Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Windy S

REKLAM ALANI
    cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Night03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim için 1300 km de sübap kesmesi haricinde
    1.Vites geçişleri kronik bir sorun.
    2.Benzin göstergesi orantısız.
    3.Gaz kesince motor çok yığılıyor.
    4.Kanuni satış sonrası desteği.(Bence mondialin yedek parça ve müşteri temsilcileri kanuniye 10 çeker)
    Yalnız parça kalitesi diğer çinlilere göre daha iyi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    beyler bu windiylerin garantisi varmıydı varise kaç yıl 2 yıl ise gösterge arızası garantiye girermi girerse benim göstergeyi değiştirirlermi

değiştirirlerse iyi olur :D
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu windiylerin garantisi varmıydı varise kaç yıl 2 yıl ise gösterge arızası garantiye girermi girerse benim göstergeyi değiştirirlermi

Tabiki garantisi var , 2 yıl Göstergeyi garantiden değiştirildiğini buradan bi arkadaş söylemişti...

Motosikleti
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki garantisi var , 2 yıl Göstergeyi garantiden değiştirildiğini buradan bi arkadaş söylemişti...
    hemmen yeni sorumu ileteyim :D garanti kağıtlarını bulamıyorum desem :D bunun bir çözümü varmıdır ?
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Gösterge garantiden değişiyor kanuni genel merkezi arayarak garanti kagıdının olmadığını söyle, o şekilde bir çözüm bulabilirsin
    112ciyiz

Motosikleti
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gösterge garantiden değişiyor kanuni genel merkezi arayarak garanti kagıdının olmadığını söyle, o şekilde bir çözüm bulabilirsin
    eyvallah bilgilendirme için sağolasın

windy S ler kaç km oldu arkadaşlar?
    Önce ben soyliyım 9ayda 31000km
    112ciyiz

Motosikleti
    Çok yakında...
    Çok iyi km yapmışsın . Ben 5000 km oldu 15 ayda
    Peki 31000 km yapmışsın bu km ye kadar motor aksamından sorun yaptımı

Motosikleti
    bende 18 ayda 20.000

Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok iyi km yapmışsın . Ben 5000 km oldu 15 ayda
    Peki 31000 km yapmışsın bu km ye kadar motor aksamından sorun yaptımı
    Ön arka fren balataları değişti, debriyaj ve km teli değişti, zincir-dişli takım değişti, lastikler malum... Arka merkezdeki lastik takoz değişti.
    Teller dışında hepsi durumları iyi olmasına rağmen keyfi uygulamalardı ve 30000km için olağan aşınmalar vardı. Şimdi motor sıfır km gibi ve çook seri...
    112ciyiz

Motosikleti
    Çok yakında...
    Ön arka fren balataları değişti, debriyaj ve km teli değişti, zincir-dişli takım değişti, lastikler malum... Arka merkezdeki lastik takoz değişti.
    Teller dışında hepsi durumları iyi olmasına rağmen keyfi uygulamalardı ve 30000km için olağan aşınmalar vardı. Şimdi motor sıfır km gibi ve çook seri...
    Kardeş senin motorununda arka dişli oynuyomuydu ileri geri, Bende oynuyodu servise söyledim adam söktü arka takoza lastik şamiyel parçaları koydu , şimdi hiç oynamıyo ama normali biraz oynaması gerektiğini duydum

arkadaki yıldız şeklindeki takoz, lastik olduğu için gerekli esnekliği sağlıyor ve boşluk olması şart değil. Bu arada tamir etmek yerine orjinaliyle değiştirsen daha sağlıklı olurdu.
    112ciyiz

Motosikleti
    Çok yakında...
    arkadaki yıldız şeklindeki takoz, lastik olduğu için gerekli esnekliği sağlıyor ve boşluk olması şart değil. Bu arada tamir etmek yerine orjinaliyle değiştirsen daha sağlıklı olurdu.
    Ya aslında o boşluk normalmiş ama servis basmıyoki kafası gitti şamiyel parçası koydu bakalım artık

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende windys s almayı düşünenlerdenim , öncelikle buradaki ortam ve verilen bilgiler çok hoşuma gitti üye olmak istedim. bundan 2 3 gün kadar önce motor almaya karal kıldım ufak çaplı bi araştırma yaptım sıfır kanuni windy s ile ikinci el 2. el kanuni Tiger 250 sizce hangisinden yana olmalı tercihim bu arada max. bütçe 2500 tl... 2. el almakmı mantıllı yoksa gidip 0 mı orada büyük bi karalsızlık yaşıyorum :S:S

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı scaner123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende windys s almayı düşünenlerdenim , öncelikle buradaki ortam ve verilen bilgiler çok hoşuma gitti üye olmak istedim. bundan 2 3 gün kadar önce motor almaya karal kıldım ufak çaplı bi araştırma yaptım sıfır kanuni windy s ile ikinci el 2. el kanuni Tiger 250 sizce hangisinden yana olmalı tercihim bu arada max. bütçe 2500 tl... 2. el almakmı mantıllı yoksa gidip 0 mı orada büyük bi karalsızlık yaşıyorum :S:S
    Kardeş benim windy s var ybr ye yakın bi motor, sen onu üzmessen limitlerinde kullanırsan gitmem demiyo . tiger hakkında bilgim yok ama 2. el beni korkutuyo açıkçası. Hangisini alırsan hayırlısı olsun diyeyim...

oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Öncelikle merhaba arkadaşlar.
    Bir haftadır bende windy s 2008 kullanıcısıyım. Motosikletin üçüncü sahibiyim. 6000Km de.
    Şehir içinde kullanıyorum. 80Km hıza kadar iyi ama biraz üstüne çıkınca vibrasyon çok fazla oluyor. Kendime ait ilk motosikletim sayılır. O yüzden çok fazla bilgili değilim. Bahsettiğim süratte titreşim olması normal midir? Gidermenin imkanı var mıdır? Bunun dışında memnunum motordan. Seri, atik bir motosiklet. 80 km hıza hemen çıkıyor. Bir sorum daha olacak bu jikle 3 kademeden oluşuyor. en alta getirince motor stop ediyor hemen. Soğukta çalıştırırken hangi kademede, ısındıktan sonra hangi kademede kullanmak gerekiyor? Elimde kullanma klavuzu da olmadığı için bulamadım çözümü.

dostum öncelikle motorun hayırlı olsun, windy s titreşim yok denecek kadar az olan bir motor. Ilk defa titreşiminden rahatsiz olan birini duydum. Jigle nin en altta olması gerek, o halde hemen stop ediyorsa rölanti ve hava ayarına baktirmalisin. 9aydır sadece 1kez jigle kullandım karda bile gerektirmiyor.
    112ciyiz

Motosikleti
    Windy S gitti
    dostum öncelikle motorun hayırlı olsun, windy s titreşim yok denecek kadar az olan bir motor. Ilk defa titreşiminden rahatsiz olan birini duydum. Jigle nin en altta olması gerek, o halde hemen stop ediyorsa rölanti ve hava ayarına baktirmalisin. 9aydır sadece 1kez jigle kullandım karda bile gerektirmiyor.
    teşekkürler dostum. rolantide sorun yok gibi aslında. ama örneğin sabah soğukta aşağı getirdiğimde çalışmıyor. yukarı yada ortaya getirmem gerekiyor. daha doğrusu aşağı yada yukarı kavramı da göreceli )
    ortadan menteşeli olduğu için bir ucu aşağı gelirken diğer ucu yukarı geliyor. Jiklenin ucunda bir tırnak var. (sanırım aşağı getirince) o tırnağa değmiyor jikle. biraz ayrıntılı şekilde ne zaman hangi duruma getirmem gerektiğini tarif edebilirsen çok sevinirim.
    Birde bu mevcut titreşimin nedeni ve çözümü hakkında bilgi verebilir misin? Önceki sahipleri nasıl kullanmış bilmiyorum ama ayaklığın vidasını sıktırmak için uğradığım tamirci motoruna anahtar değmemiş bunun dedi. en azından bu içimi rahatlatıyor. 1500 Tl ye aldım. İmkanlar kısıtlı maalesef..

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı oz.07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler dostum. rolantide sorun yok gibi aslında. ama örneğin sabah soğukta aşağı getirdiğimde çalışmıyor. yukarı yada ortaya getirmem gerekiyor. daha doğrusu aşağı yada yukarı kavramı da göreceli )
    ortadan menteşeli olduğu için bir ucu aşağı gelirken diğer ucu yukarı geliyor. Jiklenin ucunda bir tırnak var. (sanırım aşağı getirince) o tırnağa değmiyor jikle. biraz ayrıntılı şekilde ne zaman hangi duruma getirmem gerektiğini tarif edebilirsen çok sevinirim.
    Birde bu mevcut titreşimin nedeni ve çözümü hakkında bilgi verebilir misin? Önceki sahipleri nasıl kullanmış bilmiyorum ama ayaklığın vidasını sıktırmak için uğradığım tamirci motoruna anahtar değmemiş bunun dedi. en azından bu içimi rahatlatıyor. 1500 Tl ye aldım. İmkanlar kısıtlı maalesef..
    Kardeş hayılı olsun motorun. Bende ilk çalıştırmada jikle ile çalıştırıyorum biraz ısıttıktan sonra kapatıyorum . Titreşim öyle çok fazla deil yani rahatsız etmeyecek düzeyde.
    Kazasız belasız sürmen dileğiyle...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------

Ben parasına göre memnunum motorumdan. Keşke almasaydım dedirtmedi
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Windy S gitti
    teşekkürler kardeş.
    bende memnunum şimdilik. benzin deposunun üst ve sol yanında ufak iki tane göçük var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama tamirci motoruna anahtar değmemiş dedi. en azından bu içimi rahatlatıyo
    soldaki göçük tam şamandranın olduğu yere denk gelmiş. benzin göstergesi doğru çalışmıyo :(
    ama önce bi fulledim geçen hafta. bugün tekrar fulledim 11 kuruş yakmış. 225 km yapmışım 25 tl benzin aldı. tabi km saati doğruysa )
    sizin motorlar ne kadar yakıyor? bu söylediğim antalya trafiğinde şehir içi kullanımdır bu arada.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler