hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
[QUOTE=waffenSS;3096785]nasıl yani ne olmuş motor inecek ne var ki? bence hemen karar verme[COLOR="Silver"]
Silindirden ses geliyor. Motor 120'yi gecmiyor. Giderken sanki icinde bir parca bosta kalmis arada bir saga sola degiyor gibi yapiyor. Vibrasyonun sebebi de o kanımca.
valla benımkıde 120 130 en baba 140 yapıor zaten 150 yi geçeni duymadım hiç...inş büyük bir sorun değildir.
Olur mu yaw, ne 120-130'u. Benimkiyle FSM geçişi Aslantepe inişinde 160'ı görüp de 170'e geçmeyeyim diye kendim gaz kesiyordum. Eyvallah ben de öyle umut ediyorum ama pek de sanmıyorum :( Draggy'nin de 140'la uzun yol yapmışlığı var; demek ki limiti 150 değil. Bence sen de bir kontrol et
Arkadaşlr merhabalar.Benim bi kaç sorum olacak.Arka piston emme subapı ayar tutmuyor.Ayar yapıyorum 50 km sonra tekrar açıyor.Bi ustaya sordum piyanoda sıkıntı vrdır dedi zararı yokmuş.Ayrıca subap sesi dışında aralıklı bi şıkırtı oluyor? sebep nedir acaba
Önceden sabit devir giderken gaz kesme gibi çok kısa tekleme oluyodu.Hava filtresi temizliği ve jet ayrı düzeltti durumu.
Bu arada hız konusunda 150 rahat sonrasını yukarıdaki sıkıntı nedeniyle kasmasın ama gideri var
180 ini bayır aşağı vurdum ama tavsiye etmiyorum sağa sola manevra yapamıyorsun dümdüz gidiyor ve aşırı güvensiz hissediyorsun... Tabi bir de öncam olmalı, camsız o sürate hiç çıkamadım daha..
uzun yolda 120 en rahat hızdır soran arkadaş için,
@yüxexes şıkırtı dediğin sürtme sesi gibiyse, sübap dışında egzantrik zinciri ve debriyaj tasından olabilir. bende tastan gelen ses var; barnet balatalar takmıştım, balataları aşındıramadığı için milimetrik tastan yiyor
@dragistan subap yanında temiz silindirde bakalım sana honlatmayla uğraşma.
17 yasında yaşlı hayvan e tabi belli ayarlar bakımlarda gerekiyor olabilir o zaman..demek ki sorduklarımdada sorun var
neyse şu geziye gidip geleyimde bende c800 düşünüyorum dragstar kesmio beni artık
ok hocam buluşalım ama sorunun neden kaynaklandığını bilme şansım zor ustalar anlar ancak, parça konusunu ise hallederiz merak etme
Hocam geçmiş olsun,benim önceki motorum Virago 535 te yatak problemi oldu.Krank kolu v.s hasar gördü.Birkaç Yamaha servisleri ile görüştüm 1500-2000 avro civarı sadece parça fiyatı çıkardılar. En pahalısı Kadıköy Samuray motor.O paralar motor ile aynı paraydı.Çamlıca Yamaha Yıldız motor Kadir Bey sağolsun işimi toplam 800 tl ye halletti.Sanayide sekman,yatak,piston v.s motor yapan servisler var.Bunların Kullandıkları cihazlar PC kontrollü.Eskisi gibi basit torna cihazları değil.Motor servisleri motor yapmaya pek yanaşmıyor.Çok zamanlarını alıyor ve kısa süreli işçiliklerden çok daha fazla kazanıyorlar.O yüzden yüksek İşçilik fiyatları çıkarıyorlar.Örneğin geçen hafta Kadıköy Delta Yamaha motora parça almak için gittim.İnan motoru parkedecek yer dahi bulamadım.Feci kalabalıktı.O iş yoğunluğunda motor indirmek biraz zor..Yıldız motora bıraktığımda 2-3 ay kaldı.Müsait olduğunuzda yapın yeterki fiyat uygun olsun dedim.Birde Küçükyalı Rim motor Necmi ustadanda fiyat alabilirsin.Oda çok yoğun ama asıl işi motor toplamak olduğu için hertürlü tecrübesi var.Genelde Sigortadan kazalı endurolar üzerine çalışıyorlar.Ustalığı çok iyi..
http://www.yildizticaret.com/cat/180/YAMAHA
ve
http://rimmoto.sahibinden.com/
Ben yakın oturuyorum,Mesai dışında eşlik edebilirim sana rim moto için
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
Bu arada 27 Temmuz cumartesi akşamı regalciler ile iftara gidicez Fatih tarafına.Çıkışta da Sultanahmet veya sahil çay muhabbeti yapılacak.Katılmak isteyen olursa hem tanışmış oluruz hemde daha erken buluşup sohbet edebiliriz.
Arkadaşlar ,temiz bildik sorunsuz dragstar arıyorum ,satmak isteyen varsa ,yada bilidğiniz görüşelim..
tşk..
Selamlar,Varmı iftara katılmak isteyen,ona göre ileteyim arkadaşlara yer için..
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
Herkese mehraba.
Ankaradan kusadasina sorunsuz gelen motorum burda sanzuman da sorun cikardi. 3. Vitese attiginda sikirti geldi saga cektim calismasinda sorun yok vitese takip debriyaji biraktigimda takirti geliyirdu bu gun yamaha servise getirdim motor açılacak 600 lira iscilik istiyorlar. Daha once bu tip sanzuman sorunu yaşayan oldumu usta yamaha 650 ve1100 lerde kronik oldugunu soyledi. Mecbur yaptiracagim ama bir tavsiye vs de bulunacak varmi diye sizinle paylaşmak istedim.
Hayirli gunler
Kavrama dislisini degistiriyoruz. Balata conta felnda degistircez. Haydi bre semsiye japona binmenin keyfinin faturasi denk geldi
herkese selamlar 7 bin max 8 bin bütçem var bu fiyatlara dragstar 650 bulmam zor değil mi?
1 2 milyar yüzünden hyosung gv250 almak zorunda kalabılırım
saygılar
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)