bence çok harika bir motorsiklet, yeni bir motorsiklet alaak olsam tek terihim oluru windy
arkadaslar dün aksam normal bir şekilde eve geldim motorla sabah çalıştırmaya calıstım bir türlü calısmadı. Mars basıyor ama birtürlü calısmıyor bujiyi degiştirdim gene olmadı 2 le vurdurdum gene olmadı. bir ara calıstı 200 metre gitti yeniden kapandı motor öldüm resmen sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
Windy's kullanıcıları nerde ya,çok sessiz kaldı bu topik canlandıralım birazz )
Topik canlansın
Çanakkale gezimizden fotolar
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
Buda ufak bir video
http://www.youtube.com/watch?v=tXZe1...layer_embedded
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
bizim motorlara ygun zenon alcagım site var mı??
Arkadaşlar sahibi olduğum 2011 model 12.07.2011 trafik çıkışlı Kanuni Windy S 150 motorumu satıyorum.4500km'de ve kullanmaktayım. Tarz değiştirip Racing sınıfına geçiş yapmak istiyorum. Arkadaşımın motorunu almak istiyorum Kendisi sıkışmış ve benim de motorumu acil olarak satıp paramı tamamlamak istiyorum bunun için satmam gerekiyor. Tamamen orjinal olup dişli zincir seti yenidir.5000km bakımı yapılmıştır. Yağı tuzu suyu herşeyi tamdır. Üzerindeki zincir oringli ve kalitelidir. Düşmesi kalkması yatması yoktur ve çok iyi baktım görünce hak verirsiniz. 2200 tl ye vereceğim. Çok cüz-i bir pazarlığım olur. motorumda ekstra olarak nokia şarj aleti vardır. Çizik dahi yoktur. 3200 tl ye bana maloldu 2200 e veriyorum 1000 tl zararına veriyorum acele eden kazançlı çıkar bilginize.....telefonum 0 555 813 44 60
Windiy ile 27.000 km hey gidi günler heyyy
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Arkadaslar merhablar gezmekten işe gidip gelmekten siteye bakmaya zaman bile bulamıyorum
Hafta sonu kumluca korsan koyuna kampa gittim antalyadan uzaklıgı 130 km 6 motor toplamda 7 motorduk diger motorlar büyüktü ben çocuk gibi kaldım aralarında ama olsun yinede mükemmel bir geziydi. Motor tek kelimeyle harıka stabilize yolda (cross motorların bile zorlanacagı yolda) alnının akıyla cıktı. Tık demedi maşallah.
Birkaç foto paylaşım de site canlansın
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 13:26 ----------
http://www.izlesene.com/video/sazak-...-bolum/4841983
şimdilik sadece video koyabiliyorum gece resimler gelcek iyi seyirler...
selam arkadaşlar nasılsınız
slm arkadaşlar bnde windy 150 kullanıcısıyım motordan çok memnunum harbi den on numara bir motor paranın hakkını fazla fazla veriyo... bişe sorcam bu ybr nin kafa grenajı windy 150 ye uyuyo mu takan var mı ??? ve depo kılıfı ????
slm arkadaslar bir windy s 150im var ufak tefek deyisiklikler yapmak istiyorum motorumda yakısanından görüslerinizi alayım
ahhh ahhh eskiden böylemiydi bu konu gayet günceldi herkes yazardı hiç boş kalmazdı ne olduysa oldu kimse kalmadı
Arkadaşlar bende motor almak istiyorum,,,
Windy s ile SYM xs125 arasında kaldım...
Sizce hangisi ;
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
Bide SYM ye taivan malı diyolar ,,,
çinli değilmiş....
BENCE WNDY S 150
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,
HAVA SOĞUDU BEN KAÇAR GİBİ OLDU AMA İLK DENEYİM İÇİN ÇOK ÇOK İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLAN Windy 150 s'İMİ SATMAYA KARAR VERDİM... SON DERECE TEMİZ KULLANDIM, İLK ALDIĞIMDA (eski mesajlarda göreceksiniz) DENEYİMLİ KULLANICILARDAN ALDIĞIM RODAJ ÖNERİLERİNİ BİRE BİR UYGULADIM HATTA 1,000 KM BİTSİN DİYE ARTIK DUACI OLMAYA BİLE BAŞLAMIŞTIM. SÜPER HALDE ÇİZİKSİZ YAN YATMASIZ HER BAKIMI KANUNI YETKİLİ SERVİSİNE YAPTIRILMIŞ MOTOSİKLETİMİ SATIYORUM. İLGİLENEN OLURSA www.sahibinden.com da DETAYLARI GÖREBİLİRSİNİZ (İLAN NO 64006526) BU SİTEDEN BİRİ ALACAK OLURSA KÜÇÜK DE OLSA BİR İNDİRİM YAPARIM...
HERKESE SEVGİLER SELAMLAR...
slm.a arkadaşlar.bi windyci daha var burda acemide olsa :D
Hoş geldinizzz :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)