bende sadece 1 kereliğine gördüm 130 ama 1 kereliğine :D . bayır aşşağı yok rüzgar arkamdaydı
bende sadece 1 kereliğine gördüm 130 ama 1 kereliğine :D . bayır aşşağı yok rüzgar arkamdaydı
Benim motorda yokuş aşağı 120 yi geçti , yazık dedim motora gazı kestim Zaten motorun sesi değişiyo daha fazla üzmeyeyim dedim
konuyu boş bırakmayalım arkadaşlar birileri fıkra anlatsın :D
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
görüntüsü bence performansından daha iyi sesi hiç hoşuma gitmedi bu modelin kimse k. bakmasın
olumune bu sevda..
Servisi zengin ettim.. 1 aydır vites bloğunun üstünden yağ sızıntısı vardı ıspartaya servise götürdüm contadan dediler değiştirdiler.dinara dönerken 40. kilometrede oluk oluk yağ akmaya başladı bugün dinardaki servise verdim bakalım ne olacak..
windy iyidir yaaaaaa
iyi gelişmiş refleksler şanstan daha iyidir...
Dün serviste Niyazi ile dişli kutusunun keçesini değiştirdik.Deneme sürüşü yaptım yine hüsran oluk olur yağ akıyo sonra motoru ayaklığına alıp 2-3 dakka belli devirde çalıştırdık.Blok vidalarından hava çıkmaya başladı.Sorun vidaların gevşemesiymiş.Boşuna hem ıspartaya 10 tl+ benzin parası(20tl),Niyaziye 10 tl verdik.Sadece vidalar gevşekmiş.Dedim vidalar nasıl gevşer böle saçmalık olurmu dedim niyaziye kanuni bu herşey olur dedi.Bu arada o gün egzosu alacaktım tamam dedin sonra telefonun kapalıydı keçiborluya geldim ulaşamaynca avcumuzu yaladık....
telefon kapalı değildi, zaten yolda da hep müzik dinledim. Zaten 5e kadar ispartadaydım, o tarafa yolun düşerse sen yine beni ara.
112ciyiz
slm arkadaşlar bende yorumlarınızı okuyarak bugün windys motorumu aldım binmek nasip olmadı işlemler bittikten sonra bakacaz inşallah pişman olmam))
aslında 4tekere kalkıyor hızlı gidebilmesi için arkada tek aks var.
Motosiklet gibi tırlarında tutkunları var.
112ciyiz
Geçenlerde zonguldak - izmit yaptım. Toplam 500 km gidiş geliş. Gidiş - Geliş birer gün araylaydı. Hava filtresi olduğunu sandığım sele altındaki siyah kutu yag akıttı. onun haricinde bir sorun çıkarmadı. Ayrıca iki kişiydik.
Muhtemelen fazla yağ konmuş, yoksa bu motorlar kolay kolay yağ atmıyor.
112ciyiz
Hava filtresinden aktı yağ. Oraya yag ilavesi olmuyor bildigim kadarıyla. Fabrika çıkışında çok koyuldu belki yada zorlamaya bagli olarak da akıtmış olabilir. Servise gösterdim önemli bir şey yok dedi. Bilemiyorum.
Arkadaşlar bizim windy s ler 900 gr mı yağ alıyor kitapçığında öyle şeyler yazıyo ama servisler 1 lt yağın hepsini dolduruyo
Geçenlerde motorun yağına bakayım dedim max çizgisinin de üzerinde demekki fazla koyuluyo siz hiç ölçtünüzmü sorun olurmu peki
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)