bir depo ile rezerve geçmeden 280-300 km gidiyorum
bir depo ile rezerve geçmeden 280-300 km gidiyorum
Arkadaşlar aranızda sibop ayarı yaptıran var mı?
Varsa kaç sentil yaptırdınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Draggy kardeş benim canavar 250 km kadar gidebiliyor.
bujiler yeni, yağ,filitreler yeni,lastik yeni,sadece sibop ayarı bozuk onuda yarın yaptıracağım bakalım ne olacak
150 mil yapabiliyorjum ben 260 km ye falan denk geliyo her 3 günde bi alıyorum benzin.yalnız havalar acayıp soğudu donuyorum burda
Önümüzdeki haftada bi yağ değişimi ve şaft yağ değişimi düşünüyorum inş gülmezler gidince aslında kendimde yaparım ama bi de baktırmak istiyorum ne yi var neyi yok önceki adam çok yağ koymuş zaten.
Bir de soğukta motorun marş alması biraz zaman alıyo normal mi . ? Jikleyi açıyorum bi 5-6 kere bazen daha fazla marş basıyo sonra çalışıyo .motor ısındıktan sonra sıkınyı yok.
Bir de jikleyi ne kadar açık tutmak gerekli? Çokta boğmuyayım karbüratörü
motor ısınana kadar açık kalacak jikle, bi de jikle açıkken en fazla 2. marşta alması lazım, o kadar soğuk muki bulunduğun yer
15 dereceye kadar düşüyo şu an daha düşücek diyolar çöldeyim hala soğuk ya. hep jikle ile çalıştıyorum ama en az 5-6 kere bi deniyo ateşlemeyi bazen almıyo bi bırakıyorum sonra tekrar marşlıyorum alıyo.her seferinde alıyo ama uğraştırıyo baya. Motor sıcakken hiç sıkıntı yok ilkinde alıyo.
Bi de şimdi boştayken sağdaki kırmızı düğmeyi aşağı indirip marşlıyoruz dimi yanlış bilmiyorum debriyağa falan basmıyoruz?
DRAGGY Kardeş...Daha önceki mesajımda sibop ayarının kaç sentil yapıldığını sormuştum cevap alamadım.Bu gün ustama gittim ayarları yaptılar.10,15 sentil .kontroller sonunda emme manifoltların çatladığını gördük hemen değişmesi gerekmiyor ama (rolenti ayarında değişkenlik yok)ben titiz bir binici olmamdan kaynaklı değiştirmek istiyorum.Araştırınca çiftinin 600 tl bir rakam olduğunu gördüm.Bunu daha ucuza alacağımız bir var mı?Yada buradaki kardeşler bu sorunu yaşayan varmı çözüm öneriniz nedir?
Teşekkür ederim.
usta değilim ki hocam nereden bileyim sentil ayarını
manifoldlar 2 si 50 dolar 30 dolar nakliye bile tutsa 250 yi geçmez, 600 diyen arkadaş fena uçmuş!!!
http://www.boats.net/parts/search/Ya...AKE/parts.html
Çok teşekkür ederim DRAGGY Kardeşim.
Manifot fiyatı konusunda; Yan sanayi manifolt 150 ile 250 arasında.
Orjinal manifoltun çifti 610 tl.
Arkadaşlar eğer motorunuz rolenti ayarı tutmuyorsa manifoltunuz çatlamış ve hava alıyor değişmesi gerek bilginize.
yan sanayi değil orjinal alın, çifti 50 dolardır..
merhaba,
Kafamı kurcalayan bir konuyu sizlere sormak istiyorum. Bu K&n hava filtresini alıp dragstar 650 ye takan, kullanan var mı? Performans a etkisi olur mu? Motorun ömrünü azaltır mı? Yani 250 TL vermeye değer mi ? Teşekkür ederim.
DRAGGY Kardeşim emme manifoltundan bahsediyoruz değil mi?
Eğer 50 dolar diyorsan bana adresi verirsen çok sevinirim.
Burda malZeme ucuzda işçilik pahalı.meksikalı motor tamirciside yok. Haha basit bi yağ değişime 60 dolar istiyolar.yooh artık
DRAGGY Kardeşim verdiğin adresten manifoltu sipariş verdim.
İnşallah gelir.
Çok teşekkür ederim.
Merhaba;
Bende tarz değiştirdiğim için 2006 Model 26500 Km de Kahverengi Krem Renkli Dragstar Classic 650 makinamı satıyorum. 18000 TL fiyat çıkmıştım ama sezon olmadığı için 17000 TL ye bırakabilirim. Hala makina almadıysanız görüşebiliriz. İstanbuldayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
Özel Mesaj Attım size
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2006-yamaha-dragstar-650-classic-acil-234362497/detay/
Arkadaşlar üsteki ilandaki motorumu tarz değişikliği ile satıyorum. İlanda 18000 TL diye belirledim ama sezonda olmadığımız için 17000 TL ye kadar vermeye hazırım. İlgilenen arkadaşların benimle irtibata geçmesini rica ederim.
Herkese merhaba 2005 siyah classic çamurluk arıyorum. Temiz olması gerekmektedir. Elinde bulunup kullanmayanlardan satın almak isterim. Teşekkür ederim.
Bu aralar başıma neler geldi ya 2 kaza atlattım.hatta 3 2 kere yolda benzimim bitti. Habire milleti arıyıp benzin istiyom.
Motoru aldığım adam yağı yeni değiştirdim demişti.yap değişimi yaptırdım.yağda simsiyah çıktı hiç kahrengi ile yoktu.tam süresinin gelmesini iyiki beklememişim.
Motorda lastikler bujiler bir de hava filtresini değiştirmen gerekli dediler. Pre oiled k&n hava filtresi alıcam.tekerler için ne alayım öneriniz var mı? Arka ve önde değişecek yaşadıgımda yerde kışın soğuk yağmurlu fakat kar buzlanma yok. 4 mevsimlik mişlen mi alsam diyorum paraya kıyıp?
Bir de debriyağ çok ilerde dediler son anlarını yaşıyo olabilir dediler gerçi ben alıştım ama sonu ne olur belli değil bakıcaz artık
Kazalarda da 2 benim hatam 1 şansızlık geçen yağmurda sürüyorım arka freni çok ani ve çok sıktım lastiklerde eski olunca arka dans etmeye başladı.iyi toparladım şükürkü hızkı değildim.
Diğerinde beklemem gerekirken yola atladım birden birine giriyodum ucuz yırttım.aslında çok sabırlıyımıdır 10 dk beklerim ama olunca oluyo işte.
Bir de sola dönüş yaparken gece karalıgında bi şeye çaptım koca ağır dragstarın ön kalktı neye çarptığımı bulamadım ama ön bi anda havalandı.tabi yine yavaştım kurtardım.
Allah herkese kazasjz belasız sürüşler versin .tekerimiz düz bassın
Vakit bu vakittir!
15 yıllık hasreti dindirmenin zamanıdır..
Tüm motosiklet.net ahalisine ve bu satırları okuyan herkese açık mektup;
15.000TL nakit ile yeni motorumu bekliyorum.
cagatay_karaca@hotmail.com
0532 565 92 57
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)