Motor o kadar temizki emin kardeşim Şimdi anlatsam inanmazsın yani.Salı gününden sonra Allah tan bir şey olmazsa Fotolarını atarım.
Motor o kadar temizki emin kardeşim Şimdi anlatsam inanmazsın yani.Salı gününden sonra Allah tan bir şey olmazsa Fotolarını atarım.
Dogrudur arkadaşım motor çok çok temiz.Taksitli alacam.Gidip 2.000 verip sıfır breton almak istemiyorum.Bence sıfır bretondan kat kat güzel bi motor.Bizim burda piyasa öyle Hep 2 ellere baktım 1400 den düşük Saglam windy yok.Gidiş olarak çok güzel 140 ı görüyor denedik.125 cc Her şeyi orjinal Bütün bakımları yeni yapılmış kanuni bayisine gittim sordum.Burda 2-3 motorcuya gösterdim herkes al dedi.Bide boy 1.90 diger motorlarda Baykuş gibi görünüyoz
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
vstrom yada hornet 900 tabiki full olacak topcase, yan çanta, touring cami, xenon vs...
112ciyiz
Arkadaşlar Sıfır Windy S125 almak mantıklımı sizce
maddi durum el verdiği sürece herşeyin sıfırını almak en mantıklısı bence.. çünkü ikinci el aldığında masrafı çıkabildiği gibi ufak tefek şeyler gözüne çok batıyor keyfekeder de olsa masraf yapıyosun zaten..
Hem öncesinde nasıl kullanıldığını da bilmiyosun ikinci elin.
Ben param olsaydı sıfır alırdım kısacası..
Motoru aldık.2-3 günden beri Yagmur durmuyooo
windy 150 kanuninin sitesinde gözüküyor, gelecek mi bu model ?
Yorum yok!
Kanuni nin sitesinde ortada açılan pencerede görünüyor ama ürünlerin arasında yok.
112ciyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)