Allah o rulmanları, tasları, balataları ve ilk önce 'usta'ları davul etsin. Amin
Allah o rulmanları, tasları, balataları ve ilk önce 'usta'ları davul etsin. Amin
Debriyaj milinin rulmanı var ama onun olmadığını düşünüyorum. Motor yatağında sorun olsa (şimdiye kadar hiç duymadım Deragstarlarda böyle bir sorun) boşa aldığında neden yapmıyor. Bunu diyen usta, boştayken motorun da çalışmadığını zannediyor herhalde
Bir arkadaş (2000 modeldi ondaki de) TPS'i arızalıydı, benden istemişti bayağı da aramıştık. Sorunu seninkine çok benziyordu, TPS mefta olduğundan bir silindire yeterli karışımı vermiyordu. OHM metre ile test edilebilir diye biliyorum. Bir kontrol ettirebilir misin TPS'i?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=673708519376371&set=pb.377496085664 284.-2207520000.1404806714.&type=3&theater
Bunu değerlendirecek olan var mı arkadaşlar
@draggy selam,
birde TPS ye baktırayım bakalım ne çıkacak
@dragsitan yarın bir bakıcam TT ye bize uygun bir şeyler var mı diye ama sanmıyorum olacağını. Olsa da o TT
İllaki çıkar bir şeyler bence. Akşam iş çıkışı gideceğim ben de. Hatta olmadı buluşuruz uygunsan. Ustaya da uğrarız hazır oraya gelmişken.
Dört teker bedeni, iki teker ruhu taşır...
Selam Tolga,detay nedir? facebook a giremiyorum
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
TT Custom Kızıltoprak elinde kalan aksesuarları satıyor garaj satışı şeklinde. Güzel parçalar var gibi.
Dört teker bedeni, iki teker ruhu taşır...
bana ön lastik lazım fiyatlar uygun olursa neden olmasın
Dün TT Kızıltoprak' a gittim ama maalesef ki satılan parçaların %80 lik bölümü Harley Davidson için, metric diş parça yok denebilecek kadar az. Gözüme çarpan bir sürü Dragstar orjinal egsozu var. İhtiyacı olan varsa temin edebilir.
Selamlar,
Sormadım @draggy ilgimi çekmediğinden dolayı...
Ama şöyle bir örnek vermem gerekirse,
Bir arkadaşa Harley Davidson komple amortisör aldık, mesnet, riser, gidon, fren kolları,kaliperler, butonlar ve aynalar dahil 800 TL ye aldık.
Bu bağlamda muhtemelen bayağı uygun fiyatla alınır diye düşünüyorum.
hadi ya iyiymiş, harley kontrollerine fena kafayı taktım bu aralar, benimkiler mat alüminyum gözüme batıyor. Bir operasyon yapabilirim onlara. Tam adresi nerede Kızıltoprakta?
@draggy Özelden telefonu yazsana bana tarif edeyim
Selam Arkadaşlar,
Çanakkale sürüşünde aldığım tüm benzin ve sarfiyat detaylarını ekliyorum..Sonuçtan çok çok memnunum ..Motoru almadan önce yaptığım araştırmalarda benim yakaladığım değerleri pek görememiştim.Tüm yakıt harcamaları fişli ve belgeli ayrıca şahitli..Malum Erkan'da Çanakkale'de ve dönüşte sağolsun bana eşlik etti.. Erkan'nın değerlerde hemen hemen aynıydı ..
Motorum 2005 model 14.000 km (KM düşük olması doğru yönde bir etken sanırım)
Alınan LT........Ücret........Yakıt Alınan KM........100 KM Ort........Litrede başına........16 LT Ful depo ile tahmini
9,59...............49....................201...... ...............4,77................0.24........... ................335
12,5...............64....................465...... ...............4,73................0.24........... ................337
8,56...............43,96...............644........ .............4,78................0,24............. ..............328
10,52.............54....................871....... ..............4,63................0.23............ ...............345
Toplam alınan litre...............................41,17 LT
Toplam yapılan KM...............................871 KM
Topalm ödenen ücret..........................210,96 TL (Güncel benzin fiyatı 5,130 TL)
100 Km de ortalama yakıt tüketimi.........4,72
En son benzin aldığımda 871 km olmuştu.Bağcılardan aldım.Eve geldiğimde toplam 915 km yol yapmıştım
Güncel litre fiyatı 5,130 tl
Ortalama hız 110 KM civarı (200 km civarı Çanakkale ve İstanbul içi 60 km ortalama hız)..Aralarda 155 km denemelerimde oldu tabii..
Şehir içi ile şehir dışı oldukça farkediyor.
ben de şehir dışı daha fazla yakıyor, tapa gaz gitmekten tabiki Bir tavsiye 5. vites 90-95 arası sürerseniz 4 lt yi de görürsünüz
Üstadlar Pazartesiden cumaya 5 günüm var izmire gitmeyi düşünüyorum Yalova Bursa Bandırma Çanakkale Ayvalık İzmir birer gün kalmayı düşünüyorum tavsiyesi olan var mı
Assos kesinlikle tavsiye ederim hayallerimin beldesi, emekliliğimi geçirmeyi plandığım yer
Bu arada garaj satışına gittim, biraz karışık geldi, fiyat listesi yok, içeri götürüp geri getiriyor fiyatı için uygun gelmedi açıkcası, ama tişörtleri güzeldi 3 tane aldım. Bir de Custom Chrome aksesuar kitapçığı (kitapçık demeyelim, kafaya vursam öldürür, 1000 sayfa mı ne )
Assos'un inanılmaz bir hayran kitlesi var.Benimde hayalim dağlarında kamp kurup ufak çaplı atın madenciliği yapmak )
Çanakkale,şehitlik gezisi v.s düşünüyorsan güzergah ve kalacak yer için tavsiyelerim olur..
benim motor sanırsam 14 lt yakıt ile sehiriçi 290 km yapıyor şehirdışını bilemem ölçmek nasip olur inş..
tatil için konuşuyorsak marmaris tam bana göre ama işin içine hayal girerse sabit kalamam yelkenli ile dünya turu yapmayı çok isterdim...ahh ulan ahh:(
@draggy o koca kitap ta olan malzemelerin %95 i maalesefki Harley boşuna kurcalama ben bir şey bulamadım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)