Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Windy S

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Windy S
    Arkadaşlar bence depo göstergesinde vites geçişleri gibi kronik kanunide benim hız göstergeleri sağlam bir sorun yok ama en son 2 ay önce benzin göstergesini değiştirmeme rağmen 20 tl lik benzin aldığımda en alttaki çizginin üstüne geliyo 40 tl olursada en üst çizgiyide sollayıp tavan yapıyo dengesiz bi durum.Eksozda hiçbir sorun yaşamadım ama bazen acayip bi ses geliyo gevşek olan biryer varmı diye bakıyorum ama oda yok sanırım motor sübap kestiğinde eksoza kaçan ve çıkarılamayan parçadan olsa gerek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 ----------

Arkadaşlar bir sorum olacak 1. 2. 3. ve 4. viteslerde maximum kaç km hıza çıkardınız motoru.
    Bende 1. vites 40 km 2.vites 60km 3. vites 80 km ve 4.viteste 100 km 5e atınca düz yolda 110 ila maximum 120 km ye çıkıyo.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    Alıntı Night03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bence depo göstergesinde vites geçişleri gibi kronik kanunide benim hız göstergeleri sağlam bir sorun yok ama en son 2 ay önce benzin göstergesini değiştirmeme rağmen 20 tl lik benzin aldığımda en alttaki çizginin üstüne geliyo 40 tl olursada en üst çizgiyide sollayıp tavan yapıyo dengesiz bi durum.Eksozda hiçbir sorun yaşamadım ama bazen acayip bi ses geliyo gevşek olan biryer varmı diye bakıyorum ama oda yok sanırım motor sübap kestiğinde eksoza kaçan ve çıkarılamayan parçadan olsa gerek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 ----------

Arkadaşlar bir sorum olacak 1. 2. 3. ve 4. viteslerde maximum kaç km hıza çıkardınız motoru.
    Bende 1. vites 40 km 2.vites 60km 3. vites 80 km ve 4.viteste 100 km 5e atınca düz yolda 110 ila maximum 120 km ye çıkıyo.

1.2.3.4. bilmem ama düz yolda 2 kişi 120 gördü kanımca bu windylerde tek kişi çift kişi çok fark etmiyor düz yolda arkadaşa düzyolda ybr'ye çift kişiyle sol çektim hemde mesefe kapatıp yanyana geldiğimizde arkadaş nasıl olur yaa der gibi bakıyodu
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben birgün ybr denedim de attan inip eşege binmiş gibi hissettim:D windy baya kalıplı.
    112ciyiz

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 2011
    evet ya bende ybr ye bindim benim motordaninip.ama ybr nin direksiyon bisiklet gibi geldi bana (saten öle tasarlanmış)deposuda zayıptı sonra tekrar benim motosikletime bindim sesi bile 150 lik sesi verdiğini anladım ama ybr daha sessiz çalışıyor benim motosikletimden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 ----------

[/COLOR]Arkadaşlar bir sorum olacak 1. 2. 3. ve 4. viteslerde maximum kaç km hıza çıkardınız motoru.
    Bende 1. vites 40 km 2.vites 60km 3. vites 80 km ve 4.viteste 100 km 5e atınca düz yolda 110 ila maximum 120 km ye çıkıyo.[/QUOTE]

aynı benim vites km leride aynı öle 4 te 100 ama 5e geldiğimde 110 u 5dk devam ettikten sonra zorla geçiyor.onun sebebi motorun aktarma dişlisinin küçük olması.ama büyütürsen 130 rahat görürsün fakat güçten kaybedersin .ben dimdik yokuşun başından arkamda85kg ben 65kg beraber rahatlıkla kaldırıyorum motosikleti ama dişliyi büyütttünmü iki kişi zor kalkar

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dişli olayı tarafımdan denenmiştir 15lik dişli var üzerinde. 16lık denedim o bile tat vermedi. çekişten düşüyor sonuçta 125lik motor. ama fazla rampa olan yerlerde yaşamıyorsanız kullanabilirsiniz. birde hızı da fazla etkilemiyor. şöyle düşünün, öne 17lik dişli takıyosun ve sadece yokuş aağı bunu hissediyosun, çünkü beygir gücü azalıyor, bunun yanında, gücün sabit kaldığını varsayalım, yani ön dişlinin 17lik yapıldıktan sonra bile 15likte olduğu kadar tur yaptığını varsayalım, hızın artış oranı 1/7.5. o da en fazla 12-15 km hız farkı yaratır. Tabi düz yolda belki.
    112ciyiz

Motosikleti
    paslanmış egzozumun boyama fotografları paylaşayım dedim

boyamadan önce harap olmuş içimi acıtan görüntüleri

buda boyadıktan sonraki hali gayet düzel gözüküyor

kullandığım boyada bu memnun kaldım mı bilmem çok güzel duruyordu bitince 800 dereceyede dayanıklı ama boyamada bir hata yaptım yada aceleye geldi yine paslanmaya başladı yaza tekrar boyarım
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 2011
    selamunaleykum 2010 modelin jant boyasıyla egzost boyası aynımı bilen varmı .benim jantın küçük bir yerinde çizik var .aynı rengi veren bir boya bildiğiniz varmı.Birde benim km göstergesi km artarken hafif titreme vardı ustaya dedim km teli egilmiş olabilir dedi acaba ondanmı olur bileniniz varmı yada başına gelen varmı?

Motosikleti
    Kanuni Windy
    bu egzozlar ne kadar sürede bu hale gelip paslanıo

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Merhaba arkadaşlar yaa bu bizim motorlar ın deposu kaç lt alıyo yedeği nekadar?
    Bize verilen kullanma klavuzlarında değinmemişler bu konulara
    Ben yedeğe düştüğünde 40TL civarı dolduruyorum...

Birde bir depo benzinle nekadar gittiniz veya yedeğe düştünüz ben 350 km de yedeğe düşmüştüm galiba

Saygılarımla

Motosikleti
    Alıntı Mustafa001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu egzozlar ne kadar sürede bu hale gelip paslanıo
    1 senede bu hale geldi ama benden kaynaklanan bir sorun da olabilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 ----------

Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Birde bir depo benzinle nekadar gittiniz veya yedeğe düştünüz ben 350 km de yedeğe düşmüştüm galiba

Saygılarımla
    valla hiç fulleyecek kadar param olmadı ama herseferinde 20 koyarım 20den aşağı koymam bir kaç kez 30 koydum.Ortalamadır ben böyle hesaplarım 10 tl ye 100 km 40 tl 400 km bu kullanıma göre değişir tabi

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 senede bu hale geldi ama benden kaynaklanan bir sorun da olabilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 ----------

valla hiç fulleyecek kadar param olmadı ama herseferinde 20 koyarım 20den aşağı koymam bir kaç kez 30 koydum.Ortalamadır ben böyle hesaplarım 10 tl ye 100 km 40 tl 400 km bu kullanıma göre değişir tabi
    Benimkide 100 km de 3 lt civarı yakıyo

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 2011
    kardeş ben genelde 10 tl alırım nadiren 15 tlik alırım.narmal sürüşlerde 10tl ile130-140km yol yapıyor(devir5000i aşmadan;iki kişi)ama ben kullanımlarımın yarısında deviri 6000 7000 de kullanırım.motor yeni rodajı tamamlanacak ,ve genellikle dik yokuşları tırmandığ için.ben genelde dik yokuşları çıkarak kullanıyorum motosikletimi 11krş yakıyor çünkü motoru isitmayı beklemeden dik yokuşu buluyorum1km kadar.

Motosikleti
    Kanuni Windy S
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Saygılarımla
    Motorun deposu 14 litre olup 49.90'a fullemiştim 2 ay kadar önce.
    Yedek deposunu çok merak edip depo yedeğe düşer düşmez ölçüm yaptım ve tam 2,5 litre benzin aldığını gördüm yedek depo ile ortalama 90 km yol yapıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------

Full depo ile 400km yapıyorum ben devirli kullanırım motoru 9bin devirden aşşa vites atmıyorum onun için km de 0,125 kuruş yakıyor.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Night03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun deposu 14 litre olup 49.90'a fullemiştim 2 ay kadar önce.
    Yedek deposunu çok merak edip depo yedeğe düşer düşmez ölçüm yaptım ve tam 2,5 litre benzin aldığını gördüm yedek depo ile ortalama 90 km yol yapıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------

Full depo ile 400km yapıyorum ben devirli kullanırım motoru 9bin devirden aşşa vites atmıyorum onun için km de 0,125 kuruş yakıyor.
    Şimdi servis kitağçığında gördüm depo 14,5 lt yazıyo yedek dahil ama kaç lt yedek onu yazmamış

Peki denedinizmi yedeğe düştükten sonra kaç km gidiyo diye

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    ankaralı siyah windy ci arkadaşım bu forumda mı acep
    akşam 7-8 sularında keçiören semalarında turluyodu
    arabadaydım fakat felaket imrendim
    arabadayken motorcu görünce bile bi hoş oluyorum ya
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

Motosikleti
    kanuni windy S
    bende daha 3 gün önce bi windy s aldım ama benimki 2011 model memnunum görüntüde süper canımı sıkan vitesleri sıkıntı yaratıyo!
    KaYaCiHaN[B][I][U]::tutkuy::[/U][/I][/B][B][I][U][COLOR="Red"][/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    Kanuni Windy
    kayacihan Viteslerde ne gibi sorunlar yaşıyorsun yazarmısn.

Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı kayacihan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende daha 3 gün önce bi windy s aldım ama benimki 2011 model memnunum görüntüde süper canımı sıkan vitesleri sıkıntı yaratıyo!
    Hayırlı olsun Aşağı yukarı ilk 1000-1500 km motor parçaları birbirine alışmadığı için bazı sorunlar olabiliyo ama daha sonra parçalar birbirine alıştıktan sonra sorunlar kendiliğinden ortadan kalkar Bende motorumu yeni aldığımda (şuan 4500 km de )vitesler biraz zor geçiyodu motorda bi dengesizlik var gibi geliyodu ama sonra dediğim gibi sorunlar ortadan kalktı Kafana takma normal bi şey

arkadaşlar şöyle bi 30-40km gidince . sanki motor debriaj kaçırıyo gibi geldi neden acaba yani debriajı bıraktıktan bi saniye sonra kavrıyo motor. acaba boğulduğu içinmi yoksa başka sebeptenmi. benim motorunda bakım tarihi yaklaştı ustaya söylücemde genede sorayım dedim belki bilen vardır.

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Bir Taınıdığım tarlada kullanıyordu ortalama 4 yada beş ay olduu pek fazla da ilgilenmiyor ama motor sağlam hala ilerleyleyen günlede görücez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler