karbüratör temizleyici katkı alın temizletmeden önce ben kullandım biraz yokuşlarda çekmiyordu canavar oldu
karbüratör temizleyici katkı alın temizletmeden önce ben kullandım biraz yokuşlarda çekmiyordu canavar oldu
Arkadaşlar ön fren alt merkezinin fiyatını bilen var mı?? disk hariç Atölye - Teknik servis bölümüne konu açmıştım ama cevap bulamadım sizlerden bilen varsa bi yardım etsin
Walla kardeşim şuana kadar hiç stop etmedi işe yaradı gibi ama biraz daha bineyim ozaman daha belli olur
Sana bi sorum olacak senin motosiklette kalkış yaparken( debriyajı bırakırken) sonuna doğru motor kendini ileri doğru biraz atıyomu. sanki biraz hızlı bırakmış gibi debriyajı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 ----------
Bazıları diyo öyle yapacağınıza güzelce temizletin çünkü pek işe yaramıyo diyolar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------
Hiç haberim yok araştırmak lazım. hayırdırr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------
Arkadaşlar yazın bu sıcaklarda motosikletinizde hangi marka ve numara yağ kullanıyorsunuz ve memnunmusunuzz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
Ben castrol 20 40 kullanıyorum vites geçişleri filan fena deil ama burdaki servisler 15 50 veya 20 50 kullan diyolarr
Bazıları diyo öyle yapacağınıza güzelce temizletin çünkü pek işe yaramıyo diyolar
Denemekten zarar gelmez burda karbüratörü temizleme açma sökme ayar vs..derken 30-40 lira istiyorlar. 5-10 liralık bir katkı bence denenmeli ha yine bir ise yaramıyorsa o zaman malesef sökülecek
Benim diskin oradan taş aldı ve bozdu alt fren merkezi komple hasarlıymış yenisi alınması gerekiyormuş..
İnş. fazla bişey tutmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 ----------
Hangi marka yağ ve kaç numara kullanıyorsun
Birde senin motorda , kalkış yaparken debriyajın sonuna doğru biraz ileri atılma oluyomu
arkadaşlar 2010 wındys kullanıcısıyım müthiş vibrasyon var 100 km yol yapıyorsun indiğinde dötün başın ayrı titriyor saatlerce titrek geziyorsun, müthiş bir denge problemi var, şehir içi kullanım için ideal yakıtıda baya uygun tüm viteslerde sürekli dipgaz git 0.10 kuruş
evet yazın kullanıyorum 1000 1500 km de bir değiştiriyorum en azından yağı
Sibop ayarı yaptırmadım.. sizede kazsız sürüşler...yağdan mıdır bilmem ama vitesleri değiştirmekte bazen zorlanıyorum... geçişler çok sert oluyor..
dostum burada tasarımdan bahsetmiyoruz lastikleri ihtiyaçtan değiştirdim 16000km oldu 4 ayda. Lastiğin sırtı düzleşmişti.
Yorumun için yine de teşekkür ederim
112ciyiz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)