Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    gürültü engelleme özelliği yoksa aynı sonuç gibi geliyor bana, en çok önerilenler chatterbox markası..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dragistan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650 Classic - 2004

Merhaba arkadaşlar,

Kimin ne kadar işine yarar bilemedim ama yine de bir Check-List'e ihtiyacı olan var ise buyrun sebil

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gürültü engelleme özelliği yoksa aynı sonuç gibi geliyor bana, en çok önerilenler chatterbox markası..
    http://aselsancobrapmrtelsiz.com/sayfa/aselsan-cobra-mt975-el-telsizi-pmr-lisanssiz-telsiz-aselsancobramt975eltelsizi.htm bu ürünü buldum ne dersin? VOX özelliği var, intercom var, gürültü engelleme var

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı UCANLAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fikrim ve tecrübem yok açıkçası ama motosiklet,jant ve komple araba filan kaplıyorlar sitesini incelemiştim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-plasti-dip-oldschool-garaj-yeni-nesil-kaplama-124222464/detay
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı UCANLAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-plasti-dip-oldschool-garaj-yeni-nesil-kaplama-124222464/detay
    Bunu bir denemek lazım, arabalarına yaptıranlardan olumlu yorumlar gelmemişti bana özellikle jantlar kalkıyormuş pul pul, bir de çok uzun süre kalınca etiket gibi iz bırakıyormuş.. Krom rengi yapabiliyorlarsa bir kaç parça da denenebilir belki..

Alıntı dragistan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://docs.google.com/file/d/0B7iG...it?usp=sharing

Merhaba arkadaşlar,

Kimin ne kadar işine yarar bilemedim ama yine de bir Check-List'e ihtiyacı olan var ise buyrun sebil

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

http://aselsancobrapmrtelsiz.com/sayfa/aselsan-cobra-mt975-el-telsizi-pmr-lisanssiz-telsiz-aselsancobramt975eltelsizi.htm bu ürünü buldum ne dersin? VOX özelliği var, intercom var, gürültü engelleme var
    araştırmak lazım hocam, bi aralar bi hevesle aldım ama pek ihtiyaç duymadığımdan araştırmadım açıkcası pek fazla..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Bir de lastik konusunu ararken çok güzel bir yorum sayfası buldum. Lastik konusunda mt 66 Route doğru yolumu çizeceğim galiba

http://yolkaptani.blogspot.com/2013/...kin-derim.html

Motosikleti
    Yamaha 650 Drag Star Sport
    İnşallah, ama bizim işimiz Genel Müdürlük işleri pek firmalarla işimiz olmuyor.

Bu arada bana motor aşkını aşılayan ilk insan olan Ümit Abimizi (Kont Ümit) kaybetmişiz. Allah gani gani rahmet eylesin, eşimle konuşuyorduk 2 gün önce motorun aksesuarları için Edirne ye gidip Ümit abiye mi taktırtsak diye :(

http://www.edirnehaber.org/haber/699...kaybettik.html
    Başınız saolsun.

Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Başka amaçlada kullanılabilnir.Mesela Bobber niyetinde olanlar jantların kromajını bozmadan siyaha kaplayabilir,Gİdon,aynalar,sinyal,far kapları v.b alanlar kaplanabilir.Ön maşa kaplanabilir.İstenildiği zamanda sökülüp geri dönüşü daha kolay olabilir.Aynı şeyler folyo ile yapılamaz ve boyamada ise geri dönüşünde sıkıntı olur sanırım

Motosikleti
    Iyi hafta sonlari herkese. Benim rutin sorun emme manifoldunu iyice söküp onardim ancak eski haline döndüğü soylenemez. Dikkatimi çeken manifoldlardan birinde kör tapa var önündeki küçük girişte. Bu normal mi? Bir de avrupa yakasından iyi bir usta bilgisine ihtiyacım olacak önerisi olan var mı?

Motosikleti
    Dragstar 650
    ais bağlantısının gelmesi lazım oraya, ais var mı motrunda

Motosikleti
    ais bağlantısının gelmesi lazım oraya, ais var mı motrunda
    Yeri boş olduğundan yola çıkarak yok diye tahmin ediyorum. Manifoldu yaptiktan sonra ıslık gitti ama bu sefer de gaz kapatmadan giderken hoplatma yapıyor. O yüzden artık ustasina yaptirayim dedim. Beni aşacak gibi. Avrupa yakasında o yüzden usta sordum yada seninle bakalım haftasonu

Motosikleti
    Dragstar 650
    Bu hafta sonu olmasın, kampa gidiyorum arkadaşlarla

Motosikleti
    Bu hafta sonu olmasın, kampa gidiyorum arkadaşlarla
    Olur tabii, haftaya inşallah hem bakarız hem tanışırız Bende haftasonu Ağva'ya gittim çok iyi geldi.

Motosikleti
    Dragstar 650
    ok, hallederiz merak etme

Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Bende 1-2 saat vakit bulabildim hafta sonu ve maçtan önce şampiyonluk turu attım Maltepe sahilde. Yanlız bu tur maçtan sonra ciddi hazımsızlık yarattı
    Draggy,Motorsuz çok kamp yaptım ama motorla hiç nasip olmadı.Bu sene inşallah Çanakkale milli park ve oradan belki Assos tarafı 3-4 günlük bir kamp düşlüyorum.Sana iyi eğlenceler ve iyi sürüşler,
    Şu buluşma ve tanışma olayınıda bi yoluna koysak diyorum artık
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

Motosikleti
    Dragstar 650
    bu hafta sonu değilde haftaya kesin yapalım, yarın kısmetse evi nihayet alıyorum, biraz göçtüm

Bu arada sağ kontrol paneli yalama vida yüzünden heder oldu, elimdeki yedeklerden taktım ama artık dörtlülerim yok krom motor bloğu vidalarının da yarısı uymadı, sol taraf vidalar krom, sağ taraflar eskiler, neyse buluruz artık kromlarını.

Yalama filtre kapağımda diş çekilmeden daha uzun bir vida ile halloldu

Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Göçme sebebin yeterki ev olsun Draggy hocam,Mutlu günlerde otur yeni evinde..

Motosikleti
    Dragstar 650
    maddi anlamda fena göçüyorum hocam, toparlanmam baya zaman alacak

Motosikleti
    ybr 125
    Hocam selamlar. Bir süre takip edemedim yoğunluk sebebiyle. Yoğunluk geçti Drag ile ilgilenme zamanı geldi Elcik işine bakabildin mi? Ayrıca Konjektör koruma kapağı duruyor mu hala? Boştaysa alabilirm, Bir de şu exhaust shield işine çözüm bulmam lazım. tam oturan parçayı bir türlü bulamıyorum. Çok dert ettim o kısmı . Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, sayende birşeyler öğrenebiliyoruz , çok teşekkürler gerçekten
    hımm stok elcik, sana komple elcik değil ucundaki parça lazım, bir bakayım yedeklerime..

Motosikleti
    Dragstar 650
    benim elcikler değişti eskisi boşa çıktı, konjektör korumasını bir deneriz motorunda, shield benimde artık derdim oldu, vance hines larımın alt kısım koruması kısa kaldı, tüpün bir kısmı açıkta kaldı... Haftaya hallederiz senin sorunu shield konusunda ise benim eski egsoza bakalım klasik modelin egsozları ama bir şeyler uydururuz artık.. Bugün sanayidekji egsozculara bir bakayım uzun tüp var mıdır ellerinde..

Motosikleti
    ybr 125
    Valla okadar sevinirim ki. Etrafımda yardımcı olabilecek kimse de yok, Motorculara gitsen 3 liralık şey 133 lira. Çok teşekkür ederim gerçekten. Ancak ben İzmirdeyim , kargo margo sıkıntı olmaz değil mi ?
    benim elcikler değişti eskisi boşa çıktı, konjektör korumasını bir deneriz motorunda, shield benimde artık derdim oldu, vance hines larımın alt kısım koruması kısa kaldı, tüpün bir kısmı açıkta kaldı... Haftaya hallederiz senin sorunu shield konusunda ise benim eski egsoza bakalım klasik modelin egsozları ama bir şeyler uydururuz artık.. Bugün sanayidekji egsozculara bir bakayım uzun tüp var mıdır ellerinde..

Motosikleti
    Dragstar 650
    İzmir biraz ters oldu, artık hallederiz bir şekilde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler