aynı durum bende de olmuştu seri kalkış yaptığımızda oluyor ama çok nadir. çok yüksek devirde 2. vitese geçtiğinde yada vitesi tam çekemediğinde oluyor. sakin kullanımda problem yok.
aynı durum bende de olmuştu seri kalkış yaptığımızda oluyor ama çok nadir. çok yüksek devirde 2. vitese geçtiğinde yada vitesi tam çekemediğinde oluyor. sakin kullanımda problem yok.
112ciyiz
Sen iyice kaldırmadıgından oluyordur.2yazınca başka kaldırmıyorsun vitesi o yüzden boşta kalıo Önemli bi durum degil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------
Yeni yag degiştirdim bi arkadaşım degişti.Degiştirecem dediydim hemen aldı motoru içeri degiştirdi.(motorcu tabi kendisi).Bp 20-50 4 zamanlı koydu.Yag kapalı yag açık degil.Nasıl acaba iyimidir.
10 gün önce Denizliye gidecektim yola çıktım 44. kmde motor stop etti.Durdurdum ayaklığa aldım motor yanacak nerdeyse acayip hararet yapmış.karbüratöre giren hortumlardan duman atıyo.Biraz bekledim marşa bastım marş motoru 2 kat daha hızlı dönüyo ve kompresör çalışmıyo.Niyaziyi aradım sübap kesmiş veya tırnak kırmıştır dedi bekle beni arabayla geleyim dedi. 45 dakka geçti marşa bastım hopp motor çalıştı dedim devammı etsem niyazi dedi dinara geri dön gitme.15 km geçti motor 5 de gaz yememeye başladı hop 4. vites az gitti 3. 2. ve 1. vites artık iflas etti yine.30 dakka dinlendi yine yanacak acayip hararet var. 2 defa dinlenmeyle geri döndüm.niyaziye götürdüm yağına felan baktı birşey yok herşey sağlam.Bor yağı çıkmış motorlar için ondan kattı hemen ben dedim bi motora bak ondan sonra karar ver.Sonra ısparta servisi aradım onlarda dedi subap kesmiştir.Dedim motor çalışıyo biniyorum .Getir bakalım dediler ama havalar düzelmediği için gidemedim motor 250 km oldu şimdi fakat uzun yol yapmadım hiç.şehir içi.Servise vereceğim arızası neyse yapsınlar motordan iyice soğudum hemen satacağım bedava kanuni verseler almam bundan sonra.2katı olsun yamaha,honda,suzuki,kawasaki olsun.
Aaah ahhhh!.. taş gibi motoru mahvettiler desene. en başta ona windy s değil windy parçaları takılmıştı. onun ceremesini çekiyosun. İstersen Honda al, Yamaha al, kendisi arkadaşım olsa da aynı servise gidersen yine başına benzer şeyler gelecek.
112ciyiz
acaba internetten lastik sipariş etsek aynı ölçülerde uymama gibi bir durum olmaz dimi
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
eyvallah sağol
windy kış dolayısıyle garajdaydı garajdan çıkma vakti geldi iyi bir bakım yapılacak
lastikler , akü , balatalar , yağ , marj pedalı , arka basmalıklar , değişecek.
Egzozu , arka demiri boyucam.
Jant şeritleri ve korna değişecek vs
Motor 20.000 km oldu 20 bin bakımı yapılacak.Yani yapılacak şeyler çok
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Ön ve Arka lastik basınçları ne olmalı? Kışın garajda lastikler biraz inmiş gibi geldi bana. Fazlasıda zarar azıda zarar. Oyüzden net basınç ölçüsü verebilir misiniz?
O max basılabilecek sınırı göstermek için belirtilmiş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------
Uploaded with ImageShack.us
gggg
aaa
fff
sss
Resim atma denemeleri
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 ----------
hhhhhhhh
gggg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
Bir kaçtane motosikletimin resmini atayımda foruma canlılık gelsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------
Yaptığım bir geziden alıntı
Dinlenirken
Dağlarda halen kar var…
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Arkadaşlar, herkese merhaba. Ben dün kaporamı verdim, bir aksilik çıkmazsa Pazartesi (4/4 2011) Windy 150s'imi alacağım. Bu yaştan sonra motora merak sardım ve ilk motorum. Doğru bir başlangıç yaptığımı sanıyorum... Heyecan had safhada :-) Herkese selamlar demek ve ilk kullanıcı için önerilerinizi rica etmek istedim...
hayırlı olsun, kendini tut, ilk 500km de 6-7000deviri ve 60-70km/h yi geçme.
112ciyiz
Arkadaşlar konunun ilk sayfasındaki Windy s ne kadar garip!
aynalar farklı, sele farklı, egzozdaki krom muhafaza 8 delikli(onun 3 ve 6 delikli modelleri var bizdeki 6 delikli) ve ters takılmış. Motor kısmı gri değil, km telinin çamurluktaki halkası çıkmış
Bu arada kanuni'nin sitesindeki windy 150nin gösterge fotoğrafı da windy 125ten alınmış.(bkz aynalar, göstergeler ve sinyaller)
112ciyiz
Değerli Arkadaşım, kesinklikle tavsiyelerinize uyacağım. Uyarılarınız için tşk... Ve 30 senedir araba kullanıp da 50'sine gelmek üzere iken motosikletin tadına varan birine hani klasik "aman kaskı unutma" vs dışında öneriniz varsa bire bir uygulanacaktır.
Ayrıca bu arada size de geçmiş olsun takip edebildiğim kadarıyla kaza atlatmışsınız. Acil şifalar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
İyi dilekler için sonsuz teşekkür...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)