150 lik windy nasıl ki?
5 vites mi peki bunlar usta
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
5 vites kardeşim güzel motosiklettir.
iyi gelişmiş refleksler şanstan daha iyidir...
125 lik le 150 cc lik motorlar arasında çok önemli farklılıklar varmıdır ?
Arkadaşlar Windy S in kullanım klavuzunu arıyorum. İnternette aradım ama bulamadım. Elinde slayt yada word dosyası şeklinde falan olan var mı? Yada nasıl temin edebileceğim hakkında fikri olan?
kullanma klavuzu bende var ama içersinde pek fazla bilgi yok, merak ettiğin konu varsa burdan sorabilirsin.
112ciyiz
Dostlar bizim motorlarda yağ filtresimi süzgecimi böyle birşey varmış bunun nerede olduğunu bilen varmı Klavuzunda bunun belli km lerde temizlenmesi gerekiyo yazmışta ordan aklıma takıldı
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
150 cc ile 125 cc arasında ne gibi bi farklılklar vardır
arkadaşlar kanuni nin bu motosikletinden şikayeti olan varmı. hani ben aldımda hayal kırıklığına uğradım diyen falan. çok merak ediyorum yani. araştırma yapmıştşm biraz iyi diyende var, fazla yaramaz diyende. 8 aydır ben kullanıyom bi sıkıntı yok tabanca gibi maaşallah.
Arkadaşlar bu motor sizce nasıl.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2062643/detay/
taksitli olduğu için düşünebilirsin yoksa. titreşim delisi motora o para verilmez. Windy 125, windy s ten çok farklı.
112ciyiz
Sagolsın emin kardeşim ama ben sadece ş.içidne kullanacam Titreeşim o kadar etkilemz galiba .. Yinede bilğilendirirseniz sevinirm
şehir içinde titreşim çok sorun olmaz tabi. Ben o motoru çok iyi bilmiyorum ama gazlı amortisör falan var. Motor temizse alınabilir, hayırlı olsun...
112ciyiz
Benim motorda satılık haberiniz ola 1500 tl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)