaç bin de seninki bini geçmesi lazım bikere sonra bakılarını yaptırıp lastikleri fln değiştirmen lazım hiç olmadı dişlileri değiştirmen lazım gerek bu motor zaten hız aracı değil sen bu motorla düz yolda 2-3 km kadar 130 135 le git 2 günde motoru alırsın eline bana kalırsa

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

600 km deymiş seninki ta okuyamadım pardon az daha bekle ya hemen hız yapma hava rüzgarsız yol iyi olsun yakıt kaliteli bujiler sağlam hava filtresi temiz olsun kaliteli bide yağ koy yeter gene yaparsın istediğin hızı

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

ya benim M ler yazıyo birde Z ler bazen sert bassmam lazım hızlı yazı yorum birde anlayamaya bilirsin bazı yazıları gerçi nerdeyse hepsi tam basmıyoru sadece M ile Z değilki :D
    En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.:mrgreen::mrgreen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Alıntı yunusermre48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar ben geçen ay bi windy 150 s aldım. forumu başından baya okudum millet 125 s ile 120 ler 130 lar yaptıını sölüo benimki düz yolda 105i geçmio. yokuş aşağı tek başıma 120yi bikere gördüm. motor daha 600 km de. acaba bikaç bin km sonra açılırmı yoksa ben hiç düz yolda 100ü geçemicekmiyim yani bi problemmi war? saygılar bu arada herkeşe..
    kardeş sen daha 600 km deki motora neden tecavüz ediyorsun bekle 1500 2000 olsun rodajı düzgün bir gecsin hele her motorda senın gibi bilincsiz tüketiciler aaa ilk 500 km bakımını yaptım abanim bakım bu motor kaç km yapıyor diyor. 3 ay gectikten sonra motor sorun cıkarmaya baslayınca aman kanunı böle aman tvs böle aman su böle bu böyle önce sen bır motoruna bakta ondan sonra laf sok. Motor dandikmi,ş bak bakalım sen düzgünmüsün kendine önce bu soruyu sor Bu söylediklerimi yanlış anlama tecrübelerimden söylüyorum

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    Benim nickimde de anlaşılacağı üzere 130'u bir kaç kez gördüm.Düz yoldada rampa aşağıdada.Rampa aşağı 2 kişi 125'i gördüm.Ama motoruma gözüm gibi bakıyorum rodajı süğer yaptım.İlk 1000 km de basmadım.Vede benim motor iki kişi daha iyi kaçıyor iki kişiyken Ybr bir çok kez geçemedi beni,diğer motorları saymıyorum bile ( 4 bitesler,mondialler vs )

Video çekecektim olmadı bir türlü sonradan ibre bozuldu vs.
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    forum çok boş kaldı kimse yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

bu arada windy s 125 i yamaha 125 ybr le kıyaslayanlara söylüyom ybr 4090 tl Windy s 125 1771 tl windy S i daha makul birşeyle karşılaştırsak mesela ramzey XF 125-10V 1970 tl yada kuba KH125-12D ile ama kuba nın fiyatını bulamadım [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

bunungibi fiyatları yakın şeyler ile

Motosikleti
    bence yanlışın var ybr ile karşılaştırılacak bir motor.Ybr dayanıklı sağlam motor onu biliyorum windy 10 sene binersin ybr 20 sene.
    Ama diğer her konuda karşılaştırıla bilir.Titreşimdede ybr windyden daha az titriyor.

Yakıt ?
    Görünüş ?
    Son hız ?
    vs.
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Windy s 125 kanuninin sitesinde 2771 lira, 1771 lira olsa 100'luk motora binmezdim kesinlikle. 1800 lira altina sadece kampana frenli 125'lik ler var.

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    pardon yanlış ayzmışım onu değiştiremedim sonra 2771 1771 yazmışım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

onlarda yazın 2500 cıvarındaydı zaman geldi 2771 oldu ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

ybr le karşılaştırıla bilr karşılaştırılamaz demiiyorum ama baksana şu fiyat farkına 150 liini karşılaştırsalar bile bin liradan fazla fiyat farkı war

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

ybr kullananlar hep bize artistlik yapıyolar gitsinler kendi otorlarından 1000 1500 tl fark olan motorlarla yarısınlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

derlerse 5 bin liralık motorlar büyük yaptın iyice sene ozaman 4 bin lira verilmez ybr ye derm

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Havalar Soğudu Pek motorlada gezemiyoruz ya bende motosiklet montu yok alsam kaç paradır

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Kanuni123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Havalar Soğudu Pek motorlada gezemiyoruz ya bende motosiklet montu yok alsam kaç paradır
    100 liradan basliyor fiyatlar cok da guzel valla ben aldim bi tane. montun icine gizlenmis plastik korumalar var her yerinde. ama motor montunun uzerine ince ama soguktan koruyan bi mont daha giyiyorum. motor montunun boyu biraz kisa ve bu havalarda pek yeterli degil. daha fazla para verip daha kalin kislik bi mont alabilirsin ama yazin giyemezsin. e hem yazlik hem de kislik mont alacak kadar da zengin degiliz.

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    iyi dedin aldına bitane kapşonlu bişey üstünedebi mont daha giy yeter normal montlarla bile gezen war daha ne yazında giyersin

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence yanlışın var ybr ile karşılaştırılacak bir motor.Ybr dayanıklı sağlam motor onu biliyorum windy 10 sene binersin ybr 20 sene.
    Ama diğer her konuda karşılaştırıla bilir.Titreşimdede ybr windyden daha az titriyor.

Yakıt ?
    Görünüş ?
    Son hız ?
    vs.
    her türlü karşılaştırabiliriz kardeşim

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    fiyat farkına göre diyorum bizimkide en az ybr kadar güçlü bir motor ama ybr neden pahalı bksana fiyatına ya 4090 tl plaa fln 4500 125 cc ye verilcek bi paramı bu

Motosikleti
    Yamaha r6
    kullanılan parçalardan dolayı olabilir mi acaba pahalı olması

cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 liradan basliyor fiyatlar cok da guzel valla ben aldim bi tane. montun icine gizlenmis plastik korumalar var her yerinde. ama motor montunun uzerine ince ama soguktan koruyan bi mont daha giyiyorum. motor montunun boyu biraz kisa ve bu havalarda pek yeterli degil. daha fazla para verip daha kalin kislik bi mont alabilirsin ama yazin giyemezsin. e hem yazlik hem de kislik mont alacak kadar da zengin degiliz.
    Arkadaşlar hazır konu açılmışken Bende yeni aldığım montumu göstermek istiyorum size iyi ki almışım dedim. Gram soğuk geçirmiyor hemde fiyatı baya bir uygun 150 tl ye indirime girmişti aldım. içinde 3 kat astar var gram soguk ve rüzgar geçirmiyor.Sırt omuz dirsek korumaları 3M ağırlığı 1 kiloyu geçkin zannedersem İç astarları çıkartılıp yazlık kullanıma geçirebiliyorsunuz havalandırma fermuarları mevcut aynı kalitede başka markalı montlar 400 le 900 tl arası kendinizde araştırabılırsınız. Görüntü olarakta güvenlik olarakta tavsiye ederim birkaç resimde atıyorum sizinde yorumlarınızı bekliyorum

