resim nasıl koycaz buraya
resim nasıl koycaz buraya
ayrıca tek kişi çantasız 140 görüyo arkadaşlar nasıl )
Göstergelerin buğulanmasının tek sebebi içer su girmesi. Göstergelere fazla su tutmamaya dikkat edin, başka arızası yoksa garantiden değişmesi de saçma ve gereksiz olmuş.
Hayırlı olsun bu arada...
112ciyiz
Arkadaşlar merhabalar motorla 2. haftama girmiş ve toplamda 1000 km yi devirmek üzereyim herhangibir sıkıntı falan yaşamadım bu kadar iyi bir motor olacağını zannetmiyordum.Herkez satılıkmı diye kıçımda dolanıyor yok diyorum satmam
Fat280 motora iyi bakıp albenisini kaybettirmedik sürece alıcı çıkar.Ben motoru temiz diye 1.500e aldım.Şu an 1.700 veren var ama satmıyorum her gün soruyor En sonunda çalacam diyor Versem koşa koşa gelecek
Harbi ÇOk İyi Bi makina Bu Windy S kaç Seneden Beri Konu Güncel Kalmış Hem Bende Çok Beğeniyom Bunu Kısmetse Bende Alcam
Şu AnDa Windy S 125 2.472 Tl Windy 150 2.609 Tl 137 Tl Fark War Hangisini Almalıyım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:53 ----------
150 lik olanın Maksimum Gücü 13 HP 8500 d/d 125 Lik olanun Maksimum Gücü 11,34 HP 8000 d/d ben pk anlamam 1.5 beygirlik Fark War iste
En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.:mrgreen::mrgreen:
Bana kalırsa 150lik al 137 liralık fark için 125liği tercih etmeni istemem sonuçta bu mal bir kez alınıyor. Zaman gelecek 125liğe alıştıktan sonra seni kesmeyecek Daha fazla güç ve tork isteyeceksin 1,5-2 beygir deyip geçme bayağı fark ediyor. Ben daha önce 125lik kullandım. Tecrübeme dayanarak söylüyorum.125lik motoru çıkarıp 200lük motor takmıştım.
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:07 ----------
atma recep din kardeşiyiz ben ön dişli 17 arka 38 dişli yapmama rağmen motor 135'i zor gördü sen orjinal dişli seti ile 140 zor görürsün. Orjinal disli seti ön 15 arka 42dir. bu dişli seti ile redline yaparak en son 115-120'ye çıkabilirsin. O da kısa süreliğine gidebilirsin yoksa motorun sibop keser
Windy S e Kuba KH125-12D Rakip Olabilirmi Dediklerine Göre kuba Da Honda Motoru Warmış Ama Honda motoru olsa Markası Honda OLurdu Motorun elalem Neden Motorunu Satsın Dandik Bi Markaya[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=beihTqt4LU8
konu bu noktada Tıkanıp Kaldı ya kimse Yorum Atmıyor Biraz Konuşalım Dier Motorlar 1000 sayfa da hala aktif Windy S 61. sAYFADA kALDI
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Bu motorun Kronikleri Nelerdir?...
benim bildiğim kronik gösterge arızası var.
Onun dışında sarflar dışında masraf yapmazsınız.
(bkz 40000km oldu)
112ciyiz
Arkadaşlar merhaba, şu başlıkta http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2400064 sorunumu yazmıştım dün. Bir incelerseniz sevinirim. Başına gelmiş olan, yada anlayan var ise yardımlarınızı bekliyorum.
Kardeşim senin sorun büyük görünüyor.Ama o korktuğun şey olacağını zannetmem km daha yeni korkma yani.
Ben Motordan Anlamam Ama Debriyaj Balatalarında bir sorun olabilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
Sen bİrden öyle vİtesİ değiştirip gazi kÖkleyİnce balatalar yenmİŞtİr heralde..
Debriyaja Basıkkenmi gazı kökledin oda war
OZ.07 O taklama sesi benim tahminim 1)gaz verirken zincir fazla gergin değilse zincir koruma sacına deyiyor olabilir. 2) arka teker rulmanı dağılmış olabilir 3) Arka fren balatan bitmiş ise yada yayı cıkmışta olabilir boşluk tapıp kampanaya vuruyor olabilir. 4)zinciri çok germiş te olabilirsin. 5)Arka dişli arasındaki plastik takozlar kaliteli olmayıp yine boşluk yapmış ta olabilir umarım yardımcı olmuşumdur.
Bir diğer ve önemli olan soruna gelince:
Bugün Antalya'ya geldik, şehrin girişinde trafik ışıklarına yaklaşırken yavaşlayıp debriyajı sıktığımda farkettimki, boşa aldığımda yada debriyaja basıp giderken, (tarif etmeye çalışıcam) sanki piston yada krank dönmeye devam ediyor ve bir yerlere vuruyor gibi ses geliyor :S Ama viteste iken, giderken hiç bir sorun yok. Bunun sebebi ne olabilir? Debriyaj balatası falan geliyor aklıma ama.. Başka bir ihtimal daha geliyor aklıma ama düşünmek bile istemiyorum Rampa yukarı bir kamyonu sollarken hayvanın teki de beni sollamaya çıktı arkamdan, sağdan sola kamyon-ben-araba giderken kamyonun altına girmeyelim diye vitesi 5ten 4e atıp köklemiştim gazı. Ondan dolayı diye korkuyorum..
demişsin ......diğer sorununa gelince benim tahminim sibop horozlarının mili var onun yatakları aşınmış olabilir yada itme çubukları yamulmuş olup boşluk yapıyor olabilir bu ses başka türlü gelmez diye düşünüyorum. Bir de biyel kolu ile piston mili yada piston mili ile piston sarmış da olabilir. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Son bir şey daha ekliyeyim ;
Debriyaj balatasının bittiğini anlamanın iki yolu var 1) Ön tekeri düz bir duvara çarpıyormuş gibi tekeri daya motor ılık iken gaz ver motor patinaj yapıyorsa sorun yok 2)motorla birinci viteste kalkarken tam gaz yaptığında bağırıyor ama geç açılıyorsa ve ikinci vitestede aynısı oluyorsa balataların bitmiş demektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
Aslında Sorunu Olanlar Siteye Video Fln Koysa Çok Dağa Rahat Anlaşılır Sorunun Ne Olduğu.
o tak sesi bendede olmuştu motorun beşiği dedikleri merkez civatanın somunlarını sıktır gevşeme olabilir.Arka takozu 2 defa değiştirdiler ses değişmemişti.O vurma seside sübap ayarlarından olabilir.Sübap civataları zamanla gevşiyor.Bu arada 15 gün önce silindir krank değişti 185 tl.Aldığım güne lanet olsun.
Kalkışta ve vites büyüttükten sonra gaz verdiğimde, arka düzenden geldiğini tahmin ettiğim, tok bir "tak" sesi gelmeye başladı.Kanuni servisine götürdüm, arka tekerin göbeğindeki lastik takozu değiştrdi, sorunun ordan kaynaklandığını söyledi. Denedim motoru, ses gitmişti ancak 10 km yoldan sonra falan tekrar başladı. Sizce nerden geliyor olabilir? Demişsin Night03 De sübap la ilgili olabr dedi Ama Ses ARkadn Geldiyse Subapla Ne Denli Alakalı Dır Blmem...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)