arkadaşlar bir şey sorucam sizler kullananlarsınız ama genede sorayım dedim bu windy s te tam anlamıyla vibrasyon denen şey kaç km hızda başlıyor selesi falan geniş konforludur diye düşünüyorum. ama ben vibrasyon olayına çok takıyorum nedir ne değildir diye sormak istedim.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
güzel olmuş gayet yakışmış sinyalleri nerden ve kaça aldın acaba ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Eminönündeki doğbankın çaprazındaki motor parçaları satan yerden aldım,çifti(2 adet) 15 tl idi,biraz pazarlıkla 2 çiftini 25 e aldım
Arkadaşlar merhabalar bugun itibarı ile bende aranıza katıldım.BUgun sabah noterden satışını aldığım 2011 model 9500 km de siyah windy s Çok Hoşuma Gitti daha önce ki motorlarım;
150 zc aldığım güne lanet olsun
Mondial 100 uk 8 aydır tık demedi 41 kere maşallah
Kawasaki Er-5 hala kalbimde keşke satmasaydım
Bu yeni aldığım motorumu hem uzun yollarda gezmek için hemde evden işe işten eve kullanmak için aldım. ybr125 almak istiyordum 10 tane motora baktım apaçiler katletmiş vazgeçmek zorunda kaldım çünkü antalyada temizi yok ne yazık ki. Daha sonra cbf 150 alıyım dedim onda temiz buldum hastayımdır çizik olsa kıl olurum çünkü 3300 liradan inmedi adam en sonunda kısmetimde windy varmış aldım. Fatih ve Emin abimizden refarans alaraktan dogru tercih yaptığımı zannediyorum.
Çok uzattım farkındayım bundan sonra iyi günde kötü günde beraberiz SAYGILAR resimleri yarın paylaşırım
cekokk hoş geldin. Gerçi ben de yeni geldim Herkese selamlar. Aynı zevk için burda bulunmaktayız.Ben ibrahim yaş 25. Sahibi olduklarım sattıklarım :
mondial 100 ukh
2004 model 301 seyhan MZ
Mondial 150 KN
Honda twister cbx 250
Cekok er-5 ten inip windy binip motoru beğendiysen motor gerçekten güzel. Benim de satın alırken biraz deneme şansım oldu ve çekişi gidişi hoşuma gitti aldım. İzmir de nerede bulabilirim parçalarını ve güvenilir servisler hangileridir acaba ? Ufak tefek parça almam gerekiyor. Ön fren levyesi, sağ arka ayaklık filan Fiyat uygunsa depoyu da değiştirmeyi düşünüyorum.
Daha Yeni ARka balatayı yeniledim.Elcikler elimi ağrıtıyordu onları değiştirdim. Mis oldu ADama dedim vitesleri yapamıyorum attan inip eşşeğe binersen dabi ki öyle olur dedi. Cevabımı aldım yetti zamanla onada alışırız inş motor hosumaa gitti.
Bu arada Fat28 yarın kopuyoruz ona göre
Bu arada hafta sonu yaptığımız geziden birkaç foto paylaşım yapım site canlansın hem de motorum görüksün
Uploaded with ImageShack.us
Dedeyi meşhur etcem
mehmet kardeş resimleri normal ayarla ve güzel bir gezi yazısı yapalım böyle tek tek atma derim :D
bu arada bende maşallah herkese yetişiyorum bir hafta acil112 emin abi ile bir hafta cekokk mehmet kardeşimle geziyorum haftaya kiminle gezeceğim bakalım
cekokk bende oralarda idim cumartesi-pazar.
Cumartesi akşam Antalya'dan yola çıkıp pazar sabahı dönmek üzere Elmalı-Tekkeköy'e gittik bir arkadaşımla. Hatta pazar sabahı dönüşte Korkutelinden sonraydı sanırım karşılaştık sizinle. Ben tek motor-artçımla birlikte- rampa aşağı gidiyordum, siz bölünmüş yolun karşısındaydınız selamlaştık. O bendim işte Onların siz olduğunuzu da şimdi (acil112) Emin abi ile konuştum ondan öğrendim. Gezileriniz olursa bende katılmak, tanışmak isterim. Şööyle topluca bi gezelim bu aralar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:29 ----------
Bende diyordum Kim bu Selam veren tabiki de gezilerimiz her hafta sonu katılmak beleş her hafta biyerlerdeyim ben bu haftasonu festivaldeyim diğer hafta konya veya kütahya diğer hafta rafting
Bu arada antalyada olan arkadaşlar Motorize07.com a üye olun orda her hafta gezi düzenleniyor zaten
s.a arkadaşlar bn windy 150 aldım bir ay oluyo alalı fakat geçen göstergeler buğu landı servise götürdüm göstergeyi değiştiler aldım geldim 500 km yol yaptım şimdi tekrar buğu landı böyle sıkıntısı olan varmı yoksa benim şansıma mı ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)