Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Şubat 2015, 18:36
bende 1998 model ile aranızdayım. Aldığımda debryaj balata ve sacı değişmek gerekiyor dedi boşa geçmiyor bazen vites orjinal balata ve sacı nereden temin edebilirim
Reklamlar
-
07 Şubat 2015, 19:20
Orjinalini bilmiyorum ama kaliteli yan sanayi parcalar icin su siteyi oneririm:
www.wemoto.com
-
07 Şubat 2015, 21:40
bu motora benin göstergesi takmak mümkün mü?Asında bi batwing yaptırmak istiorumda 1500 lira istiyorlar çok fazla benm içim
-
08 Şubat 2015, 07:36
mümkün de değmez hocam. benzin bitince al yedeğe
-
08 Şubat 2015, 17:57
@w_twin hoşgeldin.
Hayırlı olsun,
@masb orjinal parça için internette birçok yer var, pahalı diyorsan ebay öneririm, ben EBC kullanıyorum bir sıkıntı olmaz. Balata ve saçları orjinal alsanda yayları kesinlikle EBC al. Orjinal yaylar yumuşak olduğundan dolayı balatanın daha hızlı aşınmasına sebep olabilir. Benden küçük bir tavsiye.
Batwing fiyatları o aralarda geziyor. dediği gibi benzin göstergesine bence de hiç girme. Hem psikoloji bozar hemde yedek varken gerek kalmaz. sadece depo yedeğe düşünce tekrar normal depoya almayı unutma yeter. (Ben bir kaç defa unuttum, can sıkıcı olabiliyor)
Selamlar,
Star Riders Turkey
-
09 Şubat 2015, 12:00
draggy adlı üyeden alıntı
Ufuk benimkilerde uzuna bağlı, hatta ben bağladım, aküden direkt nasıl bağladın? Ben de onu düşündüm ama biri kurcalar falan sisi açarsa aküyü bitirir diye vazgeçmiştim bağlamaktan
aslında iki takım var bende Yamahanın sisleri ikisinin de açma kapama düğmesini bağlarken kırdım, birine uyduruk bir açma kapama düğmesi taktım onu kullanıyorum.
Yamaha markalı olduğuna göre ampullerin çekim gücünü hesaplamışlardır diye düşündüm, ben de aküye hat mı çekeyim ne dersin?
Artık sınav stresi yok, motora girişeceğim, şu kromlama işini bir konuşalım senle
Maslak sanayide motorcularında çalıştığı iyi olduğu söylenen bi kromajcı var
-
09 Şubat 2015, 23:56
champion_ufuk adlı üyeden alıntı
@w_twin hoşgeldin.
Hayırlı olsun,
@masb orjinal parça için internette birçok yer var, pahalı diyorsan ebay öneririm, ben EBC kullanıyorum bir sıkıntı olmaz. Balata ve saçları orjinal alsanda yayları kesinlikle EBC al. Orjinal yaylar yumuşak olduğundan dolayı balatanın daha hızlı aşınmasına sebep olabilir. Benden küçük bir tavsiye.
Batwing fiyatları o aralarda geziyor. dediği gibi benzin göstergesine bence de hiç girme. Hem psikoloji bozar hemde yedek varken gerek kalmaz. sadece depo yedeğe düşünce tekrar normal depoya almayı unutma yeter. (Ben bir kaç defa unuttum, can sıkıcı olabiliyor)
Selamlar,
Star Riders Turkey
önerebileceğin bir link var mı ?
-
12 Şubat 2015, 15:14
champion_ufuk adlı üyeden alıntı
@w_twin hoşgeldin.
Hayırlı olsun,
Selamlar,
Star Riders Turkey
Teşekkür ederim Ufuk bey,
Artçım için palet ayaklık düşünüyorum.
Şu linkteki ayaklık dragstar'a uygun olur mu? Bundan kullanan var mı? Uygun fiyatlı önerebileceğiniz artçı palet ayaklığını nereden bulabilirim?http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...81635920/detay
Yardım için şimdiden teşekkür ederim.
-
12 Şubat 2015, 16:33
-
13 Şubat 2015, 10:55
-
13 Şubat 2015, 16:10
arkadaşlar,1998 model Dragstar Custom motorumun arka jantı için 2 adet tel arıyorum elinde olan varmı veya nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
-
13 Şubat 2015, 22:57
ERKT09 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,1998 model Dragstar Custom motorumun arka jantı için 2 adet tel arıyorum elinde olan varmı veya nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
hangi şehirdesin?
v_twin adlı üyeden alıntı
200 civarı draggy
ok
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
14 Şubat 2015, 10:48
Aydın-Nazilli,bu arada ismim Erkut
-
14 Şubat 2015, 15:44
ERKT09 adlı üyeden alıntı
Aydın-Nazilli,bu arada ismim Erkut
kısalardan mı, uzulardan mı lazım? adresini özelden yaz bana hafta içi göndereyim.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
16 Şubat 2015, 21:41
draggy adlı üyeden alıntı
kısalardan mı, uzulardan mı lazım? adresini özelden yaz bana hafta içi göndereyim.
sayın draggy adres bilgimi özelden yazdım gönderilenler içinde mesajımı göremiyorum ama sana ulaştımı?
-
19 Şubat 2015, 12:38
v_twin adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim Ufuk bey,
Artçım için palet ayaklık düşünüyorum.
Şu linkteki ayaklık dragstar'a uygun olur mu? Bundan kullanan var mı? Uygun fiyatlı önerebileceğiniz artçı palet ayaklığını nereden bulabilirim?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...81635920/detay
Yardım için şimdiden teşekkür ederim.
Selam Hocam linkteki ayaklıklar uyabilir birşey diyemem ama pek kaliteli gözükmüyor. Göz yanılması da olabilir.
Highway ya da Yamaha bakarsan hem kaliteli durur hemde uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.
İkinci el satan bir çok kişi var onları da takip edersen daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.
Selamlar
-
20 Şubat 2015, 14:33
arkadaşlar benim motor viteste giderken gaza basınca bir inleme geliyor motordan. Boşta iken yapmıyor AMA viteste giderken inliyor motor? bİRDE motorcuya götürdüm 98 model mekanikten çok ses geliyor dedi ne demektir bu ?
-
20 Şubat 2015, 18:43
inliyor derken açabilir misin hocam ıslık gibi mi, yoksa sürtünme sesi mi?
-
21 Şubat 2015, 20:44
hocam bir çok video da izledim 650 lerde var bu inleme uğultu sesinde bir inleme 1100 leri de dinledim onlarda duyamadım
-
21 Şubat 2015, 22:19
debriyaj tasının sürtünme sesi o
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler