Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Windy S

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Windy
    Bu windy lerde niye direksiyon kitleme yok yha çarşıda filan bıraktıgmda motorda oluyo hep aklım.Herzaman kilit gezdirmek zorunda kalıoruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    kanuni pumaya 3150 vereceğime 3900 e yamaha ybr aırım
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o fiyata cbf 150 de alınır
    112ciyiz

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Ben o fiyata güzel bir 2011 cbf 150 alırdım
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

sherrnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L & Kawasaki Versys 650
    Alıntı sherrnova adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Direksiyonun kilit mekanizmasının vidaları sürekli gevşiyor. Ve ben sürekli tornavidayla sıkmak zorunda kalıyorum. Zamanla yalama olması muhtemel gibi geliyor. Böyle bir sorununuz var mi, yoksa benim windy me mi özel?
    Bu soruma bir cevap varmi acaba?

Acil112 Soruma cevap vermişssin görmemişim kusura bakma...

Benimki süreki gevşiyor. Bu vidaları sabitlemedinin bir yolu varmi? Japon filan döksem üstüne nasıl olur?

Motosikleti
    Çok yakında...
    Bu soruma bir cevap varmi acaba?

Acil112 Soruma cevap vermişssin görmemişim kusura bakma...

Benimki süreki gevşiyor. Bu vidaları sabitlemedinin bir yolu varmi? Japon filan döksem üstüne nasıl olur?
    Kardeş ben dikkat etmedim gevşiyomu diye , arkadaşın depoda olmasa bakar sana söylerdim
    Nasıl motorundan memnunmusun
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş ben dikkat etmedim gevşiyomu diye , arkadaşın depoda olmasa bakar sana söylerdim
    Nasıl motorundan memnunmusun
    Cesur509 açıkcası verdiğim paranın hakkını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. Benim için başlangıç motoru windy-s. Bununla sürüşümü geliştirmek istiyorum. 10.000 km kadar yapıp satmaya niyetliyim zaten. Şu ana kadar uzun yolda yada şehir içinde bir sorun yaşamadım. Bi boynum tutuluyo uzun sürüşlerde onunla ilgili de gidon ayarı yaptırmamı tavsiye etti arakdaşlar. Onuda en kısa zamanda kendime göre ayarlatıp önümüzdeki yazıda windy-s le geçirmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa. Sonrası Enduro inşallah...

Motosikleti
    Çok yakında...
    Cesur509 açıkcası verdiğim paranın hakkını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. Benim için başlangıç motoru windy-s. Bununla sürüşümü geliştirmek istiyorum. 10.000 km kadar yapıp satmaya niyetliyim zaten. Şu ana kadar uzun yolda yada şehir içinde bir sorun yaşamadım. Bi boynum tutuluyo uzun sürüşlerde onunla ilgili de gidon ayarı yaptırmamı tavsiye etti arakdaşlar. Onuda en kısa zamanda kendime göre ayarlatıp önümüzdeki yazıda windy-s le geçirmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa. Sonrası Enduro inşallah...
    Kardeş bende nasip olursa Milas(Muğla) -Alanya gezisi yapmayı pilanlıyorum 1200 km' yi geçer diye düşünüyorum toplamda. İlk kez böyle uzun bir gezi yapacağım ybr 125 i olan bi arkadaşla. İnş. yolda beni üzmezMart sonu gibi

Motosikleti
    Kardeş bende nasip olursa Milas(Muğla) -Alanya gezisi yapmayı pilanlıyorum 1200 km' yi geçer diye düşünüyorum toplamda. İlk kez böyle uzun bir gezi yapacağım ybr 125 i olan bi arkadaşla. İnş. yolda beni üzmezMart sonu gibi
    Devir göstergesi kırmızıya geçmediği sürece ve tek binersen herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Biz iki kişi Zonguldak-İzmit gidiş geliş 500 km yaptık eylül ayında. Sadece bir yag sızıntısı oldu onunda hava filtresinden kaynaklandığına yönelik bilgilere ulaştım forumdan ve eş-dosttan. İnşallah sorun yaşamazsın. Fotograf çekmeyi unutma...

Motosikleti
    Çok yakında...
    Devir göstergesi kırmızıya geçmediği sürece ve tek binersen herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Biz iki kişi Zonguldak-İzmit gidiş geliş 500 km yaptık eylül ayında. Sadece bir yag sızıntısı oldu onunda hava filtresinden kaynaklandığına yönelik bilgilere ulaştım forumdan ve eş-dosttan. İnşallah sorun yaşamazsın. Fotograf çekmeyi unutma...
    İnş. yapacağım gezinin fotolarını bu sitede paylaşacağım

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alanyaya kadar gelip de beni görmeden giderseniz bozuşuruz
    windy uzun yolda hiç üzmez arkadaşlar. Durmadan ortalama 250km yol yaptığımı bilirim windy uzun yola dayanır tabi siz dayanabilirseniz su çay sigara wc molası falan verirsiniz birde, yaz kış kesinlikle boyunluk gibi birşey kullanın, arı vs çarpmasını önler ve uzun yolda montun içine rüzgar girmesi sonucu oluşan omuz, sırt ağrısını.
    112ciyiz

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alanyaya kadar gelip de beni görmeden giderseniz bozuşuruz
    windy uzun yolda hiç üzmez arkadaşlar. Durmadan ortalama 250km yol yaptığımı bilirim windy uzun yola dayanır tabi siz dayanabilirseniz su çay sigara wc molası falan verirsiniz birde, yaz kış kesinlikle boyunluk gibi birşey kullanın, arı vs çarpmasını önler ve uzun yolda montun içine rüzgar girmesi sonucu oluşan omuz, sırt ağrısını.
    Kardeş uğramaz olurmuyuz hiç senin yanınagezide 100-150 km arası kısa molalar vereceğiz,ortalama sürat 80 km civarı olacak.Allah nasip ederse Cuma günü sabah erken saatlerinde milastan çıkıp akşama doğru Alanyaya varmayı düşünüyoruz. Alanyada 2 gece kamp kurup pazar sabahı geri dönmeyi pilanlıyoruz

Bakalım artık o gün yaklaşınca daha belirginleşecek durumlar

Kanuni Windy 125s ve 150 s arasında farkları ve menmuniyeti ayrıca yeni motor alacam kuba 150-12d mi yoksa yoksa bunlar mı iyi dersin en kısa zamanda bekliyorum iyi günler

acil112 arkasımıza geçmis olsun dileklerimle kazasız belasız hayırlı yolculuklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    windy mi...
    windy dayanıklı motordur arkadaşlar..2 buçuk sene kullandım ben windy i...ve hep şehirler arası yol gittim..motoru ister sıkıştırın ister arasıra rahat bırakın...
    motoru düzgün kullanmak demek devir yapmamak demek değil ki..
    ben tüm yaptığım uzun yollarda hele ki çevre yollarında hiç gaz kapatmadım..
    çünkü yolculuklarımı hep tek başıma yaptım ve bu tür yolları sevmediğim için işkence..
    neyse uzatmayayım...
    altında ki windy ise..hele de temiz ise..hele ki ilk sahibi iseniz..depoyu doldur..ve benzin bitene kadar durmayı bırak tam gaz gidersin...''gıkk'' demez..demedi...

sağol usta 0 alacam da 150 likmi 125 lik mi? daha iyi olur sizce bekli saçma gelebilir ama görüslerinizi merak ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:24 ----------

hadi arkadaslar biraz hızlı yazın motor alıp gelecem simdi karar veremiyorum

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı lanet11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol usta 0 alacam da 150 likmi 125 lik mi? daha iyi olur sizce bekli saçma gelebilir ama görüslerinizi merak ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:24 ----------

hadi arkadaslar biraz hızlı yazın motor alıp gelecem simdi karar veremiyorum
    Dostum ben 125 windy s sahibiyim fiyatına göre iyi bir motor memnunum yani, bu ayın sonuna doğru toplamda 1300 km civarı gezi yapmayı planlıyorum asıl ozaman not verecem , windy s 150 hakkında bilgim yok.Küba 150 lerde titreşim olmadığına dair bişeyler okumuştum araştır sen genede.İnş. alacağın motor hangisi olursa olsun seni üzmez

mz_17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 150, MZ ETZ 251, MR 150 Vulture
    Windyci arkadaşlar slm. Bu Windylerin göstergelerinin plastik aksamını nerede bulabiliriz? Dış plastik kısmı kırıldı ama devir saati ve hız göstergesi sağlam. Acaba YBR125 lerinki gibi sadece plastik kısmını bulabilir miyiz?

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanuni pumaya 3150 vereceğime 3900 e yamaha ybr aırım
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o fiyata cbf 150 de alınır
    Ben o fiyata güzel bir 2011 cbf 150 alırdım
    slm arkadaşlar puma çindeki jianshe fabrikasından geliyor eğer kanuni getirtirken kalitesinden ödün vermeden direk Türkiye ye getirdiyse bu motor ben pumayı alırım çünkü cbfden bile daha kuvvetli ve torklu şahsen ama tabi 3-5 yıl süreceksem :D
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mz_17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Windyci arkadaşlar slm. Bu Windylerin göstergelerinin plastik aksamını nerede bulabiliriz? Dış plastik kısmı kırıldı ama devir saati ve hız göstergesi sağlam. Acaba YBR125 lerinki gibi sadece plastik kısmını bulabilir miyiz?
    bulamazsın kardeş.. komple satın almak zorundasın..

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı mz_17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş onu bilmiyorum ama komple almak istersen bu nick ten spariş verebilirsin
    http://www.yesilyurtmotor.com/yedek_parca.aspx

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar puma çindeki jianshe fabrikasından geliyor eğer kanuni getirtirken kalitesinden ödün vermeden direk Türkiye ye getirdiyse bu motor ben pumayı alırım çünkü cbfden bile daha kuvvetli ve torklu şahsen ama tabi 3-5 yıl süreceksem :D
    Dostum pumada galiba yağ filtreside varmış
    Dediğin gibi 3-5 seneye nasıl motor olduğu belli olur, ben isterimki kaliteli malzemeden yapılsın ve ybr,cbf gibi japonlar ile yarişsın. Bizde tabi ozaman neden ülkemizin malını almayalım ,yerli üretimi kazandırmayalım ki

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler