Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849505159 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Windy S

Motovento
    REKLAM ALANI
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    bence bir sorun olmaz ama sen genede rahat edeyim dersen servisine sor :D
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Hortum aküyle ilgili birşey, olmaması motoru etkilemez. Aküde hortum takma yeri vardır da takmamışlardır, o başka.

Alıntı semihg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.Kaça sattınız acaba motoru ? Ayrıca tvs nin yenileri iyi diğorlar onlara bakın bence,forumda sayfaları mevcuttur.

1750 ye sattım arkadaslar ewet apachea de gözüm kaldı tipi çok güzel nasipse alıcam

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amperi değilde o hortum sorun olur mu acaba.
    Kardeş aldığın akü jell diye tabir edilen bakımsız akü. Yani onlarda hortum yeri filan olmaz. Birkere yanında verilen sıvılar(asitler) boşaltılır 20 dk civarı dinlendirilir kapatılır ve sonra şarj edilir okadar. Daha sonra kesinlikle açılmaz . Yeni aküler artık jell olarak çıkıyor, benim aküde ömrünü tamamlayınca jell aküye geçiş yapacağım
    7 amper yerine 9 amper takmışsın sorun olurmu o konuda bir şiey söyleyemiyecem ama keşke orjinali gibi 7 amper olsaydı daha iyi olurdu , bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------

Alıntı burrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1750 ye sattım arkadaslar ewet apachea de gözüm kaldı tipi çok güzel nasipse alıcam
    Kardeş hayırlısı olsun diyelim Peki Apachenin yeni çıkan 2011 modelinimi düşünüyorsun Bilgin varmı titreşim konusunu halletmişler mi Tekerin düz bassın
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş aldığın akü jell diye tabir edilen bakımsız akü. Yani onlarda hortum yeri filan olmaz. Birkere yanında verilen sıvılar(asitler) boşaltılır 20 dk civarı dinlendirilir kapatılır ve sonra şarj edilir okadar. Daha sonra kesinlikle açılmaz . Yeni aküler artık jell olarak çıkıyor, benim aküde ömrünü tamamlayınca jell aküye geçiş yapacağım
    7 amper yerine 9 amper takmışsın sorun olurmu o konuda bir şiey söyleyemiyecem ama keşke orjinali gibi 7 amper olsaydı daha iyi olurdu , bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------

Kardeş hayırlısı olsun diyelim Peki Apachenin yeni çıkan 2011 modelinimi düşünüyorsun Bilgin varmı titreşim konusunu halletmişler mi Tekerin düz bassın

Yorum için teşekkürler.Yetkili servise değilde bir motorcuya sormuştum demişti amper ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.Takınca şarz etmek gerekli demişsin bunu nasıl yapcaz motor kendimi şarz etcek yoksa şarzamı bağlanıcak.Yarın takıcam artık
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Motosikleti
    Çok yakında...
    Yorum için teşekkürler.Yetkili servise değilde bir motorcuya sormuştum demişti amper ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.Takınca şarz etmek gerekli demişsin bunu nasıl yapcaz motor kendimi şarz etcek yoksa şarzamı bağlanıcak.Yarın takıcam artık
    Yanında kullanma klavuzu verdilermi Onda şarj edin diye bir şey yazıyormu Dostum acaba
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    kullanma kılavuzu yok bir sayfa bişey var takılışını gösteriyor oda ingilizce.
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Motosikleti
    Çok yakında...
    kullanma kılavuzu yok bir sayfa bişey var takılışını gösteriyor oda ingilizce.
    Hım ben ozaman okuduğum şeyleri anlatayım sana biryerden

Önce akünün kapağını çıkarıyoruz daha sonra asit olan sıvıyı ters çeviriyoruz ve akünün üstündeki deliklere tam gelecek şekilde yalnız kendimiz delmiyoruz. Akünün üstündeki deliklerin orda delmek için sivri yerler var ,ters çevirdiğimiz sıvıları biraz üzerine bastırınce kendiliğinden deliniyor ve yavaş yavaş boşalmaya başlıyor , Zaten üzerine iyi oturduktan sonra bizim tutmamıza gerek yok . Burada dikkat edeceğimiz şey çabuk aksın diye kendimiz daha büyük delik açmamalıyız( nedeni; akünün içinde bulunan sünger gibi sıvıyı yavaş yavaş emen bir madde var , deliği çok açarsak akü için hiçte iyi bir şey olmadığını ve kullanım süresini azalttığını okumuştum''kullanma klavuzunda böyle yazıyormuş'') ve sıkmamalıyız ve içindeki asit olduğu için çok dikkatli olmalıyız. Yarım saatte boşalıyordu yanlış hatırlamıyorsam ,iyice boşaldıktan sonra kapaklarını kapatmadan en az 30 dk beklemeliyiz burada ne kadar fazla bekler aküyü dinlendirirsen ömrü o derece uzun olacağı yazıyordu. Dinlendirdikten sonra kapaklarını bir daha açmamak üzere kapatıyoruz ve 30 dk da böyle bekliyoruz en az
    Daha sonra şarja bağlayıp güzel bir şekilde dolduruyoruz(buda önemli ) ve kullanıma hazır , hayırlı olsun

Bunu servise yaptımış bi arkadaş adam hiç beklemeden ve deliklerini büyük bi şekilde açıp işi bitirmiş Adamlar uğraşmaz tabii

Dostum bunları bi sitede okumuştum , şimdi aradım bulamadım yalnız bunları çocuk resimli ve kullanma klavuzunda yazanları aynen uyguluyordu , yani bunlar kullanma klavuzunda yazanlar

Biraz uzun ve karışık oldu kusura bakma , anlamadığın bir yer varsa yardımcı olmaya çalışırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

Kardeş sıvının içinde bulunduğu tüplerin her birini iyice boşaldığından emin ol , akmayan var ise biraz daha bastır ki oda güzel bir şekilde delinsin

Bi link buldum burada resimli anlatılmış ama sen benim dediğim gibi yaparsan daha iyi olmuş olur Saygı ve sevgilerimle...

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...hazirlama.html

Kardeş hayırlısı olsun diyelim Peki Apachenin yeni çıkan 2011 modelinimi düşünüyorsun Bilgin varmı titreşim konusunu halletmişler mi Tekerin düz bassın[/QUOTE]

ewet hyrlısı arkadsım ...titreşim konusnda hla net bir bilgi yok bklyrz kullanan arkadaslardan formu tkp etyrum arda ..su 2 gündür motorumu özledim motorsuzluk zor allah herkesin gönlne göre versin...

Motosikleti
    Çok yakında...
    ewet hyrlısı arkadsım ...titreşim konusnda hla net bir bilgi yok bklyrz kullanan arkadaslardan formu tkp etyrum arda ..su 2 gündür motorumu özledim motorsuzluk zor allah herkesin gönlne göre versin...[/QUOTE]

Apache 150 cc olanlar içinde en güçlüsü ve yakışıklısı. Dijital göstergeler filan. ah şu titreşimi haledebilseler cbf,ybr iptal

aynen sana katılıyorum cesur arkadsım gercektn yksıklı motor ..aslında bu apachea yi görmeseydm motorumu stmıcaktım cok memnundum fakat heves işte hyrlısı olsun..ins

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı burrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen sana katılıyorum cesur arkadsım gercektn yksıklı motor ..aslında bu apachea yi görmeseydm motorumu stmıcaktım cok memnundum fakat heves işte hyrlısı olsun..ins
    Hayırlısı olur inş Şimdiden başlamışsın cc yükseltmeye , önce 125 sonra 150 sonra...

aynen büyülttük bakalım ins ileride daha büyüklerine bnrz:D

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar, istanbul içinde görüp alabileceğim maksimum 7000km'de, servis bakımlı ve kazasız, temiz Windy S arıyorum..

motorunu satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinirim.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hım ben ozaman okuduğum şeyleri anlatayım sana biryerden

Önce akünün kapağını çıkarıyoruz daha sonra asit olan sıvıyı ters çeviriyoruz ve akünün üstündeki deliklere tam gelecek şekilde yalnız kendimiz delmiyoruz. Akünün üstündeki deliklerin orda delmek için sivri yerler var ,ters çevirdiğimiz sıvıları biraz üzerine bastırınce kendiliğinden deliniyor ve yavaş yavaş boşalmaya başlıyor , Zaten üzerine iyi oturduktan sonra bizim tutmamıza gerek yok . Burada dikkat edeceğimiz şey çabuk aksın diye kendimiz daha büyük delik açmamalıyız( nedeni; akünün içinde bulunan sünger gibi sıvıyı yavaş yavaş emen bir madde var , deliği çok açarsak akü için hiçte iyi bir şey olmadığını ve kullanım süresini azalttığını okumuştum''kullanma klavuzunda böyle yazıyormuş'') ve sıkmamalıyız ve içindeki asit olduğu için çok dikkatli olmalıyız. Yarım saatte boşalıyordu yanlış hatırlamıyorsam ,iyice boşaldıktan sonra kapaklarını kapatmadan en az 30 dk beklemeliyiz burada ne kadar fazla bekler aküyü dinlendirirsen ömrü o derece uzun olacağı yazıyordu. Dinlendirdikten sonra kapaklarını bir daha açmamak üzere kapatıyoruz ve 30 dk da böyle bekliyoruz en az
    Daha sonra şarja bağlayıp güzel bir şekilde dolduruyoruz(buda önemli ) ve kullanıma hazır , hayırlı olsun

Bunu servise yaptımış bi arkadaş adam hiç beklemeden ve deliklerini büyük bi şekilde açıp işi bitirmiş Adamlar uğraşmaz tabii

Dostum bunları bi sitede okumuştum , şimdi aradım bulamadım yalnız bunları çocuk resimli ve kullanma klavuzunda yazanları aynen uyguluyordu , yani bunlar kullanma klavuzunda yazanlar

Biraz uzun ve karışık oldu kusura bakma , anlamadığın bir yer varsa yardımcı olmaya çalışırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

Kardeş sıvının içinde bulunduğu tüplerin her birini iyice boşaldığından emin ol , akmayan var ise biraz daha bastır ki oda güzel bir şekilde delinsin

Bi link buldum burada resimli anlatılmış ama sen benim dediğim gibi yaparsan daha iyi olmuş olur Saygı ve sevgilerimle...

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...hazirlama.html

verdiğin bilgiler için çok teşeşkkürler.Bugun fırsatım oldu ve anlattıgın gibi ters çevirdim boşalmasını bekliyorum.Bu şarjz olayı nasıl olacak tam olarak

Motosikleti
    Çok yakında...
    verdiğin bilgiler için çok teşeşkkürler.Bugun fırsatım oldu ve anlattıgın gibi ters çevirdim boşalmasını bekliyorum.Bu şarjz olayı nasıl olacak tam olarak
    Dostum msjını yeni gördüm kusura bakma şarj jihazıyla filan yapılıyo ; yada akü şarj eden yere götür yeni akü olduğunu belirt ona göre şarj yapsınlar 5 lira atarsın
    Aküyü aldığın yerde şarj yapmazlar mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

Bana yakın olsan bendeki şarj cihazıyla çözerdik olayı )

http://www.alkayaelektronik.com/ATAB...u,PR-2336.html

Motosikleti
    İyi bir bakım yaptım motora yaza gezilere hazır akü arka lastik yağ ayaklıklar firen balataları eksik olan herşeyi tamam yanak jant şeridi korna takıldı egzoz boyandı

20.000'İ Gördüm

Irc 100-90-18 lastik

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    tam takır yaza hazır (: (:

sherrnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L & Kawasaki Versys 650
    #130'u_gördüm Koruma demirleri bufalo havası vermiş... Ürkütücü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------

Ön arka lastik basınçları ile ilgili daha öncede sormuştum ve ön 26 arka 32 şeklinde cevap almıştım. Dün servise ugradim. Bu degerlerden bahsettim. Servis "ben o degerleri arabaya absıyorum çok onlar" dedi. Kafam karıştı. Bu konuda ön 26 arka 32 psi kesin midir?

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı sherrnova adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    #130'u_gördüm Koruma demirleri bufalo havası vermiş... Ürkütücü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------

Ön arka lastik basınçları ile ilgili daha öncede sormuştum ve ön 26 arka 32 şeklinde cevap almıştım. Dün servise ugradim. Bu degerlerden bahsettim. Servis "ben o degerleri arabaya absıyorum çok onlar" dedi. Kafam karıştı. Bu konuda ön 26 arka 32 psi kesin midir?
    Dostum ybr 125 'in kullanım klavuzunda ;

Yüksüz...... (Ön): 25 PSI (Arka): 28 PSI
    Yüklü........ (Ön): 28 PSI (Arka): 35 PSI

Not: Yüksüz 90kg altı....... Basınç kontrolü lastik soğuk iken

Şimdi servise mi inanırsın , yoksa bu işin üstadı mühendislere mi

Ben ön 26 , arka 32 vuruyorum Memnunum

REKLAM ALANI
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849505159 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler