Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Windy S

REKLAM ALANI
    cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Pro.TeaM.70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes dediqim gibi motor cok saglam..diger motorlara kıyaslayamazsın bile.amarsitörleri gazlı.diger klasik 125 liklere göre cok seri..aldıqıma memnun kaldım..yakında fotolarını eklerim buraya...ama bende biraz modifiye yapmayı düsünüyorum...
    Resimleri acil yerinden bekliyoruz kardeş
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Windy's(SaTıLdı)--
    tmm kardes merak etme 2-3 güne yüklerim resimleri...

Motosikleti
    Kanuni Windy S
    Ben bu motor açma olayını anlamış değilim.Genelde rodaj döneminde motoru fazla zorlamayın vs.vs.vs derler.Askerdede atış yaparken hedefin alt kenar orta noktasına nişan alın derler.Ama uygulamaya gelince rodaj devresinde zorlanmayan motorlar genelde uyuz kalıyo.Çevremde birkaç örneği var adamlar acımadan rampa aşşa allah ne verdiyse bastılar.Sonuç askerde altkenar orta nokta değilde hedefin tam ortasına nişan alıp 5 de 5 vurmak gibi oldu.En süratli motor onlar şuanda bizimkiler gibi uyuz değil.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı Night03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu motor açma olayını anlamış değilim.Genelde rodaj döneminde motoru fazla zorlamayın vs.vs.vs derler.Askerdede atış yaparken hedefin alt kenar orta noktasına nişan alın derler.Ama uygulamaya gelince rodaj devresinde zorlanmayan motorlar genelde uyuz kalıyo.Çevremde birkaç örneği var adamlar acımadan rampa aşşa allah ne verdiyse bastılar.Sonuç askerde altkenar orta nokta değilde hedefin tam ortasına nişan alıp 5 de 5 vurmak gibi oldu.En süratli motor onlar şuanda bizimkiler gibi uyuz değil.
    olur böğle vakalar motorcu arkadaşlar yakalar şaka bir yana kardeş ilk andan itibaren basan arkadaşlar belki motorlarını iyi açmış olabilirler ama motor sıhhati ve ömrü açısından seninki daha iyi onu bil yeter onlarınki
    50 bin gidese seninki 70 bini bulur bu misal yani

Motosikleti
    Kanuni Windy S
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olur böğle vakalar motorcu arkadaşlar yakalar şaka bir yana kardeş ilk andan itibaren basan arkadaşlar belki motorlarını iyi açmış olabilirler ama motor sıhhati ve ömrü açısından seninki daha iyi onu bil yeter onlarınki
    50 bin gidese seninki 70 bini bulur bu misal yani
    benimki 1300 km de subap kesti

Motosikleti
    Çok yakında...
    Wallaha kardeş bende rodajda yazanların hepsine harfiyen uydum. Dedi 1000 km de 5000 devri geçmedim , 2 kişi kesinlikle binmedim , şehir içinde yapmadım vs vs. bikere 3000 km'de servise gittiğimde adam bindi geldi senin motor açılmamış daha dedi . Başka bir servise gittim bakım için aman diyor motorunu zorlama güzel güzel bin . Kardeş senin dediğin gibi aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık gel çık bakalım bu işin içinden
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    öle bir bakıyım dedim windy 150 s çıkmış ölüm makinası))))ya insan biraz kaportasını 125 liinki gibi yapar herşey orrtada sonrada niye laf atıyonuz diyorlar...
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Arkadaşlar acaba bayiler windys 125 i peşin nakit kaç paraya bırakırlar ??

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2562 yazarken ben 2450 ye aldım. Herhalde yine 100Lira aşağı satabilirler. Peşin alacaksan birkaç yerden fiyat al, hatta aldığın fiyatları diğerlerine de söyle pazarlık yap
    112ciyiz

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    uzunn bir aradan sonra tekrar 130'u_gördüm
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır km windy s 125: 2366TL
    sıfır km windy s 150: 2480TL
    pazarlıkla ve peşin ödemeyle daha da uygun alınabiliyor. Bunları ve motorunun 3yıllık olduğunu düşünerek bir fiyat yazabilitsin. Kısacası 1400TL civarı verebilirsen şapkayı göğe at derim

1850ye müşterisi çıktı, elimde nakit olmadığı, başka bi motor alamycağım için veremedim :((( sanırım çook pişman olucam ama motorsuz kalmamak uğruna satmadım..

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok bencilsiniz hiç fotoğraf yok!:...
    112ciyiz

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Evet arkadaşlar bende bugun Winys 125 aldım.daha doğrusu bugun kapora verdim.En kısa zamanda evraklarım hazır olunca kavuşacağım winys'ime çok mutluyummmmmm

Motosikleti
    Windy 150S
    Arkadaşlar ben de dün windy s 150 aldım. Aldığımda zincir muhafazaya sürtüyordu. Servise gittim. Bir de civatası gevşekti. ikisini de yaptılar. Şimdi de motor ısındıktan sonra silindir bloğundan cızırtı geliyor. İki metal sürekli birbirine değer gibi ses var. Herhalde yine civata filan gevşek dedim. Servise götürdüm anormal bir durum yok dedi. Sizce ne olabilir. Ses beni çok rahatsız ediyor.
    Yardım Bekliyorum.

Bu arada motorun göstergeleri çok hoş olmuş. Siyah renkte...

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    benimki 1300 km de subap kesti

Alıntı El_Aziz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben de dün windy s 150 aldım. Aldığımda zincir muhafazaya sürtüyordu. Servise gittim. Bir de civatası gevşekti. ikisini de yaptılar. Şimdi de motor ısındıktan sonra silindir bloğundan cızırtı geliyor. İki metal sürekli birbirine değer gibi ses var. Herhalde yine civata filan gevşek dedim. Servise götürdüm anormal bir durum yok dedi. Sizce ne olabilir. Ses beni çok rahatsız ediyor.
    Yardım Bekliyorum.

hayırlı olsun güle güle bin kardeş bu arada talihsizlikler olmuş inş. bir daha olmaz kardeş

Motosikleti
    Çok yakında...
    Yardım Bekliyorum.

Sübaplardan gelen ses olabilir, bendede vardı çünkü. Zamanla azalıyor. Hayırlı olsun tekrar

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yardım Bekliyorum.

O ses silindir bloğundan geliyor gibi görünsede aslında egzosun içinde olabilir? paslanan yada ısıyla korezyona uğrayan ufak metal parçalar bu sesi yapabiliyor.. iyi dinlemeye çalışın..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı semihg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar bende bugun Winys 125 aldım.daha doğrusu bugun kapora verdim.En kısa zamanda evraklarım hazır olunca kavuşacağım winys'ime çok mutluyummmmmm
    Eee ozaman şimdiden hayırlı olsun diyelim. İnş. uzun km 'ler yaparsın

hgures - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i Evo

Ya arkadaşlar, cehaletimi mazur görün... Ben 1-2 resim ekleyeceğim Windy S 150 için ama daha önce hiç bir forum sitesinde bulunmadığımdan nasıl ekleyebileceğimi bulamadım...

Kısaca anlatabilecek birilerinden destek rica edebilir miyim?

TŞK ve herkese selamlar...

Motosikleti
    Windy 150S
    Yardımlar için . Şimdilik böyle devam edelim bakalım. Ama motor hakikaten güzel. Hele ki breton gibi bir makineden inip buna binmek, eşekten inip ata binmek gibi oldu. Selamlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler