Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Windy S

Motovento
    REKLAM ALANI
    Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motosikletin orjinalini bozma! Zaten tek silindir bir motor, önce subap ayarların bozulur, yakıt tüketimi iki katına çıkar, polis sıkıştırmaya başlar, bu arada orjinal egzozunu sakın bozma, yenisi 150lira.
    112ciyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Windy's(SaTıLdı)--
    önerin icin tesekkürler...ilerleyen zamanlarda düsünebilirim...

Motosikleti
    Kanuni Windy S
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikletin orjinalini bozma! Zaten tek silindir bir motor, önce subap ayarların bozulur, yakıt tüketimi iki katına çıkar, polis sıkıştırmaya başlar, bu arada orjinal egzozunu sakın bozma, yenisi 150lira.
    egzosu hala verecen subap ayarı felan kalmadı havalar iyileşsin ıspartaya gidecem subap ayarlatmaya egzos hala keçiborludaysa alırım artık.

Dostum ben artık manavgattayım egzoz da gitti maalesef...
    112ciyiz

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    arkadaşlar motor 20.00 km de acaba değiştirilmesi gereken paçası varmı bu zamana kadar bir parçası değişmedi ? flitredir bujidir vs .
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Pro.TeaM.70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önerin icin tesekkürler...ilerleyen zamanlarda düsünebilirim...
    Kardeş hiç anlamam o işlerden
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motor 20.00 km de acaba değiştirilmesi gereken paçası varmı bu zamana kadar bir parçası değişmedi ? flitredir bujidir vs .
    kaç km yazdın tam anlayamadım ama 2000 km ise buji, hava filtresi "kontrol edilip temizlenebilir. (ilk 2000km olduğu için) zannetmiyorum ama gevşeme ihtimaline karşı büyük vida/somunlar kontrol edilebilir."
    20000 km ise yukarıdaki kontrollerin yanında hidrolik seviyesi ve fren balatalarına bakılmalı. "Gerekiyorsa" subap ayarı yapılabilir. Gaz, debriyaj teli kopmalarına hazırlıklı olunmalı...
    vee garantiden değişmesi gereken parça varsa(egzoz, gösterge vs...) vakit kaybetmemen gerekir(30000km de garanti bitiyor)
    112ciyiz

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    pardon 20.000 olacaktı ben 2000 km de onların hiçbirini değiştirmedim aldığımdan beri aynı herşey söylediklerinide bi kontrol ettireyim sağolasın.
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    arkadaşlar windy hakkında sormak istediğim bi soru daha var...motor uzun yola dayanıyormu??? ben haftada bir 200+200=400 km gidiş geliş yol yapmak zorundayım...acaba şişme veya piston kesme gibi bi sorunu varmı yada uzun yol için önereceqiniz km\h varmı??

arkadaşlar windy hakkında sormak istediğim bi soru daha var...motor uzun yola dayanıyormu??? ben haftada bir 200+200=400 km gidiş geliş yol yapmak zorundayım...acaba şişme veya piston kesme gibi bi sorunu varmı yada uzun yol için önereceqiniz km\h varmı??
    Dostum 17. sayfaya dön. Orada benim ilk mesajım var. Bugün tam 1 yıl olmuş, ayda 6 sefer gidiş-geliş 500 km yol yapan birisi olarak Windy s ile ilgili herşeyi adım adım yazdım. Hepsini okumanı tavsiye ederim durmadan 400 km gittiğim oldu, aynı gün içinde 600 km yaptığım oldu... Sonuç: 10 ayda 35000 km, motor hala canavar gibi...
    112ciyiz

Motosikleti
    Çok yakında...
    Merhaba arkadaşlar Windy s 'imle yaptığım 1220 km 'lik Milas-Alanya-Milas gezim aşağıdaki nicktedir
    Bilgilerinize

http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-1220-km.html
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Hocam çok güzel bi gezi olmuş.İmrendim şimdi )

Motosikleti
    Windy 150S
    Yav ben windy almaya karar verdim. Ama 125 mi 150 mi alayım diye tereddüt içindeyim. Gönlüm 150 den yana ama yeni çıkan bir model olduğu için şüphedeyim. Sizce ne yapayım?

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı semihg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çok güzel bi gezi olmuş.İmrendim şimdi )
    Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için İnş. daha güzellerinide siz yaparsınız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

Alıntı El_Aziz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav ben windy almaya karar verdim. Ama 125 mi 150 mi alayım diye tereddüt içindeyim. Gönlüm 150 den yana ama yeni çıkan bir model olduğu için şüphedeyim. Sizce ne yapayım?
    Kardeş bende winy s 125 var , fiyatına göre iyi motor. Ama 150 'liği hakkında pak bilgim yok. Kullanan arkadaşlar bu konuda daha aydınlatıcı olabilirler.

Şuanda ötv indirimi devam ediyormu 250cc altı için , eğer devam ediyorsa fazla vakit geçirmeden kararını vermen daha doğru olur . Ama iyi araştır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum 17. sayfaya dön. Orada benim ilk mesajım var. Bugün tam 1 yıl olmuş, ayda 6 sefer gidiş-geliş 500 km yol yapan birisi olarak Windy s ile ilgili herşeyi adım adım yazdım. Hepsini okumanı tavsiye ederim durmadan 400 km gittiğim oldu, aynı gün içinde 600 km yaptığım oldu... Sonuç: 10 ayda 35000 km, motor hala canavar gibi...
    saol dostum..

Alıntı El_Aziz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150'liğini bilmiyorum ama 125 cc ile 150 cc nin farkı (bence) şehir dışında anlaşılır. 125lik çok seri, çok çabuk vites istiyor. Belki şehir dışında 150cc biraz farklı olur.
    112ciyiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bende 150 cc var.1 hafta oluyo alalı nerdeyse.cok memnunum.ama daha hız denemesi yapmadım..önce racer 200 vardı.o motorla 160 ı görüdm bakalım bununla kaç yapacagım..

bende 150 cc var.1 hafta oluyo alalı nerdeyse.cok memnunum.ama daha hız denemesi yapmadım..önce racer 200 vardı.o motorla 160 ı görüdm bakalım bununla kaç yapacagım..
    Hayırlı olsun. Ayrıntılı resimlerini paylaşır mısın? Gösterge, ışık kontrolleri, motor aksamı gibi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 ----------

ıstanbulda olsam, tuzladaki fabrikaya gideceğim. Motorları nasıl yapıyorsunuz bir bakayım diye
    112ciyiz

Motosikleti
    Windy 150S
    Neyse Bn de 150 almaya karar verdim. Yarın gidip bakacam. Nasipse alırız. Pro.Team.70 inşallah benim motor da senin ki gibi sorunsuz çıkar. Hayırlısı... Yardımlar için

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kardes dediqim gibi motor cok saglam..diger motorlara kıyaslayamazsın bile.amarsitörleri gazlı.diger klasik 125 liklere göre cok seri..aldıqıma memnun kaldım..yakında fotolarını eklerim buraya...ama bende biraz modifiye yapmayı düsünüyorum...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler