tmm kardes merak etme 2-3 güne yüklerim resimleri...
Ben bu motor açma olayını anlamış değilim.Genelde rodaj döneminde motoru fazla zorlamayın vs.vs.vs derler.Askerdede atış yaparken hedefin alt kenar orta noktasına nişan alın derler.Ama uygulamaya gelince rodaj devresinde zorlanmayan motorlar genelde uyuz kalıyo.Çevremde birkaç örneği var adamlar acımadan rampa aşşa allah ne verdiyse bastılar.Sonuç askerde altkenar orta nokta değilde hedefin tam ortasına nişan alıp 5 de 5 vurmak gibi oldu.En süratli motor onlar şuanda bizimkiler gibi uyuz değil.
Wallaha kardeş bende rodajda yazanların hepsine harfiyen uydum. Dedi 1000 km de 5000 devri geçmedim , 2 kişi kesinlikle binmedim , şehir içinde yapmadım vs vs. bikere 3000 km'de servise gittiğimde adam bindi geldi senin motor açılmamış daha dedi . Başka bir servise gittim bakım için aman diyor motorunu zorlama güzel güzel bin . Kardeş senin dediğin gibi aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık gel çık bakalım bu işin içinden
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
öle bir bakıyım dedim windy 150 s çıkmış ölüm makinası))))ya insan biraz kaportasını 125 liinki gibi yapar herşey orrtada sonrada niye laf atıyonuz diyorlar...
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Arkadaşlar acaba bayiler windys 125 i peşin nakit kaç paraya bırakırlar ??
2562 yazarken ben 2450 ye aldım. Herhalde yine 100Lira aşağı satabilirler. Peşin alacaksan birkaç yerden fiyat al, hatta aldığın fiyatları diğerlerine de söyle pazarlık yap
112ciyiz
uzunn bir aradan sonra tekrar 130'u_gördüm
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Evet arkadaşlar bende bugun Winys 125 aldım.daha doğrusu bugun kapora verdim.En kısa zamanda evraklarım hazır olunca kavuşacağım winys'ime çok mutluyummmmmm
Arkadaşlar ben de dün windy s 150 aldım. Aldığımda zincir muhafazaya sürtüyordu. Servise gittim. Bir de civatası gevşekti. ikisini de yaptılar. Şimdi de motor ısındıktan sonra silindir bloğundan cızırtı geliyor. İki metal sürekli birbirine değer gibi ses var. Herhalde yine civata filan gevşek dedim. Servise götürdüm anormal bir durum yok dedi. Sizce ne olabilir. Ses beni çok rahatsız ediyor.
Yardım Bekliyorum.
Bu arada motorun göstergeleri çok hoş olmuş. Siyah renkte...
Ya arkadaşlar, cehaletimi mazur görün... Ben 1-2 resim ekleyeceğim Windy S 150 için ama daha önce hiç bir forum sitesinde bulunmadığımdan nasıl ekleyebileceğimi bulamadım...
Kısaca anlatabilecek birilerinden destek rica edebilir miyim?
TŞK ve herkese selamlar...
Yardımlar için . Şimdilik böyle devam edelim bakalım. Ama motor hakikaten güzel. Hele ki breton gibi bir makineden inip buna binmek, eşekten inip ata binmek gibi oldu. Selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)