Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı jasonn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın görmeye gidicem açıkcası pek öyle anlamam yani.aslında bu bana araba alırlen başıma gelmişti. Arabayı aldım üstüne tonla masraf çıktı.rot balans yok sağ aks kırılmak üzere idi.frenler iptal. Hehe

İlan tam olarak şu ;

http://phoenix.craigslist.org/evl/mcy/5229590180.html

Denilenr göre herşey mükemmel.tabi o satanın demesi.yağı lastikler falan herşey çok iyi diyo. Bi ustaya göstermek iyi olurdu ama ben burda birine göstermeye kalksam motor kadar para öderim

Daha da kötüsü başka bilen biri de yok.ama teklif güzel herşeyi veriyo uygun fiyata hayırlısı diyelim benim tek kafama takılan kaç km de oldugu idi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:04 ----------

http://phoenix.craigslist.org/evl/mcy/5196175783.html

Birde şu var ama 30 bin mil yani 48 bin km de.azıcık daha ucuz diğerinden yalnız bu 2008 bi önceki 2004 tü
    Hocam ABD de isen çeksene bi stratliner altına yahu

Alıntı jasonn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim bi sorum olucak solda deponun altınada bi şey var o nedir şu an foto ekliyemicem ama çekilen bişi motoru aldığkm adam ilk böyle başlat dedi ama ne oldugunu meral ettim ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Bir vites daha farklı gibi benim gördüğüm modellerden vites düşürmek için de basıyosun yükseltmek içinde galiba onu tam olarak nası yapıyoruz? Bi yardım etseniz
    İlk motorsa üzer seni o dediği zımbırtı jikle, vites ise en alt birdir , onun üstü boştur ondan sonra üste çıktıkça 2-3 vites artar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jasonn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha v-star. 650 classic ��
    @draggy benmi yanlış gördüm dikkatli mii bakmadım bilmiyoeum ama sanki farklı bi aparat vardı 1 en altta 2 3-4/5

Boş 1 ile 2 nin arasında ama sanki indirmek için de yükseltek için de basıyosun gibi geldi bugun gidinxe görücem.evet ötekide jikle imiş.

Stratoliner Niye alamıyorum pahalı buna 2700 verdim ilk mesajdaki gri olanı aldkm bile.kask eldiven falanda verdi yalnız ben araba ile yanına gittiğim için 2 sini bir süremedim bu akşam arkadaş bırakıcak nası sürücem bilmiyorum ama sürücem başıma bişi gelmezse detayları yazarım bir de makinede vance and heinz pipe var sesi çok müthiş video çekip tanıtım yapmayı da düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:36 ----------

Yeni edit : makineyi kazasız belasız getirmeyi başardım 17 mil sürdüm 😂😂 yalnız viteslerde çok yanlış yapıyorum artı ilk kalkışı doğru düzgün yapamıyorum.

Bu bana neye mâl olur ? Debriyaj telimi yoksa vites kutusunu elimemi alırım?

Şimdi diyelim 2. Vitesdeyim 3 atarken gazı kesmem gerekiyo tam değil çok az da değil.o sıra baya bi zıplıyo öne atılıyo makine biraz alışmam lazım galiba . İnş bi yerinden yağ akma patlama yapmaz

Motosikleti
    Dragstar 650
    bi kursa git bence, debriyj kullanımına alışman lazım. abd de başlangıç motoru olabilir dragstar ama türkiye de önermiyorum. abd de trafik ve kurallara uyum açısından daha rahatsın.

Motosikleti
    17 mil geldim valla rahat geldim burda da deliler var ama insalar genelde yol isteyince veriyo bi fazla sıkıştırmıyolar .

şimdi evin arka kısmında kavrama noktasına zaman buldukça çalışıcam.hayllarim gerçek oldu.

1. Vitesi geçince çok iyi gidiyorum ama hiç durasım gelmiyo

Bir başka nokta benzin göstergesi yok acemiyim af buyurun ama onu nasıl hesaplıcaz.

Ayrıca zaman ayırıp cevap verdiğin için teşşekürler draggy

http://i.hizliresim.com/ZJgP1Z.jpg

http://i.hizliresim.com/gyzJL2.jpg

Motosikleti
    Dragstar 650
    benzin bitince rezerve alacaksın 25-30 mil götürür seni
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzin bitince rezerve alacaksın 25-30 mil götürür seni

Rezerve nasıl alıyoz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

http://youtu.be/9r5Y3GPp06g

Bu vance and heinz egzoz videom

Motosikleti
    Dragstar 650
    sol tarafta vana var, deponun hemen altında res yazan kısma getireceksin.
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    sol tarafta vana var, deponun hemen altında res yazan kısma getireceksin.
    Saolun hocam akşam bakıcam. Çok saolun yardım için

Mrb arkadaşlar iyi ki bu sayfa varmış iyi ki dragyy i tanimisiz yoksa dragstar alamazdim motoru tanıdıktan sonra kullanmaya başladıktan sonra bakıyorum da dragstar kadar 650 lık daha yakışıklı daha çekici chopper göremedim daha pahalı daha büyük cc olabilir ama bu makina on numara. Manavgattaki moto festivaline de katildim ama en güzeli benim dragstarim

Motosikleti
    Dragstar çok iyi ama bugun galiba bataryam öldü.ışıklar az yanıyodu sonra gittikçe sondü.bataryadır değil mi? Bir de şarj etme ve ya değiştirmeyi kendim yapabilirmiyim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:56 ----------

Arabadan jump yapsam çalışır mı?

Motosikleti
    Dragstar 650
    arabadan şarj etme, akü kolay sökülüyor. Akü şarj cihazın varsa ona bağla, ama akü ölmüşse yeni akü alacan, ABD desin Lityum batarya alabilirsin. Bir de akün şarj tutuyor ise yani ölmemişse başka bir sorun vardır demek, konjektor, sargı vb..

Motosikleti
    arabadan şarj etme, akü kolay sökülüyor. Akü şarj cihazın varsa ona bağla, ama akü ölmüşse yeni akü alacan, ABD desin Lityum batarya alabilirsin. Bir de akün şarj tutuyor ise yani ölmemişse başka bir sorun vardır demek, konjektor, sargı vb..
    Şöyle oluyor ;

http://i.hizliresim.com/n2GolN.jpg

http://i.hizliresim.com/1rn0EB.jpg

Resmen koca motorun pili bitti.söküp şarj ettirmeyi denicem bakıyolar burda. Bi şekilde sökerim ama geri takması sıkıntı

Motosikleti
    Dragstar 650
    sıkıntı etme çok basit sökmesi takması

Motosikleti
    Sökemedim fakat şarj aleti alıp şarj ettim thunder yine yollarda
    draggy bunu beğendi.

Motosikleti
    Bu alette nasıl vites atılmalı ? Toros tecrübem oldugu için motorın sesine göre atıyorum fakat doğru mu atıyorum yanlış mi emin değilim 5 e çok çabuk geliyp gibi misal 70 km deyken 5 e geçmiş oluyorum

Motosikleti
    Dragstar 650
    70 te 5 e geçmen doğal, 70 ten aşağı iniyorsan vites küçült, 70-80 üstü 5. vites için zaten

Motoru bağırtmaya başladıysan yanlış vitestesindir yükselt,
    Motor teklemeye başlıyormuş gibiyse, ssanki zıplaya zıplaya zor gidiyorsan da yanlış vitestesindir küçült.

Motosikleti
    70 te 5 e geçmen doğal, 70 ten aşağı iniyorsan vites küçült, 70-80 üstü 5. vites için zaten

Motoru bağırtmaya başladıysan yanlış vitestesindir yükselt,
    Motor teklemeye başlıyormuş gibiyse, ssanki zıplaya zıplaya zor gidiyorsan da yanlış vitestesindir küçült.

Tamam hocam o zaman aşağı yukarı doğru atıyorum vitesi ama bu gün teker kitlendi gibi oldu vites atarken.nasıl oldu anlamadkm böyle bi saniye kitlendi teker bi kayma sesi geldi acaba yanlışlıkla 2 vites birden mi çıktım yoksa gazı kesmeden vites mi attım anlayamadım.

2. Olarak haraket halindeyken vites bazen geçmiyo yani şöyle diyelim 4 te idim kırmızı ışık yandı bende 3-2 boşa indim yeterli hızım var süzülüyorum fakat sonra yeşil yandı bende haliyle hızımda yüksek oldugun için 2 ye takıp devam etmek istedim fakat normalden farklı bi ses çıkartarak böyle gacır gucur ediyo geçmiyo bazen.motorun viteste mi bişi var yoksa normal mi

Yada diyelim ki durdum durucam kırmızı ışıkta ama çok hafif hareketliyim o sırada yine yeşil yandı ama 2 ye atsan çok gelicek 1 e attım boştan. Ama baya zorluyo geçmiyo ilk seferde hoş olmuyan bi ses geliyo benim yaptıgım doğru motorda mı bişi var yoksa yüksek devirde o şekilde vites değiştirilmez mi?

Bu çok aklıma takıldı koca dragstarı bilgisizlik yüzünden patlatmıyım

Ve bu sadece 1 ve 2 de oluyo 3-4-5 güzel geçiyo

Motosikleti
    Dragstar 650
    Motoru sadece indiğinde boşa al, boşa geçirecem diye uğraşma tak 1 e ışıklarda el debriyajda bekle. Ayrıca 2. ve 3. viteste de kalkarsın ama balatayı boşuna yersin. ! de kalkmaya özen göster.

Garç gurç sesi, yağdan kaynaklı yamalube ile değiştir.

Motosikleti
    Motoru sadece indiğinde boşa al, boşa geçirecem diye uğraşma tak 1 e ışıklarda el debriyajda bekle. Ayrıca 2. ve 3. viteste de kalkarsın ama balatayı boşuna yersin. ! de kalkmaya özen göster.
    Garç gurç sesi, yağdan kaynaklı yamalube ile değiştir.
    Motoru kimden ögrendin derlerse draggydan ögrendim dicem benim bi sorum daha olucak motorda vites değiştirken öne çık yığılma oluyo özellike vites çıkarken. 2-3 e geçerken misal acaba;

Debriyajı bırakmadan çok mu gaz veriyorum? Yoksa az mı gaz veriyorum yoksa debriyağı mı yavaş bırakıyorum.bi türlü çözemedin tekerlek kayacak kadar oluyo kitleniyo öı kayıyo mu bilmiyorım ama hoş olmayan bi ses geliyo vitesi zamanın da değiştirdiğimden eminim ama tekrar debriyağı bırakma konusuna kafam basmadı

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------

Bir de bu aletin yağını nasıl kontrol ediyorux ? İnternetten youtubeden baktıgım kadarıyla arabadaki gibi kolay çıkarılan bi çubuk gözüküyo ama ben bulamadım

Motosikleti
    Dragstar 650
    ilk motor olduğu için gaz debriyaj alışman biraz uzun sürecek, bu arada düşebilirsin de pes etme yağ çubuğu yok, motoru dik konuma getir, aayaklığın altında cam var yarı seviyesi idealdir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler