Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. Kanuni yedek parça satmanın yolunu bulmuş. Plastik mi kırıldı komple göstergeyi al. İşte bu kadar. Birde YBR nin gösterge sistemine bak.http://www.rialli.com/urunler/yamaha...omple-ybr-125/
Arkadaşlar,bu ybr nin koruma demiri windys e olurmu acaba ??
arkadaşlar 13.03.2011 pazar günü bir gezi düzenledik...
hepinizi bekleriz...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...oplaniyor.html
Küçük bi gezi yapmıştık bi arkadaşla çarşamba günü 1-2 fotoda buraya atayım dedim
Yollar yılan gibi kıvrılıp uzuyor...
Deniz seviyesinden yukarıdayız, mis gibi orman kokusu var harika...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ----------
Bazı resimleri 3 kez tekrarlamış yüklediğim yer heralde hata oluştu:((
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
güzel manzara abi eline sağlık :D
Not: hava durumu nasıl orada abi yağış varmı
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
burada şuan bir şey yok ama hava kapalı yağada bilir yağmayada bilir :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
burası bi cumartesi yağışlı göstermiyo ,diğer günler salı gününe kadar yağmurlu:((
Windy lastikleri değişecek acil112 geçmiş sayfalarda yeni lastiklerini koymuştun prellinin ne kadara almıştın onları ? Birde arka dublex ön normal acaba önede dublex takılır mı ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
ön-arka pirelli MT65
ön 2.75 18
arka 90/90 18
ikisi de dublex, sibopları da metal yaptırdım(lastik olanlar çatlıyor).
lastikler 110TL, siboplar 2şerTL işçilik 10TL
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
fakat lastiklerden memnun değilim, tavsiye ETMİYORUM. özellikle ıslak zeminde çok kayıyor. arka lastik diş derinliği azaldı, IRC marka 100/90 18 taktım.
112ciyiz
Kardeş bizim motorların ön tekeri dublex değil , sen dublex takmışsın herhangibi bir sorun problem yaptımı ve ön tekerin sübab girişinde genişletme filan yaptınmı Çünkü bazı kişiler dublex olmayan canta dublex lastik taktıklarında sübab girişini genişlettikleri vs vs şeyler söylemişler. Bizi bu konuda aydınlatırsan sevinirim Bu arada nasıl oldun inş. daha iyisindir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 ----------
Arkadaşlar bizim motorlara - SPACE DRAGON 150 KN SEYHAN 125T SEYHAN 250C TİTAN S - lerin hava filtreleri uyuyor. Ben internette bi siteden 2 tane aldım taktım ve çokta güzel oldu , fiyatıda 2.50 TL + 5 TL kargo. Temizlemektense al 4-5 tane değiştir. İsteyen olursa sitenin ismini özelden gönderirim.
teşekkür ederim ben daha iyiyim, yavaş yavaş ayağımın üzerine basıyorum.
lastik konusuna gelince, jantlarımız düzgün olduğu için dubleks lastik hiç sorun yapmadı, sübap girişinde de problem olmadı, sübap takıldı, lastik takıldı şişirildi... kaç ay oldu hiç havasında bile değişme olmadı.
112ciyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)