Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Windy S

Motovento
    REKLAM ALANI
    Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun sende birşey olmaması güzel.
    112ciyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Bu windy's nin cezbedici özellikleri nelerdir sizce ?
    Asla pes etme !

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı sherrnova adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar. Geçenlerde küçük bir kaza yaptım. Aslında daha büyük sonuçlar dooğruabilirdi ama ucuz atlattım. windy'mi sola yatırmak zorunda kaldım. ve sol aynam kırıldı. Yine klasik araba sürücülerinin "görmedim" mazertleri. her neyse. Kırılan dikiz aynasının orjinalini internette http://www.yesilyurtmotor.com/yedek_parca.aspx adresinde buldum. Telefonlada görüştüm. 20 TL Kredi kartı ödemesi ile yedek parça tarafıma gönderildi. siparişi verdiğim gün kargoya verdiler. Tavsiye olunur. Herkeze kazasız sürüşler..
    Geçmiş olsun kardeş ucuz atlattığına sevindim aman dikkat...
    Kazasız belasız sürüşler dilerim...

sherrnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L & Kawasaki Versys 650
    Geçmiş Olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bugün bir şet dikkatimi çekti motosikletin motorunu incelerken, 20-25 cm uzunluğunda bir hortum var ve ucu boşta, tam olarak anlıyamaıdm ne olduğunu. ucunda sızıntı seviyesinde bir akıntı var ve hortumun ucunuda geriye dogru yarım cm ıslatmış gibi göüzküyor. motosiklet çalışıyor bir sıkıntı yok gibi. sizce açık uçlu bir hortum normal mi?

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    benzer hortumlar bnim cbr 125'imde de var yanlış hatırlamıyorsam 2 tane 1 tanesi fazla motor yağını atmak için diğeride yan yatmalarda / devrilmelerde yada aşırı dolumlarda depodan taşan benzini tahliye etmek için
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    overcloud içime su serptin , daha öğrenicek çok şey var anlaşılan.. Teşekkürler.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    bnimde aklıma takıldı şimdi 3 tanemiydi 2 tanemiydi diye
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

The Trouble - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '21 Dominar 400
    Bende Allah izin verirse Windy s sahibi olacam. Bu fiyata ve sıfır olarak alınacak motosikletlerde yapılabilecek en iyi tercih olduğuna inanıyorum. Herkez Japon kardeşlerinden almak ister ama bu fiyata 125 ccler içinde çin en iyi motor bence.

tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    yorumların cogunu okudum bende almayı dusunuyorum ama sıfır alacak param yok ve en yakın surede almak istiyorum ıkıncı el alacagım arastırmalara basladım gorunus olarak tam istedigim motor bundan once honda es vardı bende 2004 model harika bi makineydı buda cok guzel geliyor bana trafikte hiç sorun yasamayacagımı dusunuyorum malum istanbulun en buyuk derdi trafik

Motosikleti
    Sevgili adminden bu konuyu motosiklet modellerine taşınmasını rica edelim. Çünkü bu artık bir motosiklet fotografi olmaktan cikti. Zaten hali hazırda Windy S 125 için bi konu başlığı yok Motosiklet Modellerinde.

Burda da güzel bir bilgi paylaşımı oluştu. O yüzden yeni konu açmak anlamsız olur. Yazık olmasın.

Motosikleti
    KUBA CG 150 SPORT
    Alıntı COMPACT5555 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tvs nin tekerinin sibopu bile olamaz. fotoğrafta gene bir şeye benziyo hiç olmazsa
    gerçekte çok tipsiz hiç bir işe yaramaz eski windy bundan çok daha güzel bence
    ne çok biliyosunuz be kardeşim allah allah yaaa

Motosikleti
    COMPACT5555 Nickli Üyeden Alıntı
    bu tvs nin tekerinin sibopu bile olamaz. fotoğrafta gene bir şeye benziyo hiç olmazsa
    gerçekte çok tipsiz hiç bir işe yaramaz eski windy bundan çok daha güzel bence

Alıntı D_R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne çok biliyosunuz be kardeşim allah allah yaaa
    Eski windy'le kıyaslanamıyacak derece güzel bence. Eski windy olsaydı emin olun yanına yanaşmazdım. Duruş ve görünüş olarak ybr den çok farklı değil. Performans olarakda %5-10 luk bir düşüklük olabilir. onun haricinde 10 numara motor. Vibrasyon düşük. Devir kırmızıya gelmeden 80 km hıza rahatlıkla çıkıyor düz yolda. ben gayet memnunnum şu ana kadar. yakıt da 10 kuruş civarı yakıyor. Öğrenicem sonra motoru büyütücem diyorsanız biçilmiş kaftan benim gözümde. Şu an 1.000 km civarında motosikletim. 8.000-10.000 km yapıp değiştiricem bir aksilik olmazsa. Servis konusunda ise isme aldanmamak lazım. Eger yetkili servisini yapan Teknik Eleman iyiyse servisi iyidir, değilse Servisi kötüdür. Benim bulunduğum ilde Kanunide bir beliriszlik vardı, şu an çözüldü bildigim kadarıyla.Herkese saygılar.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S 2011
    İYİGÜNLER.Motosikletimi sıfır aldım.alalı iki ay oldu sanırım.öncelikle daha önce okumuş olduğum sayfalara baktım hiç hoşuma gitmedi.neden derseniz:kanuni çin malı lafları tamamen karalamadır.çünkü kanuni çin demek çinlilerin mondialle kıyaslanamaz.ben çinlilerin başka motosikletlerinede bindim yamahayada bindim oyüzden sölüyorum..bu motosikleti almamdaki İLK NEDEN şeklinin yamaha ybr modelinden daha güzel olmasıydı özellikle depo kısmı gerçekten güçlü mootor sürdüğünüzü hissettiriyor.ybrnin deposi biraz ince ve direksiyonu bisiklet direksiyonuna benziyor oyüzden hoşuma gitmiyordu.TABİ bunlar benim şahsi görüşüm.üstteki yazıları okudumm ve hayret ettim YAKIT KONUSU benim motosikletimde farlı çünkü.kilometreye70krş yakıyor şehir içi ve iki kişiyle ve yokuş düz aldırmadan.100krş yakmasının sebebini deviri yüksek kullanmaya bağlıyorum.malzeme kalıtesine gelince ybr ile rahatça kıyaslanır ama plastik aksamı birazdah kalıtesi düşük.ŞASİ ye bakacak olursak kalitesi yüksek yerli bir şasisi var.AMARTSÖR ise ybr ile rahatça kıyaslanır çok kaliteli bir amartsör malzemesi var.DİREKSİYON birazdaha sportif bir sürüş sağlıyor.2008 modelle alakası fazla yok bazılırıyla.çünkü benim motosikletim 2011 trafik çıkışlı olduğundan 2009 ve2010 ikibinsekizden farlı motor kısımları.GÖSTERGE YBR DEN KATKATKAT KAT güzel.fotolarını bir haftaya koycam.2010 model göstergesi çok farklı km telli ve renkli güzel bir taasarımı var.Aslında diyebilirsiniz sen reklamcımıısn diye ama ben birkaç motosiklet denedim ve kanuniye bukadar yüklenilmesi vicdanımı rahatsız etti.eğer kanuniden gerçekten bukadar adi ise ben amasyadayım gelenlere motoru rahatça tanıtırım.185kiloyu rahatça taşıyıp yol alıyor.ama lastikleri hiç hoşuma gitmedi özellikle ön.ama arkalastik ybrdeen birazdaha kalıngibi.benim motosikletim siyah renkli ve çok hoş duruyor diğerlerine nazaran.PARÇA KALİTESİhakkında konuştuklarımı ben biizzat kendim sanayide kendim gördüm.MOTOR HAKKINDA SIKINTISI OLAN VEYA ÖERENMEK İSTEDĞİNİZ BİRŞEYDE YARDIMCI OLURUM.

Arkadaşlar geçenlerde motorumun sübab ayarlarına baktırdım adam depoyu söktü anca öyle kapağı çıkarabildi Bu motoru yapanlar düşünmemişmi sübab ayarı diye bişey var onu yapmak için depoyu söktürmeyelim diye
    Sizde sübab ayarı yaptırdınızmı hiç sizinkindede depo vs söküldümü Saygılarımla...
    slm arkadaşlar arkadaşında bahsettiği olay benimde başıma geldi 2500km bakımına gittiğimde servisteki eleman sübab ayarı yapmak için silindir üst kapağını sökmek istedi fakat başaramadı sağa çevirdi sola çevirdi olmadı.Ben biraz şanslıyım depoyu sökmedide silindiri şaseye bağlayan üstteki iki askıyı sökerek çıkarabildi kapağı halbuki kanuniyi tasarlayanlar heralde o kadar önemli bir noktayı unutmuş olamazlar ürün kaliteli ama servislerin bilgisi görüldüğü gibi yetersiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 ----------

benim motorda bu 6000 km falan 3 ay içinde genelde uzun yol gittim.günlük olmasa bile iki günde bir ilçeden il merkezine gidip geliyorum gidiş geliş 70 km gibi yapıyorum.Şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.

Nazar degmesin.maaşallah.Fotolar on numara ve imrendiriyor.Her ne kadar kanuni hakkında kesin düşüncelerim olsada windy-s bana göz kırpan modellerden biri.Arka lastiginiz dikkatimi çekti :orjinal ebatda mı?Çok etli geldi gözüme.

evt arka lastik orjinal lastiği tenghui marka 3.25 ebatında olması lazım kalın duruyor

merhaba arkadaşlar birşey söylemek istiyorum şimdi benim motorun göstergeleri bozuldu sanıyordum. depo tam boşken bile şu kırmızı yerin üstünde gösteriyor benzini. ama servise götürdüm, baktık bozuk değil dediler. (ki benzin ibresi giderken sallanıyor.) neyse depo neredeyse boştu motorun. 10 liralık koydum bişey olmadı bi 10 liralık daha koydum ilk çizginin biraz üstüne geldi. yani bu normalmi. eskiden 10 liralık koyardım direk ilk çizginin üzerine gelirdi. birde sizin benzin ibresi sallanıyormu giderken ?

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hemen söyliyim, kontağı açtığında depo göstergesi birden yukarı kalkıyorsa BOZUKTUR! zaten sallanmasından da belli. bu arada diğer göstergeler de bozulacaktır benden söylemesi! benim motorum 22000 km yi 6 ayda geçti, yarın 4. gösterge takılacak(garantiden)
    112ciyiz

BiLaL_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SuperKing 110-2 [ cup ] Çan Çin Çon =)
    belki yalnış anlaşılıcak ama tek kelime ile TIRT ( Kendi görüşüm ) Kendi Çinli CUP umdan bile daha fazla zevk aldığımı söyleyebilirim seri olabilir ama AŞIRI HANTAL seriliğini biraz toparlıyor ama bana göre değil..
    Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com

Motosikleti
    Kanuni Windy
    Arkadaşlarr 4-5 gün içinde bi motorsiklet alacam Kesin.2000-2500 arası Sizcee ne almalıyım.Windy s yi yeni gördüm hiç kullanmak nasip olmadı.Benzin kesicisi filan var galiba bilgilendirirseniz sevinirim.
    Breton la Windy S arasında kaldım.Hız olarak her bi şeyini yazarmısnız.burda hangisi hoşma giderse onu olacam.Kolay gelsin..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler