Abi yamaha bu tasarım ısınden anlıyor yaa Bunu r6 da goruyoruyz r1 de de yzf 125r da da harıka ya
Abi yamaha bu tasarım ısınden anlıyor yaa Bunu r6 da goruyoruyz r1 de de yzf 125r da da harıka ya
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
yine bit kadar anlaşılan!
öyle girinti çıkıntıyla olmuyor, bakalım performansı nasılmış?
2T motorlar pekçok bölgede yasaklandı, muhtemelen 2T değildir.
bu durumda bu segmentte boyut itibariyle şimdiden sınıfta kaldığına göre en az bi Super8 yada Agility gibi performansı olmalı hatta dahada iyi olmalıki iddialı olsun!
(bkz. Runner)
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
bu nasıl bir evrimdir ciddi bir tasarım değişimi var ;) benden tam not
Bu foto bende çok uzun zamandır var. Fakat bunu konsept çalışmaları altında yaptıklarını düşünüyordum. Emin misiniz bunun seri üretime geçeceğine ? Hiç sanmıyorum ama geçse talep görür.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
ilk bw's 50cc idi kasa hafifliği nedeniyle yurt dışında çok tutuldu youtube da en çok bu motorun stunt vidyosu var..
daha sonra bw's 100cc olarak hepimizin bildiği kasayla bi çoğumuzun hala kullandığı motor olarak yerini korudu..
son segmentin hala teknik verilerine ulasamadım..
ama yukarıdaki 2 modelin arasında makyajlanmış olarak piyasaya sürülmüş olanı var..
ayrıca sarı motor tip olarak 90 lı yıllarda üretilmiştir, resimde gördüğünüz sarı motor 2008 modeldir..
Harika Olmuş...ç Yine Adından çok Bahsettirecek Yeni şekliyle....
bence güzel olmamış eskiside güzel değildi buda zevk meselesi
bw's muhabbetine burdan devam edelim baskasının topicini mesgul etmeyelim..
bu motoru al sen bin sonra çocuğun binsin evladiyelik olduğu kesin
eğer aynı sağlamlıkta olursa çok tutulur tip hiç önemli değil bence
aynı sekılde motoramı sahıp kı bu 4 zamanlı mı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
umarım hala 2 zamanlıdır imzam her şeyi söylüyo zaten
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Türkiyeye bir gelse hemen alırım :D sonra bir mod çektimmi fıstık gibi makina olur :D
Yamahaşk 😍
Konsept araçlar smokinlerini giymiş beyler gibi veya tuvaletini giymiş bayanlar gibidir.
Smokin de tuvalet de davetlerde,özel günlerde giyildiği gibi, konsept araçlarda fuarlarda karşımıza iyi giyinimli bir şekilde çıkarlar.
Uzatmayalım;
Esas halini görmek lazım yeni BWS'nin. Bu hali marjinal ve hoş ama.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
4 ZAMANLI 125 CC SU SOĞUTMALI ENJEKSİYONLU TAİWAN İNGİLTERE vb. GİBİ ÜLKELERDE 3500$ DAN SATILMAYA BAŞLANDI www.bwsfi.com
YAMAHA BWS Fİ 125
Yamahaşk 😍
bu başlığı epeydir görüyorum ama hersefernde de efsane BMW yenilendi die okuyorum girmeden öncede f650 falan hayal ediyodum :D
neyse buda cok güzel olmuş
BWS efsanedir zaten arkadaslar işaallah eskisi kadar cok yakmaz :D:D
eskisini alırım bunuda yanında bedava verırlerse niye almıyım
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)