İçteki 3 katta birbirinden bagımsız fermuarlı

Havalandırma fermuatları önde ve arkada olmak üzere 4 tane

Buda üzerimde nasıl durduguna dair bir foto olsun

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kullanılan parçalardan dolayı olabilir mi acaba pahalı olması
    tabi kulanılan parçadan da okadaar para verilez diyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

ama ben daha öğrenci olduğum için bana da öyle gelebilir :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Alıntı cekokk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hazır konu açılmışken Bende yeni aldığım montumu göstermek istiyorum size iyi ki almışım dedim. Gram soğuk geçirmiyor hemde fiyatı baya bir uygun 150 tl ye indirime girmişti aldım. içinde 3 kat astar var gram soguk ve rüzgar geçirmiyor.Sırt omuz dirsek korumaları 3M ağırlığı 1 kiloyu geçkin zannedersem İç astarları çıkartılıp yazlık kullanıma geçirebiliyorsunuz havalandırma fermuarları mevcut aynı kalitede başka markalı montlar 400 le 900 tl arası kendinizde araştırabılırsınız. Görüntü olarakta güvenlik olarakta tavsiye ederim birkaç resimde atıyorum sizinde yorumlarınızı bekliyorum

http://c1112.hizliresim.com/s/c/11tzb.jpg
    http://c1112.hizliresim.com/s/c/11u00.jpg
    İçteki 3 katta birbirinden bagımsız fermuarlı
    http://c1112.hizliresim.com/s/c/11u0b.jpg
    http://c1112.hizliresim.com/s/c/11u0r.jpg
    Havalandırma fermuatları önde ve arkada olmak üzere 4 tane

http://c1112.hizliresim.com/s/c/11u1v.jpg

Buda üzerimde nasıl durduguna dair bir foto olsun
    http://c1112.hizliresim.com/s/c/11u43.jpg
    güzel olmuş ya ztn bunun güzeli çirkini 2. planda kalır önemli olan iş görüyomu görmüyormu eldivenin warmı yoksa motorsiklette oluyorya ellerini sokuyorsun içine eldiven gibi onlar kaç para dır eldiven yerne onlardahamı iyidir.

Motosikleti
    Yamaha r6
    yani o biraz para durumuyla ilgili ama düzen böyle işte kaliteliyse pahalı

Motosikleti
    Ybr iyi motor eyvallah ama ben ybrye o parayı hesinlikle vermem.

Tvs apache alınabilir o paraya
    Biraz daha ekleyip 2. el haysung alınabilir.

oda 2 tane windy alırsın :D bi birine bi diğerine bimersin :D

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani o biraz para durumuyla ilgili ama düzen böyle işte kaliteliyse pahalı
    kalitesine bişey deyeemem ama 125 cc lik motor alyosun sonra cc yükseltmek istiyeceksindir yüzden o para çok diyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

ne diyelim parası olan alsın

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr iyi motor eyvallah ama ben ybrye o parayı hesinlikle vermem.

Tvs apache alınabilir o paraya
    Biraz daha ekleyip 2. el haysung alınabilir.

oda 2 tane windy alırsın :D bi birine bi diğerine bimersin :D
    kardeş zaten ybr alamayanlara ben ybr gibi titreşimsiz ybr motorlu ybr parçaları bulunan salcano wolf 125 i tavsiye ederim fiyatıda 2590 dan başlıyor hemde ucuz ben şahsen gene motor alacak olsam salcano alırım 22 bin km olacak maşallah baya bir yer gezdim 1350 - 2000 km lik gezilerim oldu günlük 600 km lik gezilerim oldu bunlar büyük küçüklerini saymakla bitmez

http://www.salcano.com/mt01.asp

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş zaten ybr alamayanlara ben ybr gibi titreşimsiz ybr motorlu ybr parçaları bulunan salcano wolf 125 i tavsiye ederim fiyatıda 2590 dan başlıyor hemde ucuz ben şahsen gene motor alacak olsam salcano alırım 22 bin km olacak maşallah baya bir yer gezdim 1350 - 2000 km lik gezilerim oldu günlük 600 km lik gezilerim oldu bunlar büyük küçüklerini saymakla bitmez

http://www.salcano.com/mt01.asp
    motor gzelmiş ama biraz araştırma yapmak lazm 17 lt mi yakıt deposu baya büyükmüş

genede Windy S 150 derim ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler