Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 12:42
dogusvar@gmail.com .
Hocam buraya bi tel numaranı atabilirmisin müsaitsen konuşalım? böyle gurbetçi akraba gibi msjla çok zor olucak anlaşılan
draggy adlı üyeden alıntı
İzmir biraz ters oldu, artık hallederiz bir şekilde
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 12:58
işyerinde konuşamıyorum maalesef, sen özelden yaz, mesaj geliyor bana
-
15 Mayıs 2013, 15:12
Bu geziye katılacak olanınız varmı?Ben fazla kalabalık sürüşten pek hoşlanmam aslında ama katılmayı düşünen var ise bende gelebirim,Pazar bir aksilik olmaz ise müsaitim
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/115448-7-geleneksel-motosiklet-net-kocaeli-yuvacik-gezisi-19-mayis-2013-pazar.html
-
16 Mayıs 2013, 13:01
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Bu geziye katılacak olanınız varmı?Ben fazla kalabalık sürüşten pek hoşlanmam aslında ama katılmayı düşünen var ise bende gelebirim,Pazar bir aksilik olmaz ise müsaitim
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/115448-7-geleneksel-motosiklet-net-kocaeli-yuvacik-gezisi-19-mayis-2013-pazar.html
Daha yeni gitmiş olmasam olabilirdi. :(
-
16 Mayıs 2013, 17:26
ben cumadan çıkıp izniğe gidiyorum, bir de hocam, tanımadığım insanlarla grup sürüşü yapmak ne bileyim ters geliyor bana road captain çok oldum ama hep tanıdıklarımla. Bu arada evin tapusunu aldım, kısmetse yarın kredisini alıyorum. Her şey tamamlansın hep beraber toplanacağız kısmetse
-
16 Mayıs 2013, 18:02
Devrimcim hadi hayırlı olsun evin Yarın akşam bol bol muhabbetini yaparız
-
16 Mayıs 2013, 18:36
sağolasın Orhancım çok teşekkürler
-
16 Mayıs 2013, 18:38
Devrim hayırlı uğurlu olsun evin güzel güzel günler geçirmek nasip olsun hep mutlu olsun yuvan
-
16 Mayıs 2013, 19:09
Hayırlı olsun tekrar,
Kampta size iyi eğlenceler,
-
16 Mayıs 2013, 19:56
ben cumadan çıkıp izniğe gidiyorum, bir de hocam, tanımadığım insanlarla grup sürüşü yapmak ne bileyim ters geliyor bana
road captain çok oldum ama hep tanıdıklarımla. Bu arada evin tapusunu aldım, kısmetse yarın kredisini alıyorum. Her şey tamamlansın hep beraber toplanacağız kısmetse
Ustad hayırlı olsun ev sıkıntısız borcu biter inş.. Bu arada İznik memleketim sayılır yalovalıyım izniğe gidip kasap Şahin'de yemek yemeden olmaz
-
16 Mayıs 2013, 22:44
Hayırlı olsun tekrar,
Kampta size iyi eğlenceler,
Çok sağolasın
Rainmantocry adlı üyeden alıntı
Ustad hayırlı olsun ev sıkıntısız borcu biter inş.. Bu arada İznik memleketim sayılır yalovalıyım izniğe gidip kasap Şahin'de yemek yemeden olmaz
Çok sağol dostum, uyalım tavsiyene
HeruNolweo adlı üyeden alıntı
Devrim hayırlı uğurlu olsun evin güzel güzel günler geçirmek nasip olsun hep mutlu olsun yuvan
Çok sağol Burak
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
16 Mayıs 2013, 22:55
Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar.
ben cumadan çıkıp izniğe gidiyorum, bir de hocam, tanımadığım insanlarla grup sürüşü yapmak ne bileyim ters geliyor bana
road captain çok oldum ama hep tanıdıklarımla. Bu arada evin tapusunu aldım, kısmetse yarın kredisini alıyorum. Her şey tamamlansın hep beraber toplanacağız kısmetse
Üstad evin tez vakitte gönlünce olsun, borcu da dümdüz olsun. Bir rahatla sonra ıslatalım evi Iyi yolculuklar haftaya görüşürüz.
-
17 Mayıs 2013, 10:38
Ben de pazartesi itibari ile 2,5 yaşındaki oğlumla bizim evde kampa giriyorum
Kayınvalide memlekete gitmek zorunda kaldı, Hanım çalışıyor mecburen bende izne çıkıyorum bu akşam.
Altını değiştirebiliyorum, uyutabiliyorum ama yemek yedirmeyi beceremiyorum.Bakalım zaman bize ne gösterecek )
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
17 Mayıs 2013, 10:46
Devrim hayırlı olsun.Eskiler "BAŞINDA PARALANSIN" der.Ondanda olsun.
-
17 Mayıs 2013, 11:06
R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı
Devrim hayırlı olsun.Eskiler "BAŞINDA PARALANSIN" der.Ondanda olsun.
Çok sağol Murat
Ben de pazartesi itibari ile 2,5 yaşındaki oğlumla bizim evde kampa giriyorum
Kayınvalide memlekete gitmek zorunda kaldı, Hanım çalışıyor mecburen bende izne çıkıyorum bu akşam.
Altını değiştirebiliyorum, uyutabiliyorum ama yemek yedirmeyi beceremiyorum.Bakalım zaman bize ne gösterecek
)
Zevklidir
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
17 Mayıs 2013, 16:41
Arkadaşlar İstanbul avrupa yakasında motor alırken motoru gösterebileceğim bir yamaha servisi önerir mısınız
-
17 Mayıs 2013, 17:31
Avrupa yakasını ben bilmiyorum maalesef, ama şu yöntemi izleyebilirsin "Yamaha servislerini" Avrupa yakası diye listele, firmaları google da bir araştır..
-
17 Mayıs 2013, 17:45
Doğrusu bende googl'a soracaktim ama forumdan birilerinin gittiği sözüne güvenilir bir usta için yazdım aslında mesajı, öyle birini bulamazsam artık söylediğiniz gibi yapacağım
-
17 Mayıs 2013, 19:03
İllaki Yamaha servisi aramana gerek yok bence.Şişlideki Merkezservis isimli özel servisi tavsiye eden arkadaşlar var topicte.Usta iyi olsun yeter diye düşünüyorum
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
19 Mayıs 2013, 13:29
Arka stop lambasi kirildi. Nette biraz bakindim bulamadim. Bulabilecegim bir yer onerebilirmisiniz? Bir de komple civata seti almayi dusunuyorm. Sadce motor kismi icin buldm ama komple bulamadm. Kuf pas islerini komple kokunden cozeyim diyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler