uzağa gitmedim Fatih, önce gündoğmuş sonra Manavgat'a uğramadan Antalya...
uzağa gitmedim Fatih, önce gündoğmuş sonra Manavgat'a uğramadan Antalya...
112ciyiz
Selam Aleyküm arkadaşlar.6 aylık parayı denkleştirme ve bu arada da düşünme sürecinde sonunda Windy'de karar kıldım.haziran sonuna doğru alıcam, inşallah pişman olmam.
siteden 125 ile 150 özelliklerine baktım ama 11.34 hp - 13 hp farkından başka bişey göremedim 150lik düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
Çanakkale Aşığı..
bende Kanuni Windy S 2011 var gayette memnunum. tvs apachele tabıkı kıyaslanamaz ne kadar ekmek okadar köfte )
aslında benzin deposunu ybrye benzetseler aynısı olur ben sunu anlamıyorum madem insanlar ybr gıbı motorların tıpını sevıo bu kategoriye gore tabi cok zor bırsey olucagını zannetmıyorm cınden sıparıs etsınler ybrnın aynısı motor fln aynı ucuza
3000 Bakımını yaptırdım. 40 TL'ye patladı bana. Shell 15/50 yağ değişimi. Karbüratör ve filtre temizliği. Fren ayarları. Ve diğer genel bakımlar. Bide hava ayarlarıyla oynadı sanırım biraz. Motorun huyu değişti. Gazı kapatıyorum devir geç düşüyo gibi bi durum var...
Al benden de o kadar. Karbüratörü söktü pislik var dedi biraz temizledi. İğneleri söktü hava sıktı filan. Sonra topladı herşeyi bir tur attı geldi bi baktım motosiklet bagırıyo. Dedim Noldu Niye bağırıyo? dediki bunun hava ayarıyla daha önce oynandı mı? dedim yok ilk defa sen kurcalıyosun ama nafile sonra hava vidalarıyla biraz hoşbeş oldu. düzeldi gibi ama sonra yine arada bir takılı kalıyo sanki.
bir ara iyi bir ustaya götür istersen. honda yamaha servisi falan... Kanuninin servisler berbat.
Bu arada benim karbüratör değiştikten sonra motor 10numara oldu. dip gaz 2depo bitirdim yakıt ortalaması 100km/3litre nin üstüne çıkmıyor benim göstergeler doğru olmadığı için max hızdan tam emin değildim dün cbr 125 ile deneme yaptık kısa mesafede 126km/h ulaştı...
112ciyiz
Acil112 Kardeş güzel bi gezi daha yapmışsın , kazasız belasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Değerli Arkadaşlarım,
Belki önceki yazılardan anımsarsınız, Nisan başından beri ilk motosikletim olan Windy s 150 kullanıcısıyım ancak havaların berbat gitmesi biraz da işlerin yoğunluğundan ve haftsonu İzmir'e çocuklarımın yanına gittiğimden henüz 1,000 km'yi bile göremedim. Yaklaşık 800'de.
Genel olarak çok memnunum. Hele hele ilk kullanıcılar için bence dört dörtlük (fiyat ve fayda dengesi adına tartışılmaz)
Aldığımdan bu yana 2 kere (tesadüf) 300. km de benzin aldım. İkisinin de ortalaması net 2,77 Litre/100 km. Tabi hem kendime çok güvenmediğim için hem de rodaj süresinde olduğundan çok sıkıştırmıyorum (ama itiraf edeyim 2-3 kere 100'ü gördüm) :-)
Neyse çok vaktinizi almak istemem biraz uzattım... Size, özellikle İzmir'li arkadaşlarıma küçük bir sorum var...
Ben Salihli'de çalışıyor ve motosikletimi burada kullanıyorum. Ancak bu haftasonu İzmir'e motosikletimle gideceğim. İzmir'de özellikle Çiğli, Karşıyaka, Bornova taraflarında önereceğiniz iyi bir usta veya servis var mı? Bana özellikle 6,000 devirden sonra sanki biraz fazla titreşiyormuş gibi geliyor. Bilen ve çözüm getirebilecek birilerine göstermek isterim. Bir de aynalarla başım dertte, çok sık ayna kullanan biri olarak arkamı görmek istediğimde kollarımı vücuduma yapıştırmam gerekiyor. Uygun ve büyük tiplerinden bulup değiştirmek isterim.
Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese sevgiler
celal abi geziyi hakan hoca hazırlıyacak öğle dedi bana ancak resimleri nasıl gönderecem onu düşünüyorum onda daha çok fota var :D
hgures dün salihlinin içinden geçtik akhisardan alanyaya gittim motorla güzel yerler oraları :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)