Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    jasonn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha v-star. 650 classic ��
    Çok saol draggy soğuk havalar biraz baş ağırtıyo ama geçen akü bitince vurdururken hem motor vites te 2 de .hem jikle açık hemde tekrar stop etmesin diye viteste ve jikle açıkken gaz vermiştim ordan boğuldu galiba.

Bir de bir sorum daha olucak

Bu soğuk havalar için hangi yamalube ? 2 storke 4 stroke? Kaç ayar yağ kullanıyım. Hava şartları sabah 5 ile 3 derece arası en az 2 ay daha böyle gider diyolar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    2 stroke iki zamanlı motorlor için kesinlikle kullanma.

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Arkadaşlar selam , malum kış ayları geldi motorlarımızın ufak tefek eksiklerini giderme zamanı ...

Motorum 2005 dragstar 650 ve birtakım parçalara ihtiyacım var , eger elinde bulunan varsa iletisime geçebiliriz .

Gerekli olabilecek parçalar :

1.debriyaj seti veya balatalar ve yaylar
    2.egzos susturucuları
    3.arka balata

fatih53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    01' Yamaha XVS650 Dragstar Custom
    Arkadaşlar merhaba benim 2001 model xvs650 custom dragstarım var bana silindirlerin üzerindeki kromajlı plastik parçalardan lazım ön ve arka silindir içinde bunu bulabileceğim bir parçacı biliyor musunuz yada elinde parça olarak satılan bir dragstar var ise ondan da alabilirim. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Motosikleti
    Dragstar 650
    faceden yazıştık

onx09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xvs 650 dragstar classic
    Devrim abi lastik tavsiyen nedir

Motosikleti
    Elektirik sisteminde bi olay var ya benim.geceleyin gaz verdikçe ışıklar güçleniyo.sonra bi azalıyo.hız göstergesindeki ışık falan azalıyo çoğalıuo akü den midir ? Yoksa başka bi elektiriksel problem olabilir mi.

Yesiam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD sporster
    selamlar
    13 bin tl bütçem var ve malum sitedeki fiyatlar belli.
    oyüzden buraya yazıyorum
    siyah renk sport yada classic temiz dragstar arıyorum.
    5453458335 telefon numaram.
    saygılar sevgiler

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı onx09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Devrim abi lastik tavsiyen nedir
    bridgestone

Alıntı jasonn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elektirik sisteminde bi olay var ya benim.geceleyin gaz verdikçe ışıklar güçleniyo.sonra bi azalıyo.hız göstergesindeki ışık falan azalıyo çoğalıuo akü den midir ? Yoksa başka bi elektiriksel problem olabilir mi.
    akü bitikse yapar
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    Anahatarı kontakta unutmuşum akü full bitmiş.şarj bile olmuyo değiştiricem artık zaten habire sıkıntı yapıyodu.ama dün vurdurmayı denedim 2 ye taktım itiyom itiyom gitmiyo debriyağı çekmeme rağmen inş mahvetmedik vites kutusunu aküyü değişince anlaşılacak artık

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bridgestone
    Michlein lastiklere göre bridgrestone istanbul yollarında dahamı iyidir? Aslında chopper makineler noktasında tavsiyeniz ne olurdu?Misal SS motorlarda pirelli tavsiye edilir,chopper için en iyisi istanbul şartlarında hangisi olmalıdır?
    Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
    Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
    Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye

Motosikleti
    Dragstar 650
    Klansmanları farklı, adamlar 6.000 de bir lastik değiştiriyor

endlessdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar xvs 250 , suzuki ls 650
    Arkadaşlar selam. 650 sayfasına yazmam ne kadar sonuç verir bilmiyorum ama ben yine de yardımınız olur diye beklentideyim. Elimde olan xvs 250 motorumun arka silindirin de ki egzantrik ( kam ) milin de sıkıntı var , yani milin tepesinde ki burç dönerken takılma yapıyor ve bu da silindir de vuruntuya sebep oluyor. Bu mili bir şekilde açıp temizlemek yada kafasında ki burcu bir şekilde açmak mümkün mu? Bir diğer seçenek ise elin de aynı kam milinden yada nerden bulabileceğimle alakalı fikri olan ( yamaha serviste pahalı ) yada buna benzer olan miller takmak mantıklı mı?

Motosikleti
    Ben mişlen kullanıyorum.memnunum. Öncede bristpne vardı.

2 si ile de yağmurlu havada sürdüm hiç sotun yaşamadım. Beyaz çizgiler hariç.çok tehlikeliler

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı endlessdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam. 650 sayfasına yazmam ne kadar sonuç verir bilmiyorum ama ben yine de yardımınız olur diye beklentideyim. Elimde olan xvs 250 motorumun arka silindirin de ki egzantrik ( kam ) milin de sıkıntı var , yani milin tepesinde ki burç dönerken takılma yapıyor ve bu da silindir de vuruntuya sebep oluyor. Bu mili bir şekilde açıp temizlemek yada kafasında ki burcu bir şekilde açmak mümkün mu? Bir diğer seçenek ise elin de aynı kam milinden yada nerden bulabileceğimle alakalı fikri olan ( yamaha serviste pahalı ) yada buna benzer olan miller takmak mantıklı mı?
    motor inecek onun için virago 250 ile aynı motor diye biliyorum. boats.net ten çok uyguna alabilirsin parçalarını Türkiye ye de gönderiyorlar.
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C
    Abiler haftada 2 3 kez girer bakarım foruma bizim motorla ilgili yeni birşey var mı diye Motoru alalı 2 ay oldu çok memnunum ama ankarada malum sezon kapandı sadece hafta sonu 2 3 saat binebiliyorum Yerler buz oluyr :D

Size sorum garajım yok ve kapıda güvenlikli yerde brandası örtülü yerde duruyor . 1 Hafta çalışmadan durdu tek marşta aldı sorun yok . Soğukta karda öyle dursa sorun olur mu acaba ? Akü dursun haftada bir ÇAlıştırıym mı yoksa söküyüm mü :D

Cümleten iyi akşamlar

Motosikleti
    Dragstar 650
    Ben çalıştırıyorum 2-3 haftada bir olduğu yerde. Ama kapalı garajım var, açık hava da su kar gelmemesine, branda içinde buhar olmamasına dikkat et. Hiç kullanmayacaksan aküyü sök, boşuna ömürden yemesin..
    Bhll06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben çalıştırıyorum 2-3 haftada bir olduğu yerde. Ama kapalı garajım var, açık hava da su kar gelmemesine, branda içinde buhar olmamasına dikkat et. Hiç kullanmayacaksan aküyü sök, boşuna ömürden yemesin..
    Branda içine buhar için birşey örtmeme gerek var mı sence abi ? Bide 2005 model benimki aküyü sökünce beyinde falan sıfırlama gibi bi durum olmas herlde dimi :D Sadece lastikler biraz ıslanır o kadar o sorun yaparmı bilmiyorum :(

Motosikleti
    Dragstar 650
    benim de 2005 model 2007 çıkışlı
    Bhll06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yakında bi yağ değişimi yapıcam netten yamalube siparişi vericem fakat hangi yağ kullanma kılavuzunda soğuk havalar için 10w30 sıcaklar için 20w30 diyo. 10w30 mu alsam 10w40 mı?

Şu da şemalı yağ göstergesi ;

http://hizliresim.com/XLvOg7

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler