Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2013, 15:45
Caddebostan'da Redbull etkinliği var, sana da uyarsa hem köpeğini falan gezdirirsin yine hem de müsait bir yer. Ya da o tarafta alternatif bilmediğim için önerin varsa uyar tabii
Reklamlar
-
24 Mayıs 2013, 21:13
yan sepet bile olsa sığmaz benim oğlan neyse yarın netleştirelim.
-
25 Mayıs 2013, 18:40
Naber abi, nasıl yapalım yarın?
-
25 Mayıs 2013, 20:48
11-12 gibi işim netleşir ona göre konuşalım
-
25 Mayıs 2013, 23:25
Okeyyy, ben karşıda olacağım zaten Redbull için. Sorun yok.
-
26 Mayıs 2013, 12:48
ben hala işyerindeyim
-
26 Mayıs 2013, 20:15
bulusma durumu var ise katilabilirim yeni musait olabildim
-
26 Mayıs 2013, 21:47
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Bende katılabilirim izinli olursam gezi günü....dragstara aşık oldum bir hafta oldu daha ama vallahi uyuyamıyorum hep aklımda
Bu arada elinde satılık aksesuar olan varsa görüşebilirim...
-
27 Mayıs 2013, 13:26
Merhabalar Yamaha Dragstar xvs 650 sport sahibi oldum.8-10 yıllık hayalimdi.Allah herkese nasip etsin çok güzel bir motor.tekerleriniz kazasız belasız dönsün.Saygılar....
-
27 Mayıs 2013, 13:29
Dostlar merhaba.
Bildiğiniz, tanıdığınız satılık fazla hırpalanmamış - zorlanmamış Dragstar 650 varmıdır?
İstanbul tarafları olursa çok makbule geçer..?
-
27 Mayıs 2013, 15:30
draggy adlı üyeden alıntı
ben hala işyerindeyim
Sağlık olsun be yaa O gün caddede telefonlar falan kilit oldu zaten. Gelseydin de ulaşamayabilirdik, denk geldi. Bir dahaki sefere artık, kalabalık yaparız hem
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Sen bayağı geç kaldın yaw
Rainmantocry adlı üyeden alıntı
Bende katılabilirim izinli olursam gezi günü....dragstara aşık oldum bir hafta oldu daha ama vallahi uyuyamıyorum hep aklımda
Bu arada elinde satılık aksesuar olan varsa görüşebilirim...
Sanki bizim Draggy'le planladığımızın dışında bir buluşma varmış gibi oldu böyle Organize eden çıksa ne güzel olur bir de
ucbey adlı üyeden alıntı
Merhabalar Yamaha Dragstar xvs 650 sport sahibi oldum.8-10 yıllık hayalimdi.Allah herkese nasip etsin çok güzel bir motor.tekerleriniz kazasız belasız dönsün.Saygılar....
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan.
-
27 Mayıs 2013, 18:25
dragistan adlı üyeden alıntı
Sağlık olsun be yaa
O gün caddede telefonlar falan kilit oldu zaten. Gelseydin de ulaşamayabilirdik, denk geldi. Bir dahaki sefere artık, kalabalık yaparız hem
Sen bayağı geç kaldın yaw
Sanki bizim Draggy'le planladığımızın dışında bir buluşma varmış gibi oldu böyle
Organize eden çıksa ne güzel olur bir de
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan.
Sorma saat 3 te çıkabildim işyerinden :(
ucbey adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Dostlar merhaba.
Bildiğiniz, tanıdığınız satılık fazla hırpalanmamış - zorlanmamış Dragstar 650 varmıdır?
İstanbul tarafları olursa çok makbule geçer..?
Takip etmen lazım hocam, sahibinden dışında satan olabiliyor..
Alüminyum üzeri krom kaplama hayalim suya düştü, bir usta ile görüştüm sağlıklı olmaz 1 sene ömrü olur atar dedi. Şu an kromsuz sadece alt çatallar, jant göbekleri, şaft ve manet kütükleri kaldı, diğer her yeri kromla değiştirttim. Polisaj yaptır dedi usta, elim yatkın kendim yapacağım, ilk önce yedek manet kütüğüm var onun için su zımparası aldım 200 den 1000 nuamraya kadar. Güzel olursa paylaşacağım forumda.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
27 Mayıs 2013, 18:42
Peki dostlar, 2003-2006 arası, şöyle 30.000km'ye kadar fazla yorulmamış bir DS 650'nin gerçek ederi nedir? Kazasız - temiz olduğunu varsayarsak? Bir fiyat aralığı verilebilir mi?
-
27 Mayıs 2013, 21:52
draggy adlı üyeden alıntı
Alüminyum üzeri krom kaplama hayalim suya düştü, bir usta ile görüştüm sağlıklı olmaz 1 sene ömrü olur atar dedi. Şu an kromsuz sadece alt çatallar, jant göbekleri, şaft ve manet kütükleri kaldı, diğer her yeri kromla değiştirttim. Polisaj yaptır dedi usta, elim yatkın kendim yapacağım, ilk önce yedek manet kütüğüm var onun için su zımparası aldım 200 den 1000 nuamraya kadar. Güzel olursa paylaşacağım forumda.
Senin karakız'a başka bir isim bulmak gerekecek desene
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Ben bu sene Şubat'ta 2004'ü 22000'de aksesuarlı ve temiz bir şekilde 13'e aldım
-
27 Mayıs 2013, 22:40
Zts için 422 tl istediler bir başka yer 651 tl istedi cok fazla değilmi bu fiyatlar
-
28 Mayıs 2013, 15:55
Selam üstadlar, müridler. önümüzdeki hafta başı itibariyle bir sıkıntı olmazsa Honda Shadow VT750 c4 motoruma kavuşuyorum hayırlısıyla. Önceden dragstar düşünüyordum fakat ebatlar, piyasadaki motorların durumu ve dedikodular nedeniyle gönlüm shadowa kaydı. neyseki motor kardeşliği markalarla sınırlı değil hepinizden gelen bilgiler benim için değerli ve bilgilendirici oldu hepinize teşekkür ederim. yakın zamanda yapılan organizasyonlara, toplu sürüşlere de katılmayı iple çekiyorum. konu takibimde. buradan güncellerseniz seve seve sizlere katılırım. ayrıca shadow hakkında yorumunuz, bilginiz varsa esirgemeyiniz
-
28 Mayıs 2013, 16:04
mikail_6 adlı üyeden alıntı
Selam üstadlar, müridler. önümüzdeki hafta başı itibariyle bir sıkıntı olmazsa Honda Shadow VT750 c4 motoruma kavuşuyorum hayırlısıyla. Önceden dragstar düşünüyordum fakat ebatlar, piyasadaki motorların durumu ve dedikodular nedeniyle gönlüm shadowa kaydı. neyseki motor kardeşliği markalarla sınırlı değil
hepinizden gelen bilgiler benim için değerli ve bilgilendirici oldu hepinize teşekkür ederim. yakın zamanda yapılan organizasyonlara, toplu sürüşlere de katılmayı iple çekiyorum. konu takibimde. buradan güncellerseniz seve seve sizlere katılırım. ayrıca shadow hakkında yorumunuz, bilginiz varsa esirgemeyiniz
Hayırlı olsun
Rainmantocry adlı üyeden alıntı
Zts için 422 tl istediler bir başka yer 651 tl istedi cok fazla değilmi bu fiyatlar
ZTS ne hocam?
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
28 Mayıs 2013, 17:14
draggy hocam teşekkür ederim
-
28 Mayıs 2013, 19:00
mikail_6 adlı üyeden alıntı
Selam üstadlar, müridler. önümüzdeki hafta başı itibariyle bir sıkıntı olmazsa Honda Shadow VT750 c4 motoruma kavuşuyorum hayırlısıyla. Önceden dragstar düşünüyordum fakat ebatlar, piyasadaki motorların durumu ve dedikodular nedeniyle gönlüm shadowa kaydı. neyseki motor kardeşliği markalarla sınırlı değil
hepinizden gelen bilgiler benim için değerli ve bilgilendirici oldu hepinize teşekkür ederim. yakın zamanda yapılan organizasyonlara, toplu sürüşlere de katılmayı iple çekiyorum. konu takibimde. buradan güncellerseniz seve seve sizlere katılırım. ayrıca shadow hakkında yorumunuz, bilginiz varsa esirgemeyiniz
İyi günlerde kullan, grubu takibe devam Ben de ilk başlarda aynı muallakta kalmıştım ama ben senin tersine DS yönünde karar kıldım. Mesela sen de neden Shadow'u seçtiğine dair fikirlerini paylaşırsan bence faydalı olur.
-
29 Mayıs 2013, 14:48
Yeni alan arkadaşlar haıyırlı olsun motorlarınız...
Bu hafta sonu için bir gezi /tanışma planı olma şansı?
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler