Merhabalar
Bende de vtx 1300s var. Bu motorda yüksek gidon nasıl gider arkadaşlar. Varmı hiç deneyen değiştireyim diyorum.
Merhabalar
Bende de vtx 1300s var. Bu motorda yüksek gidon nasıl gider arkadaşlar. Varmı hiç deneyen değiştireyim diyorum.
selam bana sorarsan orjinallığını hiç bozma
abi süper alet ya :D
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
Sağol kardeşim.
istanbuldamı ikamet ediyorsunuz selamlar
önemli olan senin boyun ve motosikletinle uyumun. Benim boyum 1.87 ve bu aletin orijinal gidon yüksekliği alçak geliyor. Henüz değiştirme girişiminde bulunmadım ama biraz yükseltme ihtiyacı var. Tabi değiştirirken bir sürü yeni masraf ve uğraş gerektirecek. Örneğin tüm kablo ve telleri (fren hortumu ve debriyaj teli) değiştirmek (uzatmak) gerekli. Ama uzun boylu birisi için sürekli gidona çökmek bir müddet sonra avuç içlerinde sızlama meydana getiriyor.
görüşmek üzere...
www.gezginayaklar.com
Bende showchrome'un pull-back yukselticileri var. Gidonu biraz yukseltip, biraz da arkaya dogru cekiyor. Kablolari da degistirmeme gerek kalmadi. Ben baya memnunum. Cok rahat ettim. Taktiktan sonra motor sanki kuculdu, shadow 600 gibi oldu Bu basligin 2. sayfasinda benim motorumun resimleri var. Oradan bakabilirsin....
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
arkadaşlar gerçektende güzel bir makina fakak geçtiğimiz günlerde vtx 1800 gördüm olduğum yerde kaldım tank geliyor sandım muhteşemdi izlemesi bile güzeldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------
bu arada gördüğüm semt nişantaşı
www.gezginayaklar.com
www.gezginayaklar.com
Selam arkadaşlar uzun yıllardan sonra konuyu hortlatmak için yazıyorum. Bende Honda vtx 1300 sahibiyim toplaşalım burda hem aktivite olur hem bilgi paylaşımı hemde toplantı düzenleriz ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)