VAnce a benziyor ama değil galiba @draggy,
Yasin benim için mahsuru yok, uyarsa takarız hallersin işini. Olmazsa yaptırırız sen hele ilk muayeneye bir git, gerisi kolay.
VAnce a benziyor ama değil galiba @draggy,
Yasin benim için mahsuru yok, uyarsa takarız hallersin işini. Olmazsa yaptırırız sen hele ilk muayeneye bir git, gerisi kolay.
buffle sız gideceksen muayeneye rölanti ayarını iyice düşür stop etmeyecek kadar. Homurtulu çalışmasın.
Muayene carsamba sabah 10:30 da kızıltoprakta
Buffles olmadan gidip sansımı deneyecegim gecersek artık sansımıza gecemezsek bakıcagız artık caresine
Rolantiyi olabildigince dusurecegim
Sonucu bildiririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
classic yazısı varmıymıs bakabildiniz mi?
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
maalesef depo ve kapak yazıları var elimde :(
muayeneden geçtim sorun çıkmadı bilgilerinize
hadi hayırlı olsun boşa uğraşmadın.
Arkadaslar benim motorda herhangibir hızda giderken eksozda patlama oluyor daha öncede yazmıştım senkron ayarının olmadıgı gibi seyler soylendi bu konuda anadolu yakasında özellikle bir ustanız varmı tavsiye edebileceginiz
Baska ne tarz ayar vs varsa baktırmak istiyorum
Yasin Selam,
Ben bu hafta içi gideceğim eğer denk gelirsen beraber gideriz, denk gelmezsek sana tarif eder telefonunu veririm sen arar gidersin.
İyi Ustadır tavsiye ederim.
Göztepe dedir sana da yakın olur.
Karbüratör ve senkron ayarı yaptırırsan iyi olur ama usta bir baksın teşhisi koyar ona göre bakarsınız.
Selamlar
Ne zaman gitmeyi dusunuyorsun?
Denk getirirsek beraber gidebiliriz denk gelemezsek telefonunu iletişim bilgilerini verirsen en azından ben kendim giderim
Arkadaşlar merhaba. Jantları tubeless lastikler için uygun hale getirme işini deneyen oldu mu? Aşağıdaki uygulamayı yapıp tubeless lastik takmak kafama çok yatıyor. Bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir ?
http://www.teamincomplete.com/Projec...elesswhee.html
Bir anda bir atasözü geldi aklıma...
'Kol Kırılır Yen İçinde Kalır'
Yüzlerce mühendis bu motor üzerinde çalışmış ve bir iş çıkarmış. Biz de aman sesi güzel olsun, aman parlasın, vay efendim yanakları beyaz olursa daha bir classic olur diye bir sürü zırt pırt şeyler takar dururuz (Ben Dahil) Bu taktığımız Dalgamotorlar aslında motora bir çok zararı olan mataryeller,
Bana bu tarz işler tehlikeli gelmiştir ama yine de karar sizin.
Yani ne biliym lastikçinin lastiğin içinde unuttuğu bit civi ucu o yapılan kaplamaya zarar verebilir. Bir de bu jantların akord işi var her akord da bu sıvıyı yeniden mi yapmak gerekiyor?
Bana zor iş gibi geldi.
selam millet, koltuğun altındaki demir kırılmış, şimdilik contayla falan tutturduk ama geçen yine çıktı. o demiri yaptırıyo muyuz yoksa satılan bi yer var mıdır ?
koltuğu çamurluğa tutan demir. conta demişim de iri yarı bi somun taktım şimdilik, demir yok oluyor günden güne
Benimki kırılmıştı kaynattırdım ortadan. Parçayı bulamazsann yaptırırsın...
aynen bu. tam o ortadaki yerden kırıldı, kalın bi somunla tutturdum şimdilik. tabi kırık diye çizmiş oraları biraz falan. bu parçanın linkini atabilir misin draggy ?
bir de size birşey soracağım. pistonların üzerindeki siyah demirin tekrar boyanma şansı nedir ? benimkisi biraz solmuş gibi. buna benzer bi uygulama yapan varmı aramızda ?
http://www.ebay.com/itm/NEW-NOS-Genuine-Yamaha-Tandem-Seat-Bracket-Kit-90891-20101-/321544552194?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item4add8c7f02&vxp=mtr
linki hocam. Türkiye'ye bedava gönderenler de vardı sanırım.
Silindirler benimde soluk, köpüklü yıkamadan muzdaripler... Boyanması tabiki mümkün bunların.
teşekkürler draggy. gerçi 40 küsür liraya denk geliyor. şimdilik böyle idare edelim bakalım. çok sağol.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)