Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Windy S

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 2011
    Arkadaşlar ben motosikleti alalı 2 ay oldu ilk km bakımı var500-800 arası onun için gittim dün servise.servisi çok iyi, baya bilgili AMASYA daki KANUNİ bayının ustası her türlü sorunu en uçuz ve en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.AMMA VELAKİN dün ilk km bakımını yaptırmak için gittim bakım yapıldı (yağı değişti filtre temizliği gibi )ama ilk bakımı ucretsiz diye biliyorum ama ustam bana sadece yağ ücretini alındığını söledi ustalık parası almadıklarını söledi.doğrudur heralde ama bide size soruyum dedim.SAÇMA olan şey ise motosiklette şell marka yağ kullanmak zorunda kaldım ben castroll istiyordum ama mecbur kaldım EĞER SELLKULLANMAZSAM motosiklet ağrıza yaptığında motoru komple fabrikaya garantiye gönderiilip içinden sell yağ çıkmazsa garanti dişi oluyormuş.ilk başta ne alaka dedim bana göre en iyi yağ castroll .sizce nasıl oluyor bu mesele sizinde başınıza geldimi ?anlatırsanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sertan.1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora smart50x
    Alıntı samet05100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben motosikleti alalı 2 ay oldu ilk km bakımı var500-800 arası onun için gittim dün servise.servisi çok iyi, baya bilgili AMASYA daki KANUNİ bayının ustası her türlü sorunu en uçuz ve en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.AMMA VELAKİN dün ilk km bakımını yaptırmak için gittim bakım yapıldı (yağı değişti filtre temizliği gibi )ama ilk bakımı ucretsiz diye biliyorum ama ustam bana sadece yağ ücretini alındığını söledi ustalık parası almadıklarını söledi.doğrudur heralde ama bide size soruyum dedim.SAÇMA olan şey ise motosiklette şell marka yağ kullanmak zorunda kaldım ben castroll istiyordum ama mecbur kaldım EĞER SELLKULLANMAZSAM motosiklet ağrıza yaptığında motoru komple fabrikaya garantiye gönderiilip içinden sell yağ çıkmazsa garanti dişi oluyormuş.ilk başta ne alaka dedim bana göre en iyi yağ castroll .sizce nasıl oluyor bu mesele sizinde başınıza geldimi ?anlatırsanız sevinirim
    mrb kardeşim bende değiştirdim yağı ilk bakımdı benimkide. yağ ücreti doğru sadece işçilikten para alınmıyor. benim yağın markasını ustaya bıraktım o ayarladı koydu sormadım bile. ama sheel de değil castrol de.
    iyi gelişmiş refleksler şanstan daha iyidir...

sherrnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L & Kawasaki Versys 650
    İlk bakımda bende işçilik ödemedim. Sadece yağ parası verdim 15 TL. Yagin markasida hic duymadigim birseydi. Sadece motosiklet yagi olmasına dikkat ettim okadar. Yagin markasina gore garantiden cikar olayi saçma olmuş bence. Orjinal yedek parça, servisinde bakim ve kaşe & imza garanti için yeterli.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 2011
    Arkadaşlar motosikletime koruma demiri taktıracam (çirkin olsada) ama hep nikelajlı satılıyor kanuni bayide siyah renkli bulabileceğim biyer varmı bulunduğunuz yerde varmı ?burda 35tl

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    windy s kullananlar bu windy s'lerin 2009'dan düşük modeli var mı
    birde motorunuz kaç km de ? herkez yazarsa sevinirim .
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

Motosikleti
    Kanuni Windy
    Büğün Gittim Kanuştum Kanuni Bayi ile Plaka içinde sadece grajdan motora Benzin koyup her şeyini alıp gelcem 2.600 tl dedilerr Peşin Nakit paraya.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mustafa001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büğün Gittim Kanuştum Kanuni Bayi ile Plaka içinde sadece grajdan motora Benzin koyup her şeyini alıp gelcem 2.600 tl dedilerr Peşin Nakit paraya.
    dostum hayırlı olsun. Hemen bir motor koruma demiri taktırmanı öneririm, görünüş açısından senin bileceğin iş ama malum önümüz kış. Allah korusun motor yatarsa hem seni, hemde pahalı parçaların kırılmasını önler.

Diğer arkadaşa da cevap vereyim, benim motor 2010 mart çıkışlı, şimdiki km'si 23700.
    112ciyiz

Motosikleti
    Yamaha ybr 125 esd
    Alıntı samet05100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motosikletime koruma demiri taktıracam (çirkin olsada) ama hep nikelajlı satılıyor kanuni bayide siyah renkli bulabileceğim biyer varmı bulunduğunuz yerde varmı ?burda 35tl
    İstanbl Aydın motor yamaha bayisine git.orda statik boya ile boyanmış siyah renkte ybr korumalıkları var.40tl.bu arada korumanın şekli de farklı.

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2010 model 4500 km de

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------

2010 model 4500 km de

130 u gördüm yazıyor düz yoldamı , iki kişi mi tek kişi mi gördün
    Ben 2 kişi 110 gördüm düzde en son i birde motoru genelde 85 km civarında kullanıyorum motorumu fazla yıpratmamak için ondanda tam açılmamış olabilir

Motosikleti
    Kanuni Windy S
    Eminbey lastikleri kaçliraya değiştirdi acaba önümüzdeki yaza bende değiştiririm.Birkaç defa yatırdım motoru jilet gibi kayıyo lastikler yeni olmasına rağmen anlamadım nedendir. Morotum 2008 model 6000 km ye dayandı ama askere gittiğim için 15 ay binememiştim.

Alıntı Night03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eminbey lastikleri kaçliraya değiştirdi acaba önümüzdeki yaza bende değiştiririm.Birkaç defa yatırdım motoru jilet gibi kayıyo lastikler yeni olmasına rağmen anlamadım nedendir. Morotum 2008 model 6000 km ye dayandı ama askere gittiğim için 15 ay binememiştim.
    110TL lastikler, 2şer TL çelik siboplar, 10TL işçilik.
    önceki lastikler soğukken kayıyordu. özellikle sabahları evden yeni çıktığımda.
    112ciyiz

Motosikleti
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2010 model 4500 km de

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------

2010 model 4500 km de

130 u gördüm yazıyor düz yoldamı , iki kişi mi tek kişi mi gördün
    Ben 2 kişi 110 gördüm düzde en son i birde motoru genelde 85 km civarında kullanıyorum motorumu fazla yıpratmamak için ondanda tam açılmamış olabilir
    2 kişilye düz yolda 120 gördük ama yol obiçimdi yağ gibi balıkesir bandırma arasında 130'u tek kişi gördüm rampa aşagıya dahada gidecek gibiydi ama rampa bitti deneme amaçlı büyükbir rampa aradım ama bulamadım yoksa 140'a dayanırdı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------

Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer arkadaşa da cevap vereyim, benim motor 2010 mart çıkışlı, şimdiki km'si 23700.
    ovv maşallah hiç durmamişsin yav

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------

110TL lastikler, 2şer TL çelik siboplar, 10TL işçilik.
    önceki lastikler soğukken kayıyordu. özellikle sabahları evden yeni çıktığımda.
    bu yaza motoru değiştirmeye niyetliyim değiştirmessem iyi bir bakıma girecek lastiklerde değişecek senin lastikleri gördüm hoşuma gitti daha genişi varmıydı araştırmıssındır sen ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------

acil112 24000 km yapmışsın arka fren kampalanarı değiştirdin mi hiç ? [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

arkadaşlar bir buluşma ayarlasak ya
    windy'ciler olarak...

bana uyar yer zaman mekan
    Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...

arka fren balataları 19000de değiştirdim. Aslında orjinalleri hoşuma gitmemişti, fren çok sertti ve biraz yüklenince birden tutuyordu, alışmıştım ama değiştirdim ve çok rahatlattı. 14000km de ön balataları değiştirmiştim onlar bitmişti, lastiklere gelince, araştırdım, bu jantlara en uygunu bu. Honda cbf 150de de bunları kullanıyorlar,
    Arka 90/90 18dubleks
    Ön 2.75 18 dubleks.
    Bundan kalın lastikler virajda esneme yaparak düşürebiliyor.
    112ciyiz

Motosikleti
    hiç egzostta paslanma sorunuyla karşılaşan oldu mu ? Gördüğüm tüm windy lerin ilk olarak egzozuna bakıyorum çoğu pslanmış oluyor bendede olduğu gibi birkere boyattım yine paslandı bu sizdede var mı aynı sorun ?

Birde arka ayaklık (basmalık) lar 2 kere değişti şimdi biri yine dağılmış bende mi sorun var kanuninin ayaklıklarımı dandik anlamadım

hiç egzostta paslanma sorunuyla karşılaşan oldu mu ? Gördüğüm tüm windy lerin ilk olarak egzozuna bakıyorum çoğu pslanmış oluyor bendede olduğu gibi birkere boyattım yine paslandı bu sizdede var mı aynı sorun ?

Birde arka ayaklık (basmalık) lar 2 kere değişti şimdi biri yine dağılmış bende mi sorun var kanuninin ayaklıklarımı dandik anlamadım
    Ben 6aydır haftada 2sefer yıkıyorum henüz paslanma yok, ama haklısın paslanma hepsinde oluyor, onu ısıya dayanıklı boya ile boyamak gerekiyor sanırım. Arka ayakliga gelince, gresle yağlaman gerekiyor. Alt kisminda bilyeli bir sistem var. Orası hareket etmezse dağılıyor, ben 1kez değiştirdim, yağlanacagini bilmiyordum, birgün kapanmadı, ben de sinirle bir vurdum dağıldı bu arada 23TL Olması lazım.
    112ciyiz

Motosikleti
    Ben 6aydır haftada 2sefer yıkıyorum henüz paslanma yok, ama haklısın paslanma hepsinde oluyor, onu ısıya dayanıklı boya ile boyamak gerekiyor sanırım. Arka ayakliga gelince, gresle yağlaman gerekiyor. Alt kisminda bilyeli bir sistem var. Orası hareket etmezse dağılıyor, ben 1kez değiştirdim, yağlanacagini bilmiyordum, birgün kapanmadı, ben de sinirle bir vurdum dağıldı bu arada 23TL Olması lazım.
    bende ısıya dayanıklı boya ile boyadım çokta güzel olmuştu ama 3-5 ay sonra tekrar paslanmaya başladı .

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 2011
    egzostun genelde paslandığı yer dumanı atan deliğin tutunduğu yuvarlak parçanın kaynak yerlerinden paslanmaya başlıyor diye biliyorum.gerçi ben birkere bile yağmurda bırakmadım motosikletimi ve güneşte bile bırakmıyorum sınyal camları ve far sararıyor.Heralde egzost ısınınca kaynak yerleriyyle genleşiyor kuüçük boya parçaları atıyor ondan sonra paslanıyor.birde boyatmadan önce egzostu iyce ısıt nem olmasın dikkat et

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------

arka fren balataları 19000de değiştirdim. Aslında orjinalleri hoşuma gitmemişti, fren çok sertti ve biraz yüklenince birden tutuyordu, alışmıştım ama değiştirdim ve çok rahatlattı. 14000km de ön balataları değiştirmiştim onlar bitmişti, lastiklere gelince, araştırdım, bu jantlara en uygunu bu. Honda cbf 150de de bunları kullanıyorlar,
    Arka 90/90 18dubleks
    Ön 2.75 18 dubleks.
    Bundan kalın lastikler virajda esneme yaparak düşürebiliyor.
    Neyazıkkı dedğin oldu arkadaşım.ramazanda camiye giderken şerefsizin biri aniden önüme direksiyonu kırdı arkadan girmemek için arabanın sağına geçtim Allah ın yardımıyla motoru ve kendimii zor kurtardım motoru sola yatırdım ama depo arabanın ön çamurluğuna sürttü dengemi kaybettim sola yattım depo yere duşünce eğildi korumalık olsaydı tek kuruş masrafım olmaz diye düşünüyorum.Çok şükür Allah a beni korudu (maddi manevi olarak)ondan sonra aşırı bir dikkatle kullanıyorum motosikletimi hatta arkadaşlar alay ediyor çok temkinli olduğum için.ama KORKANIN ANASI AĞLAMAZ

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 ----------

ARKADAŞLAR BENİM ÖN SOL SİNYAL CAMI ÇİZİLDİ BENDE ÇO K TİTİZ BİRİSİ OLDĞUMDAN CANIM SIKILIYOR GÖRÜNCE FAKAT KANUNİ FİRMASI OKADAR UYANIK Kİ ADAMLAR SİNYAL CAMINI ÇOĞU MOTORDA SATIYOR WİNDY S TE KOMPLE SATIYORLAR ÜSTELİK15 TL YUH ARTIK YBR NIN MONDİALIN BİLE VAR BOL VE UCUZ YEDEK PARÇAYLA ÖVÜNÜP DURAN KANUNİ BUNUNLA KARİZMASINI ÇİZDİRİYOR(WİNDY S MODELİNİN 2009-2010 MODELLERİNİN)

çok geçmiş olsun arkadaşım. Depo için üzüldüm, sana birşey olmaması sevindirici.
    Kanuni servisine siyah bir windy geldi, koruma demiri yoktu. Şöyle bir baktım, benimkinden güzel göründüğünü düşünmeye başladım. Acaba söktürsem mi diye düşünürken o windy nin neden geldiği anlaşıldı, meğer motoru yatırmışlar, depo, ayna, gösterge, sinyal... Far da çizilmiş...
    112ciyiz

Motosikleti
    windy kardeşliği güçlerimizi birleştirelim olmadı selenayı çağırırız

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    windy kardeşliği güçlerimizi birleştirelim olmadı selenayı çağırırız
    Hadi ozaman selena diye bağıralım
    Arkadaşlar bu sezon geçti artık gelecek sezon Allah nasip ederse bi gezi vs pilanlayalım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler