Çarşamba sabahı depoyu fulleyip ispartadan çıkıyorum. Bakalım 200km'de ne kadar yakacak? 30Tl yi geçerse kanuni nin benden çekeceği var...
Çarşamba sabahı depoyu fulleyip ispartadan çıkıyorum. Bakalım 200km'de ne kadar yakacak? 30Tl yi geçerse kanuni nin benden çekeceği var...
merhaba kardeşim bende yeni windy s aldım 30 tl lik benzin koydum. şu an 135 kmde ama yedeğe bile düşmedi.toplam 7 litre ediyor. 2.5 litre yedek ise 4.5 litre kalır.fabrika verilerine göre 2.7 litre 100 km de buna göre benim motor 4.5 litreyle 160 km gitmesi lazım ki gideceğine eminim daha yedeğe düşmedi.düşünce sana net rakam veririm.ama sen servise bir danış büyük ihtimal siboblarda bir sorun var.yada hava ayarlarını bir kontrol ettir.iyi günler.
TEKNİSYEN arkadaşım sen de bir dene bakalım, sabah depoyu fulleyip bakcm, antalya'ya kadar ne kadar yakacak, yakıt fişleriyle beraber servise gitcm başka çözüm kalmadı...
inşaallah problem yoktur
mrb arkadaşlar bence yanlış hesap yapıyorsunuz , tl hesabı yerine litre hesabı yaparsanız daha net sonuçlar elde edersiniz. mesela benim motor 100 km de 3 litre benzin yakıyor bizzat ben kendim ölçtüm yakıtı tamamen bitirdikten sonra 3 litre koydum tam 99 km yol yaptım tabi bu kullanmaya görede degişir. düz rampa vs.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
[QUOTE=HaMMeT;2031938]mrb arkadaşlar bence yanlış hesap yapıyorsunuz , tl hesabı yerine litre hesabı yaparsanız daha net sonuçlar elde edersiniz. mesela benim motor 100 km de 3 litre benzin yakıyor bizzat ben kendim ölçtüm yakıtı tamamen bitirdikten sonra 3 litre koydum tam 99 km yol yaptım tabi bu kullanmaya görede degişir. düz rampa vs.[/QUO
bende denedim.2.6 litreyle 85 km gitti. fabrika verilerine göre 100 km de 2.8 tüketim yazmışlar.yani normal değerlerde.aldığım benzinin litresi 3750 idi.km de 117 kuruş yakıyor.(şehir içi)
Arkadaşlar Antalya yolculuğu bitti!
Gidişte 5 Dk Dip Gaz gittim, Ortalama 95km/h mesafe 158 km 16TL (100kmde2,68Lt)
Manavgat dönüşünde, Ortalama95 km/h NET 200 km'de 20TL (100kmde2,67Lt)
motoru inceledim güzel bence görüntüsü okadarda kötü değil ve en şaşırtıcı olan adam bi depoyla 500 km gdersin dedi inanmadım :D
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
vıbrasyon olayı nasıl arkdaslar oncekı sayfaları okumadım kusura bakmayın
Vibrasyon olmadığı için bu motoru tercih ettim ve Çok memnunum. Durmadan 200 km gittim, hiç yolculuk yapmamış gibiydim...
Bende de windy s var 2200 km de. Agresif kullanımda ortalama 100 km 3.3lt civarı yakıyo . Ama motor uzun yolda filan sıkmıyo zewkli yanlız benim motor 100 km hızı rahat görüyo 110 km biraz zorluyo yani 100-110 arası bi hızı var saygılar ...Kazasız sürüşler)))
Arkadaşlar 2. el ybr 2500 tl civarı yoksa kanuni windy s 125 mi hangisini tercih ederdiniz??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)