Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Mayıs 2014, 13:10
kasko bedeli üzerinden ödüyorlar, o sebeple ben yıllardır kasko yaptırmıyorum. Yaptırsaydım 5 senede herhalde 2. bişr dargstar parasını gömme riskim vardı, tanm tersi motordan da olma riski vardı, ben şanslılardanım
Bu arada Kızıltoprak ta muayene yaptırdım, susturucu takılmış vance&hines lerimle :D
İlk muayeneye gideceğim gün optimum önünde plakam düştü, üzerinden arabalar falan geçti 10 parça oldu, tabi ki krom highway hawk plakalığımda, Allahtan muameleci o akşama yeni plaka çıkarttı, kendiniz uğraşırsanız 20 TL, muameleci 50 TL ye yapıyor. Ertesi gün gidip muayenemi oldum.
Muayene de rölantiyi kısıp gitmiştim, rölantide çıt çıkmıyor motordan ama gaza abnınca gene homurduyor tabiki, Allahtan muayene istasyonunda diğer muayene istasyonları gibi gaza abanmıyorlar, arka, ön fren testi, liftte motor kontrolü ışıklar falan, bir de ilgililer konuyla hoşuma gitti motorculara özel istasyon. Diğer tüv lerde nelerden nefret ettiysem geçmişte, bence o hatalı davranışların hiç birini yapmadılar, gözüme girdiler
Lastiklerden hafif kusurlu geçtim, motor yatmaktan, bir de 31 binde artık yaş sebebi ile lastiklerde çatlamalar başlamış, bu yaza ekstra lastik parası çıkacak belli oldu..
Koruma demiri klasik-custom fark etmez uyması lazım, bende 2 parça korumalık var mesela.
Bu resimdekilerden taktım, motoru aldığımda genişlerden vardı, ama gözüme çok çarpıyodu ben de uzun bir süre koruma demirsiz gezdim. Sonra da kibar gözükünce bunlar gözüme bunlardan taktım..
Çanta demiri uymaz maalesef, çamurluk bağlantı vida aralığı customda 5-6 cm daha kısa, hatta sisibar ları da bu yüzden ayrı. Ben ebaydan almıştım ilk sisibarımı ve bağlantılarımı, bağlantı olmayınca klasik için mecburen bir tane daha almıştım
Trafik sigortasını da Anadolu sigortadan yaptırdım 160 TL.
Reklamlar
-
30 Mayıs 2014, 14:41
Draggy,dün Kaan ile beraberdik ve bir dragstar 650 gördük Ortaköy'de muhteşem yapmıştı sahibi.Her yeri ayrıca kromajlatmış.Sanırım sende öyle yaptırmıştın diye hatırlıyorum ama göremedik motorunu.Hatta ilk gördüğümde senin motordur kesin dedim..Hasta olduk.Çok emek harcamış..Bende geçen sene sizlerin tavsiyesi ile Maslak motosiklet tüv de yaptırdım ve sorunsuz geçtim.Benim eksozlarda vance&hines ama sustrucu kaynatılmış içine.Sanırım diğer Tüv lerde sorun yaratıyorlar.Motosiklet için özel olanlar eksozsuz motor olmayacağını bilen insanlar Kasko konusunda haklısın.Ben de vazgeçtim şimdilik..
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
30 Mayıs 2014, 19:18
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Draggy,dün Kaan ile beraberdik ve bir dragstar 650 gördük Ortaköy'de muhteşem yapmıştı sahibi.Her yeri ayrıca kromajlatmış.Sanırım sende öyle yaptırmıştın diye hatırlıyorum ama göremedik motorunu.Hatta ilk gördüğümde senin motordur kesin dedim..Hasta olduk.Çok emek harcamış..Bende geçen sene sizlerin tavsiyesi ile Maslak motosiklet tüv de yaptırdım ve sorunsuz geçtim.Benim eksozlarda vance&hines ama sustrucu kaynatılmış içine.Sanırım diğer Tüv lerde sorun yaratıyorlar.Motosiklet için özel olanlar eksozsuz motor olmayacağını bilen insanlar
Kasko konusunda haklısın.Ben de vazgeçtim şimdilik..
ismi coşkun adamdan kart aldım krom işlerini yaptırdıgı firmanın adresini alıcam
ilk sahibi 2000 model 54 k kmde mükemmel temiz durumda ayrıca full + full hasta oldum
bu arada serdar abi dün eve giderken bir minibüs beni yere yapıştırdı kolumda bacagımda ve egzozumda ufak çizikler dışında bir sorun çok şükür
minibüsçüye saygılar bu arada!!!!
-
30 Mayıs 2014, 22:30
waffenSS adlı üyeden alıntı
ismi coşkun adamdan kart aldım krom işlerini yaptırdıgı firmanın adresini alıcam
ilk sahibi 2000 model 54 k kmde mükemmel temiz durumda ayrıca full + full hasta oldum
bu arada serdar abi dün eve giderken bir minibüs beni yere yapıştırdı kolumda bacagımda ve egzozumda ufak çizikler dışında bir sorun çok şükür
minibüsçüye saygılar bu arada!!!!
Çok geçmiş olsun hocam..
-
31 Mayıs 2014, 00:43
eek adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun hocam..
eyvallah çok sağol çok şükür sorun yok.
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
-
31 Mayıs 2014, 11:26
@waffenSS geçmiş olsun hocam,
@UCANLAZ benim motor komple kromaj değil ön üçgen ve fork koruyucuları hariç, gerisi hep aksesuar ama motorun şasi parçalarından kromlatmak istediklerim var tabi ki Ama uzun bir hasret geçirdim motorumla bu yaz tadını çıkarıp, kışa doğru o işe girişecem, artık kapalı garajımda var
-
03 Haziran 2014, 19:02
-
04 Haziran 2014, 18:38
Kaan geçmiş olsun tekrar,Allah beterinden saklasın,
Sis farları güzelmiş..Sinyaller dahilmiyidi ve siyah sinyali senmi seçtin?
Cam demirleri işini halledelim bi ara ücreti bulkabilinde..
Üstadlar,şu meşhur 1,500 tl lik marş rublesi olayı buysa sanırım yan sanayi yapılmış fiyat süper.Umarım budur..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yamaha-ybr250-ybr-250-mars-rublesi-ruble-sifir-urun-166813164/detay
Buda YBR250 için,Dragstar ile uyumlumu acaba..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yamaha-ybr250-ybr-250-mars-rublesi-ruble-sifir-urun-166813164/detay
-
04 Haziran 2014, 18:46
Öncelikle tüm üyelere iyi günler diliyorum ve böyle seviyeli faydalı bir forum açtıkları için kuruculara çok teşekkür ederim. Aranıza yeni katıldım ve bende xvs 650 klasik hayranıyım en yakın zamanda bir dragstar alıp hayalimi gerceklestircem inşallah. Aldığım motoru çift renk boyatmayi düşünüyorum tahmini olarak ne kadar tutar ruhsata işletme çok masraflı olur mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
-
04 Haziran 2014, 19:44
Umarım en kısa sürede hayaline kavuşursun,
Motorda orjinallik esastır.Bu sebepele çift renk boyatmak yerine orjinal çift renk olan modeller var,Kırmızı-siyah,açık kahve-krem ve yanlış bilmiyorsam 2 model daha olmalı.Birde 2000 millienium beyaz kasa var.Bunun dışında bir renk istiyorsan plasti-dip olayını deneyebilir,vinly kaplama yapabilirsin..İstediğin zamanda sökersin.Renk değiştirme için ilgili EK formunu muamelecilerden temin edip Tüv-türk te tespit muayenesi yaptırıyor sonra verecekleri evrak ile trafik tescile randevu alıp gidip ruhsat yaprağını değiştiriyorsun.Çok az bir masrafı var ve işlemleri kolay.Kendin yaparsın.Son 1-2 seneye kadar bu şekildeydi.Değişklik yapıldıysa ekleyenler olur..
-
04 Haziran 2014, 19:58
Benim istediğim renk orjinallerde maalesef yok vinly kaplamada orjinal duruyorsa onu denerim yardımcı olduğunuz için teşekkürler
-
05 Haziran 2014, 00:47
-
05 Haziran 2014, 16:13
orjinal rubleyi ebaydan 20 dolar altına alıyoruz merak etme
-
06 Haziran 2014, 12:13
Ozaman bu marş rublesi denen korku tamamen şehir efsanesi yani.Boşuna tırsıyor millet..Diğer sorun denilen şaft olayınıda Kaan uygun fiyata hatta kendisi halletmiş.Bu durumda Dragstar 650 de kronik ve pahalı bir arıza yok diyoruz sevdalılarına doğrumudur üstadlar
Eyvallah Kaan bağlatılar için,Hesaplaşırız görüştüğümüze..Ben cam siparişini veriyim ozaman.150 tl sahibindende var nasıldır sizce?füme renkliden alıyım diyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-xvs-650-1100-drag-star-on-cam-renkli-148017331/detay/
-
06 Haziran 2014, 13:13
Ozaman bu marş rublesi denen korku tamamen şehir efsanesi yani.Boşuna tırsıyor millet..Diğer sorun denilen şaft olayınıda Kaan uygun fiyata hatta kendisi halletmiş.Bu durumda Dragstar 650 de kronik ve pahalı bir arıza yok diyoruz sevdalılarına doğrumudur üstadlar
Eyvallah Kaan bağlatılar için,Hesaplaşırız görüştüğümüze..Ben cam siparişini veriyim ozaman.150 tl sahibindende var nasıldır sizce?füme renkliden alıyım diyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-xvs-650-1100-drag-star-on-cam-renkli-148017331/detay/
abi bence cam alırken aparat ile bakılmasında fayda var önce aparatın uyup uymayacagına bakalımda en son cam kalsın
-
06 Haziran 2014, 14:19
marş rublesi 1100 ler için sorun 650 için çıkabilecek en büyük problem şaft sorunudur. Onda da asıl sorun, özel bir dişlisinin parça olarak satılmaması o sebeple komple şaft alıyor millet.
-
06 Haziran 2014, 16:09
Senin apartalar uyuyuor.Daha önce göndermiştin resimlerini.Yandan vidalanıyor
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
06 Haziran 2014, 23:27
draggy adlı üyeden alıntı
marş rublesi 1100 ler için sorun 650 için çıkabilecek en büyük problem şaft sorunudur. Onda da asıl sorun, özel bir dişlisinin parça olarak satılmaması o sebeple komple şaft alıyor millet.
virago 535 şaftı komple dragstar ile aynı bizzat denenip onandı,virago parçalarının daha ucuz olma sansı vardır diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Senin apartalar uyuyuor.Daha önce göndermiştin resimlerini.Yandan vidalanıyor
abi her ihtimale karsılık biz aparata bakalım motora uysa bile alacagın camın delık yerlerı tutmayabılır gerçi cam delikli mi deliksiz mi satılıyor bılmıorum onu
-
10 Haziran 2014, 12:08
merhaba arkadaşlar. Elinde türkçe kullanım kılavuzu olan varsa gönderebilirmi.
-
12 Haziran 2014, 00:46
Bi gün bi yerlerde bi çay içsek Çok keyifli olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
Km telinin kopması sarı ışık yakar mı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler