lamba mı, kapak mı kırılan, vida seti krom almayacaksan hiç bulaşma hocam, gulf denedin mi?
lamba mı, kapak mı kırılan, vida seti krom almayacaksan hiç bulaşma hocam, gulf denedin mi?
Kapak kirildi. Kirmizi olan. Gulf degil de wd40 muadili bi urun var cikardi biraz ama 1 aya tekrar kufleniyor hemen.uzerindeki kaplamasi ciktigi icin sanirm. Kokten cozeym dedm ben de.
somunlarda kaplama yok, gulf bul hemen hocam sen kapak bulmak biraz zor olabilir, yapıştırma ihtimalin yok mu? Gerçi çin muadilleri de görmedim değil piyasa da beyaz renkte olanlarından..
Tamam gulf alayim hemen. Kapak olayi sikinti olacak ozaman.Bi ayar cekicez bakalm.
ayarlanır hocam, 4 enduronun arasındaki tek cruiser, karakızım
Selam millet,
Nacizane fikrimdir; haftaya Pazar günü buluşmaya uygun olanlar var mı? Caddebostan'da Redbull'un aktivitesi de var, buluşma ile denk getirip bütün ilgiyi üzerimize çekebiliriz
Draggy seninle sözleşmiştik zaten, benim nazlı kızın sürüş kontrolünden bir geçmesi gerekiyor biliyorsun
sahibindende gormustum stop cami hocam,cepten yaziyorum bulamam simdi.hafta sonu yuvacik gezisine katildim fena degildi,ozlemisim ama kalabalik ve farkli segment motor surusu cok hataliydi.ben en arkada kalmayi tercih ettim.otobanda bu sekilde olmamali
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
bir yerlerde görmüştüm sadece cam ama nerde bir hatırlasam
Üstadlar dragstar sahibi oldum sonunda çok mutluyum )) lastikleri değiştirmek istiyorum nerden alınır tecrübesi olan arkadaslar yardımcı olabilirse çok sevinirim
hayırlı uğurlu olsun , buzz motrla bir görüş.
Beyler merhaba.. Motorun akünün ordaki beyaz röle ile problem yaşıyorum yolda giderken bir anda sarı arıza ışığı yanıyor motor elektrik kesiyor daha sonra röleye dokununca düzeliyor temassızlık yapıyor sanırım değiştirmem gerekicek. Bizim motorlar için özel röle mi var ? ilk defa başıma geldiği için bir bilgim yok
temassızlık yapıyorsa oksitlenmiş olabilir, wd 40 la bir temizlemeyi ve oynayan uç varsa sıkıştırmayı dene
.................................................. ....ÖN.......................ARKA
DRAGSTAR 650 CLASSIC.................130/90B16..........170/80B15
DRAGSTAR 650 CUSTOM..................100/90-19..........170/80B15
İki lastik 1100 tl civarı tutuyor takması falan ne kadar tutar...birde lastikler 5 yıllıktı iç lastik değişimi yapmakta gerekli olur mu üstadlar...
iç lastikleri de değiştir, fazla pahalı değiller, lastikleri her tamirci takabilir, zor bir şey değil.
Draggy, Cumartesi mi buluşuyoruz, Pazar mı?
Pazar Öğleden sonra yapalım Pazar sabahı sürüm çıkacak yazılımcılarla biraz işim var, ondan sonra buluşalım. Mekan neresi olsun?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)