Hayırlı olsun, hatta derler ya Pazar Olsun
Ancaaak bir şeyler eklemeliyim, İTÜ de kimlerle çalışılmış yaavv
Bu kadar büyük kolpa olmaz, ben 10 yıldır İTÜ de Öğretim Görevlisiyim, hiç duymadığım gibi, İTÜ nün bu tip projeleri desteklemeye ne kadar karşı olduğunu da bilirim
Olsa olsa, İTÜ de yeni laboratuarlar kuruldu ve ticari markalara test sonucu vermesi de serbest bırakıldı, hatta bir çok Prof. un karşı çıkmasına rağmen, AB ile yapılan sözleşmeler gereği. Olsa olsa bu motor bu labratuarlarımızda teknik testlere tutulmuş, ardında raporu verilmiştir firmaya
He bu testlerin Uluslararsı minimum standartı nedir, yani bu motor yüksek değerleri tutturabildimi acaba diye sorarsanız, bu test standartları (AB nin) gerçekten düşüktür, çok kabaca Yamaha Ya da Honda gibi motor markaları bu standartların 2-3 misli üzerindedir
İTÜ ile beraber çalışılmış diye iddia etmek süpper bir şakadır
Olmaz ya, olsa olsa egzost emisyon değerlerinin tesbitini falan yapmışlardır
mıdır o da ayrı.
Lütfen yazdığımız mesajları Hurafelere dayandırmayalı, en azından, ''İTÜ ile geliştirildiği söylenen Motor'' falan demek lazım ki sonradan kıvırmaya olanak olsun
Hele hele buı Kanuni ve yedek parça konusuna girmemek lazım, sadece ben arkadaşlarımın yaşadığı sorunları yazssam forum tıkanır kalır orada
Şu,
mikroskobik boyutlara hakim birisi olduğun belli, bana da anlatısan 10 yıldır aşamadığım bazı mekanik teorilerime yardımcı olabilirsin